Vælg din destination, klik på logoet. / Choose your destination, click on the logo.
bartof_logo
station_logo

Bartof Café

Bartof Station
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067
I forbindelse med koncerter på Bartof Station takker vi Frederiksberg Kommune og Statens Kunstråd

Program

ARRANGEMENTER PÅ BARTOF STATION

01.10.2022 · 21.00 · Forsalg: 90. Dør: 110 DKK

The Ktulu Project – Metallica Tribute

THE KTULU PROJECT 

Et dansk Metallica tributeband, som tog en af de ikoniske album helt alvorligt, da de debuterede i Rockhulen den 4. marts – “Ride the lightning”.

 

 

De red i den grad med lynets hast ind på de københavnske og danske musikscener.

 

 

Rygtet gik stærkt og Rammstein Jam valgte “Ktulu” til at varme op for dem i Amager Bio kun 15 dage efter deres debut. En måned senere var de i Ribe, hvor de sparkede gang i Tulipanfesten.

 

 

Og der er adskillige jobs i kalenderen, og nu er de tilbage i Rockhulen på Bartof Station med et fuldt show 🤘

 

 

Bandet blev grundlagt 2020 med base i København, og består af 5 medlemmer der alle har et tæt forhold til musikken, samt en stærk ambition om at fremføre sangene med stor respekt og autenticitet.

 

 

Selv siger de; “når man som koncertgænger betaler penge for at se et tributeband, skal man opnå en illusion om at det man hører er “the real thing”.

 

 

Vi stiler derfor efter at levere energiske koncertoplevelser som publikum vil finde overbevisende – hvor det generelle lydbilled, samt energien og fremføringen, lægger sig tæt op ad de klassiske shows fra heltenes storhedstid.”

 

 

Du kan alt i alt forvente en kompromisløs og bombastisk liveoplevelse, hvor den ægte Metallica stemning er i højsædet.

 

 

Vel mødt.03.10.2022 · 20.00 · 50 DKK

Backstage Open – Oktober
BACKSTAGE OPEN
– en musikalsk aften, hvor alt kan ske…
Når der er mørkt på de fleste scener, slår BACKSTAGE OPEN dørene op til det muligvis hyggeligste sted at mingle for folk i showbiz og andre, der elsker musikalsk scenekunst.
Oplev hvad der rør sig i kulissen, bliv inspireret og bliv en del af en enestående aften, hvor alt kan ske.
BACKSTAGE OPEN er et kreativt frirum, der hylder live scenekunst, og afholdes denne gang på hyggelige Bartof Station, ved siden af Frederiksberg Metro.
Til BACKSTAGE OPEN kan du opleve aftenens vært Christian Lund, pianist Thomas Bay og guitarist Mads Kjølby slå sig løs sammen med aktuelle kunstnere – og det bliver rigtig sjovt, når I fra publikum også deltager i festlighederne til open stage. Om du er garvet eller newcomer, er du velkommen på scenen.
BACKSTAGE OPEN præsenteres med støtte fra Dansk Skuespillerforbund.
Se mere om BACKSTAGE OPEN på vores hjemmeside:
www.backstageopen.dk
og her på Facebook:
https://www.facebook.com/BackstageOpenCopenhagen/
________________
OBS. Vi sælger ikke billetter direkte i døren – der skal I stadig ind gennem Billetto på jeres telefon. Men vi står klar til at assistere hvis behøvet.


04.10.2022 · 19.00 · 60 DKK

Musik Quiz v/ Michael Denner – Oktober

Michael Denner præsenterer den legendariske Musik Quiz på Bartof Station.

 

Saml dit eget mesterhold til denne musikquiz. I kan være op til 5  personer på et hold, og det koster 60 kr. pr. snude.

 

Der er flotte præmier  til de 3 første hold. Spurtpræmier efter hver runde  (3 runder i alt). Quizzen varer 3 1/2 time.

 

Er du alene deltager, caster vi et hold til dig, så mød bare op.

 

VIGTIGT!

 

Ring & tilmeld dit eget hold i god tid på 33 15 93 19 (M. Denner). Du kan også tilmelde dig på michdenner@outlook.dk   05.10.2022 · 21.00 · Gratis

Manchester City – FCK – Champions League

Kom og hep med i baren!06.10.2022 · 20.00 · Gratis

Stand Up Torsdag – Open Mic – Oktober
Vi inviterer jer hver torsdag kl. 20 til helt gratis at få motioneret jeres lattermuskler! Der vil altid være veletablerede komikere blandt flokken på ca. 7-8 optrædende.
Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.
Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.
Kom gerne i god tid og spis hos os inden showstart – og få en rigtig god plads… Køkkenet lukker kl. 19.15.


07.10.2022 · 20.00 · DKK

Privat Fest

Stationen er alm. åben fra 12.00. Fra kl. 19 er der privat fest – lukket arrangement.08.10.2022 · 19.00 · Gratis

FCK – FCN

Kom og hep med i baren!08.10.2022 · 21.00 · Forsalg: 90. Dør: 110 DKK

Chili Pepper Project
CHILI PEPPER PROJECT
Danmarks pt. klart bedste Red Hot Chili Peppers tribute-band!
De nærmere sig også deres 20 års jubilæum!
De glæder sig til at vende tilbage til Rockhulen på Bartof Station for som altid, at levere en perlerække af RED HOT CHILI PEPPERS’ hits, på deres energiske, charmerende, glædessmittende og publikumsinddragende facon – husk at gøre plads på gulvet til dem 😃
Bandet spiller alle de californiske drengerøve sexede chili-hits med en præcision og indlevelse selv Robert De Niro ville misunde!


09.10.2022 · 19.00 · 150 DKK

Mick Øgendahl Testshow feat. Linda P

Info & billetlink kommer snart.10.10.2022 · 20.00 · 150 DKK

Mick Øgendahl Testshow feat. Linda P

Info & billetlink kommer snart.11.10.2022 · 18.30 · Gratis

FCK – Manchester City – Champions League

Kom og hep med i baren!12.10.2022 · 19.00 · DKK

“Den Hvide Lektie” – Carsten Eskelund og MCs særlige blanding af comedy og quiz – Oktober
Kom og vær med, når Carsten Eskelund og MC disker op med deres patenterede kombination af stand-up og dysten på paratviden. Du bliver både klogere og griner MEGET!
Kom meget gerne i god tid og spis evt. hos os inden løjerne begynder.
Vigtigt!: Medbring lige penge til tilmeldingen. Baren har ikke nok kontanter til at udbetale til jer.
 
Der er Satireminut, måske en Top 5, Folk, hvis navn lyder som starten på et spørgsmål, sange af forskelig art, og så kan du være heldig at få et glimt af en, der engang har været “Årets Frederiksberg Kunstner”.
 
Det praktiske: Hvert hold består af 2-5 deltagere. Der spilles 3 runder af 12 spørgsmål plus et par bonusspørgsmål og et enkelt puljespørgsmål undervejs. Det hele tager en 3 timers tid, sværhedsgraden er medium, og der er fine præmier og en kageordning. Det bør ikke kunne slå fejl.
 


13.10.2022 · 20.00 · Gratis

Stand Up Torsdag – Open Mic – Oktober
Vi inviterer jer hver torsdag kl. 20 til helt gratis at få motioneret jeres lattermuskler! Der vil altid være veletablerede komikere blandt flokken på ca. 7-8 optrædende.
Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.
Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.
Kom gerne i god tid og spis hos os inden showstart – og få en rigtig god plads… Køkkenet lukker kl. 19.15.


14.10.2022 · 21.00 · 150 DKK

Rovdrift – folk/rock/viser with a twist

ANKOMST: Kom venligst i GOD tid! Vi begynder til tiden…. Køkkenet lukker kl. 19.30.

 

 

Rovdrift vender tilbage til scenen på Bartof Station med ny energi og nye sange!

 

 

ROVDRIFT

 

Rovdrifts lækre musikalske heksegryde smager både af balkan, af amerikansk folkrock, af nordisk visetradition, og forsanger Carsten Bjørnlund leverer med sjælden set indlevelse historier fra mørket under overfladen med fængslende lyrik af David Hertz & Thomas Borge.

 

I balancen mellem støv og støj byder Rovdrift ind med et musikalsk og teatralsk udtryk, der er uden sidestykke i dansk musik.

 

“Sammen med bandet Rovdrift, leverer skuespiller Carsten Bjørnlund spændende rock med baltiske undertoner”
– BT

 

 

“Det hele er kogt sammen til en voldsom ret af sort negativitet, der er befriende og overbeviser med sin konsekvens og kompromisløshed. (…) Hermed anbefalet.”
– Capac“

 

 

“Sangen og musikken lyder, som var vi i en slidt, brun bodega i en af Københavns forstæder, omgivet af et kaos af kolonihavehuse. Her er socialrealisme, alvorstyngde og alt andet end fine raffinementer.”
– Gaffa“

 

“På Troløs er der meget, der går op i en højere enhed for Rovdrift. Kvartetten leverer et overbevisende bud på dansksproget folk-rock med elementer af sømandspunk og visemusik (og mere til) og et vokalt es i ærmet.”
– GFRock, 2017

 

 

 15.10.2022 · 19.00 · DKK

Privat Fest

Stationen er alm. åben fra 12.00. Fra kl. 19 er der privat fest – lukket arrangement.16.10.2022 · 14.00 · Gratis

FCK – Brøndby

Kom og hep med i baren!16.10.2022 · 20.00 · 200 DKK

BLAST – Sunday Blast!

SUNDAY BLAST

En række søndag aftener i selskab med Blast. Det kommer vel ikke bag på nogen, at Blast er et stort orkester, hvilket i vores dage indebærer nogle benspænd – vi har svært ved at samle orkestret til en øver. Vi er heller ikke på hitlisten med tunge dunk og robotstemmer, men spiller gammeldags håndholdt musik, så Blast tonser ikke rundt på turne, som de gjorde det i 80’erne.

Blast befinder sig i et spraglet område af populærmusikken – er det pop? er det jazz? er det funk eller? Bandet kan i hvert fald spille det meste og gør det gerne! Musikken er selvfølgelig arrangeret, men solisterne og rytmegruppen skaber selv deres eget rum i musikken. Når vi besøger den ene solist, er det i dagligstuen med kaffe på kanden og tøfler, den anden befinder sig med kolber og mærkelige maskiner i laboratoriet og så skal vi på en intim natklub med cocktails og dunkel belysning.

Og det er Bartof Station; et intimt sted med masser af stemning og god musik – et veritabelt lyspunkt i det kedelige København.

Ideen bag Sunday Blast er således at holde gang i et stadigt sprællevende orkester, der har brug for at lege og røre sig og holde funk-blodet i kog.

Besætning:

Britt Hein, Helle Henning, Sara Broberg – vocals

Niels Ratzer – dms

Ole Skipper Moesgaard – bass

Jakob Olsne – gt

Stig Kaufmanas – keys

Kasper Wagner, Stig Naur, Thomas Hass – sax

Jens Gotholdt, Thomas Kjærgaard, Hendrik Jørgensen – tp

Kenneth Agerholm, Bjarne Thanning – tb.

KONCERT & MAD

 

 

Dagens Gryde:
En dejlig krydret gryderet (med kød), der serveres med ris, creme fraiche og lidt pyntegrønt.

 

 

Køkkenet åbner 17.30 og lukker 19.00. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter et døgn før koncerten.

 20.10.2022 · 20.00 · Gratis

Stand Up Torsdag – Open Mic – Oktober
Vi inviterer jer hver torsdag kl. 20 til helt gratis at få motioneret jeres lattermuskler! Der vil altid være veletablerede komikere blandt flokken på ca. 7-8 optrædende.
Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.
Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.
Kom gerne i god tid og spis hos os inden showstart – og få en rigtig god plads… Køkkenet lukker kl. 19.15.


21.10.2022 · 21.00 · 160 DKK

The Orgelheimers – surf, beats, grooves, jazz & soul

Det her beskrives bedst som FEST!

 

 

The Orgelheimers er musikkens svar på tandsmør – bare med orgel. På en bund af trommer og guitar smører The Orgelheimers et tykt lag orgel udover egne såvel som andres numre. Sidde-ned eller lyttekoncert bliver det ikke, når de spiller sig gennem en energisk blanding –

 

 

Hvis ikke ovenstående giver særlig meget mening, kan disse citater måske opklare, hvad The Orgelheimers står for:

 

 

“Hvis du ikke kan lide orgel, er det fordi du ikke har hørt The Orgelheimers” – en eller anden på en eller anden vinbar.

 

 

“DE ER BINDEGALE!” – en ældre, meget begejstret herre allerede før en koncert på Kayak Bar.

 

 

“4 vildt kiksede fædre, der har fået lov til at spille musik” – kvinde til en fest, der forsøgte at beskrive The Orgelheimers, uvidende om at hun talte til et af bandmedlemmerne.

 

“MERE ORGEL!!!”  –  citat: ALLE!22.10.2022 · 16.00 · Gratis

FCK – FCM

Kom og hep med i baren!22.10.2022 · 20.00 · 250 DKK

Party med Ladies Lounge

Ladies Only 🏳️‍🌈

 

D. 22. oktober står i koncertens og festens tegn!

 

Det bliver den fedeste og vildeste oplevelse.

 

Dørerne til koncertsal åbner kl 20. Cafe/bar åben fra 12.00. Kom gerne i GOD tid!

 

PROGRAM:

20.30-21.15: Koncert med MILA – en upcoming pop/soul sangerinde

 

 

21.15-22.15: Koncert med Louise Brüel Flagstaad og Berit Fridahl rock/funck/soul.

 

 

22.15-02.00: DJ & dans til de sene nattetimer på det fedeste dansegulv.

 

 

GOOD VIBES ONLY🏳️‍🌈❤️23.10.2022 · 15.00 · 120 DKK

Blå Mandag Jazzband – Dixieland/Swing

Blå Mandag Jazzband er navnet på et traditionelt Dixieland Jazzband, som har levet sammen i 35 år.

 

 

“Sommersolen skinner” er en melodi, der efterhånden er kendt af de fleste, – og det er det livsbekræftende centrum i Blå Mandags musikalske univers!

 

 

Vores varemærke er: “Vi ønsker med humør og smittende livsglæde, at formidle den gode gamle “træskojazz” til vores publikum.

 

 

Det er vigtigt for os, at vores optræden fremkalder glæde og smil, – og det hænder også, at man får sig et godt grin! Alt dette samtidig med, at vi leverer flot New Orleans og Dixielandjazz indpakket i lækre arrangementer og krydret med en af de flotteste sangstemmer, man kan drømme om, når Lisa lægger stemme til spændende jazzsange.

 

 

Vores repertoire er efter 35 år så righoldigt, at vi aldrig løber tør for numre.

 

 

Det er sjældent publikum ikke kan få deres ønsker og opfordringer opfyldt!

 

 

Orkesteret har i de seneste år turet rundt til de fleste danske jazzklubber og festivaler samt i Sverige, Norge, England, Irland og Tyskland, hvor vi som regel bliver bedt om at vende tilbage!

 

 

Glæd jer til et humørfyldt jazzsamvær med Blå Mandag, som ydmygt udtaler:

 

 

“Vi er ikke bedre end de bedste!”25.10.2022 · 18.30 · Gratis

Sevilla – FCK – Champions League

Kom og hep med i baren!25.10.2022 · 20.00 · DKK

Gudløs Tirsdag

Info følger.26.10.2022 · 20.00 · 150 DKK

Mick Øgendahl Testshow

Info & billetlink kommer snart.27.10.2022 · 20.00 · Gratis

Stand Up Torsdag – Open Mic – Oktober
Vi inviterer jer hver torsdag kl. 20 til helt gratis at få motioneret jeres lattermuskler! Der vil altid være veletablerede komikere blandt flokken på ca. 7-8 optrædende.
Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.
Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.
Kom gerne i god tid og spis hos os inden showstart – og få en rigtig god plads… Køkkenet lukker kl. 19.15.


28.10.2022 · 21.00 · DKK

Natdisk – Fest & Dans – Club/DJ

Natdisk er at sammenligne med Montmartres legendariske Natdiskotek. Der er gang i dansegulvet fra det første nummer, og der danses igennem til 02.00!

 

Gruppen er primært et festcommunity, der hen over kalenderåret afholder nogle alvorligt, funky fester for voksne.

 

Tilmelding:

Bemærk, at hvis du ønsker at få tilsendt invitationer til vores fester, skal du tilmelde dig vores interne medlemsdatabase på www.natdisk.dk.

 

Entré: Ca. 15029.10.2022 · 16.00 · Gratis

Randers – FCK

Kom og hep med i baren!29.10.2022 · 20.00 · Gratis

Gudløs Tirsdag

Info følger.29.10.2022 · 21.00 · Forsalg: 120. Dør: 140 DKK

Ozzy Jam – The Prince of Darkness i Rockhulen

OZZY JAM

Vokal: Thomas K. Olesen
Guitar: Christian Panum
Bas: Preben Rasmussen
Trommer: Kenneth Svava.

 

En lydmur og et festfyrværkeri af dimensioner. De eminente og rutinerede musikere fra den danske live-scene akkompagnerer denne aften The Prince of Darkness på scenen, hvor han møder dig med sit velkendte glade og begejstrede udtryk.

 

Performer og forsanger, Thomas K. Olesen ikke kun lyder som Ozzy, men gengiver Ozzy med stor kærlighed og glimt i øjet. Det bliver et stykke rockhistorie udført lige for øjnene af dig!

 

Det er en meget speciel oplevelse at blive suget med ind i fortællingen, så du ikke længere bare er tilskuer, men bliver en del af opsætningen.

 

Ozzy Jam er alt andet end en almindelig koncertoplevelse, hvor scenen selvfølgelig er prydet med kors, dødningehoveder, blod og flagermus. Effektive rekvisitter i et interaktivt rockteaterstykkee, som var du i teatret, men det er du ikke, du er i ROCKHULEN på Stationen, hvor samtlige kendte numre fra hele Ozzys solokarriere samt et par af Black Sabbaths største numre spilles med dig som medspiller!

 

Din billet er en billet til et sæde i:

🦇💀👹THE CRAZY TRAIN👹💀🦇

– a ride of a lifetime, you’ll never forget.

OBS: 120 kr. forsalg – 140 på dagen.

25 % rabat ved samlet køb af 10+ billetter.

 30.10.2022 · 15.00 · 150 DKK

Great Danes Big Band feat. John McLeod (CA), Magnus Gude & Marie Mørck

DANMARK FÅR SIDST I OKTOBER 2022 BESØG AF DEN CANADISKE
TROMPETIST OG ARRANGØR JOHN MCLEOD.

Koncerten præsenterer en række af John McLeods bedste big band numre, nogle med McLeod som solist, andre med sangerinden Marie Mørck i front. Derudover medvirker også orkestrets nye, mandlige vokalsolist, Magnus Gude på en række numre. Great Danes spiller desuden originale arrangementer af svenske Mikael Råberg.

Bag det selvudslettende navn, Great Danes Big Band, gemmer sig en række gode jazzmusikere fra København og Nordsjælland. I spidsen for orkestret står i dag basunisten Ture Larsen. På det sidste har orkestret optrådt med musik af Lars Togeby og i foråret tre ”franske koncerter” med Claude Chichon som vokalsolist. Både ved koncerter og dansejobs har orkestret optrådt sammen med sangere som Sinne Eeg, svenske Mimi Terris, Kathrine Madsen, Bobo Moreno og Mads Mathias.31.10.2022 · 20.00 · 150 DKK

Mick Øgendahl Testshow

Info & billetlink kommer snart.01.11.2022 · 19.00 · 60 DKK

Musik Quiz v/ Michael Denner – November

Michael Denner præsenterer den legendariske Musik Quiz på Bartof Station.

 

Saml dit eget mesterhold til denne musikquiz. I kan være op til 5  personer på et hold, og det koster 60 kr. pr. snude.

 

Der er flotte præmier  til de 3 første hold. Spurtpræmier efter hver runde  (3 runder i alt). Quizzen varer 3 1/2 time.

 

Er du alene deltager, caster vi et hold til dig, så mød bare op.

 

VIGTIGT!

 

Ring & tilmeld dit eget hold i god tid på 33 15 93 19 (M. Denner). Du kan også tilmelde dig på michdenner@outlook.dk   03.11.2022 · 19.00 · DKK

Embedsmandsforeningens Træf – Lukket arrangement


04.11.2022 · 21.00 · 160 DKK

Rattlers & J.Dag – Rock OG Bjældeklang!

 

Rattlers spiller party-rock med klassikere i bandets egne rock’n’roll- & bluesversioner. Blandt kunstnere, som kommer under kærlig behandling, kan nævnes: Billy Idol, ZZ Top, Elvis, Gasolin, Peter Belli m.fl. Rattlers har mange års erfaring på musikscenen og garanterer med deres energi og udstråling en musikalsk oplevelse, hver gang de giver koncert.

 

 

 

Rattlers er langt fra et traditionelt coverband, og det bliver helt sikkert en super svedig aften.

 

 

 

Line up:

Sang og harpe – Lars ( Gonaden ) Christensen

Trommer – Lars-Peter Wallfält

Bas – Tim Storgaard

Guitar – Henrik Rasmussen.

 

 

 

OG! Det er J.Dag. Vi frigiver selvfølgelig årets snebajer kl. 20.59, og Carlsbergs nisser og nisserinder kigger forbi med bjældeklang og gratis øl i løbet af aften.

 05.11.2022 · 21.00 · DKK

Killerday & Beurrenoir

Info & billetsalg følger.07.11.2022 · 20.00 · 50 DKK

Backstage Open – November
BACKSTAGE OPEN
– en musikalsk aften, hvor alt kan ske…
Når der er mørkt på de fleste scener, slår BACKSTAGE OPEN dørene op til det muligvis hyggeligste sted at mingle for folk i showbiz og andre, der elsker musikalsk scenekunst.
Oplev hvad der rør sig i kulissen, bliv inspireret og bliv en del af en enestående aften, hvor alt kan ske.
BACKSTAGE OPEN er et kreativt frirum, der hylder live scenekunst, og afholdes denne gang på hyggelige Bartof Station, ved siden af Frederiksberg Metro.
Til BACKSTAGE OPEN kan du opleve aftenens vært Christian Lund, pianist Thomas Bay og guitarist Mads Kjølby slå sig løs sammen med aktuelle kunstnere – og det bliver rigtig sjovt, når I fra publikum også deltager i festlighederne til open stage. Om du er garvet eller newcomer, er du velkommen på scenen.
BACKSTAGE OPEN præsenteres med støtte fra Dansk Skuespillerforbund.
Se mere om BACKSTAGE OPEN på vores hjemmeside:
www.backstageopen.dk
og her på Facebook:
https://www.facebook.com/BackstageOpenCopenhagen/
________________
OBS. Vi sælger ikke billetter direkte i døren – der skal I stadig ind gennem Billetto på jeres telefon. Men vi står klar til at assistere hvis behøvet.


09.11.2022 · 19.00 · DKK

“Den Hvide Lektie” – Carsten Eskelund og MCs særlige blanding af comedy og quiz – November
Kom og vær med, når Carsten Eskelund og MC disker op med deres patenterede kombination af stand-up og dysten på paratviden. Du bliver både klogere og griner MEGET!
Kom meget gerne i god tid og spis evt. hos os inden løjerne begynder.
Vigtigt!: Medbring lige penge til tilmeldingen. Baren har ikke nok kontanter til at udbetale til jer.
 
Der er Satireminut, måske en Top 5, Folk, hvis navn lyder som starten på et spørgsmål, sange af forskelig art, og så kan du være heldig at få et glimt af en, der engang har været “Årets Frederiksberg Kunstner”.
 
Det praktiske: Hvert hold består af 2-5 deltagere. Der spilles 3 runder af 12 spørgsmål plus et par bonusspørgsmål og et enkelt puljespørgsmål undervejs. Det hele tager en 3 timers tid, sværhedsgraden er medium, og der er fine præmier og en kageordning. Det bør ikke kunne slå fejl.
 


11.11.2022 · 19.00 · Følg billetlink DKK

Copenhagen Blues Exchange – Blues Dancing Festival – Sam Gezzi Quartet & Miriam Mandipira & The Soul Family
NOV 11th – NOV 13th
Copenhagen Blues Exchange, Blues Dancing Festival takes place in one of Copenhagen’s most iconic blues bars in the underground basement of Bartof Station. Here, some of the greatest bands in European blues and jazz have played over the years.
This year we are inviting international names as well as the best local musicians to come and play for us while we dance all night.
If you want to help out making this event even better (we highly welcome that), buy a volunteer ticket at  discount price and tell us what you would like to help with.
So far we have confirmed:
Sam Ghezzi Quartet and Miriam Mandipira & The Soul Family on Friday.
Dolly Dolores & Band & Stef Rosen and Marco Jovanovic on Saturday
Stef Rosen solo on Sunday.
…..and more to come


11.11.2022 · 20.00 · DKK

Swing Shoes Blues Festival

Info & billetsalg følger.12.11.2022 · 20.00 · DKK

Swing Shoes Blues Festival

Info & billetsalg følger.12.11.2022 · 20.00 · Følg billetlink DKK

Copenhagen Blues Exchange – Blues Dancing Festival – Stef Rosen, Marco & Dolly Dolores
NOV 11th – NOV 13th
Copenhagen Blues Exchange, Blues Dancing Festival takes place in one of Copenhagen’s most iconic blues bars in the underground basement of Bartof Station. Here, some of the greatest bands in European blues and jazz have played over the years.
This year we are inviting international names as well as the best local musicians to come and play for us while we dance all night.
If you want to help out making this event even better (we highly welcome that), buy a volunteer ticket at  discount price and tell us what you would like to help with.
So far we have confirmed:
Sam Ghezzi Quartet and Miriam Mandipira & The Soul Family on Friday.
Dolly Dolores & Band & Stef Rosen and Marco Jovanovic on Saturday
Stef Rosen solo on Sunday.
…..and more to come
Facebook event: https://fb.me/e/9CsPI8cXc


13.11.2022 · 19.00 · Følg billetlink DKK

Copenhagen Blues Exchange – Blues Dancing Festival – Stef Rosen
NOV 11th – NOV 13th
Copenhagen Blues Exchange, Blues Dancing Festival takes place in one of Copenhagen’s most iconic blues bars in the underground basement of Bartof Station. Here, some of the greatest bands in European blues and jazz have played over the years.
This year we are inviting international names as well as the best local musicians to come and play for us while we dance all night.
If you want to help out making this event even better (we highly welcome that), buy a volunteer ticket at  discount price and tell us what you would like to help with.
So far we have confirmed:
Sam Ghezzi Quartet and Miriam Mandipira & The Soul Family on Friday.
Dolly Dolores & Band & Stef Rosen and Marco Jovanovic on Saturday
Stef Rosen solo on Sunday.
…..and more to come
Facebook event: https://fb.me/e/9CsPI8cXc


13.11.2022 · 20.00 · DKK

Swing Shoes Blues Festival

Info & billetsalg følger.16.11.2022 · 20.00 · 175 DKK

Sinatra Syndicate – Vokal: Henrik Egholm Petersen

VIGTIG INFORMATION!

Kom venligst i rigtig GOD tid. Vi begynder til tiden!

 

 

 


Sinatra Syndicate

Sinatra Syndicate er en hyldest til 50 ́erne og 60 ́erne og Frank Sinatras evigtgyldige repertoire. I front står Henrik Egholm i rollen som “Ol` Blue Eyes”, og sammen med Sinatra Syndicate leverer han et sandt overflødighedshorn af Sinatras allerstørste hits.

 

 

 

Egholms format og fornemmelse for den rigtige sound og crooner-stemning, har gjort ham til en af landets mest efterspurgte sangere inden for genren.

 

 

 

Musikken er ikke til at tage fejl af, det er alle de store klassikere fra The Great American Songbook udødeliggjort af Frank Sinatra og genopstået med Henrik Egholm og Sinatra Syndicate.

 

 

 

Line-up:

Henrik Egholm Petersen – vocal

Stig Kaufmanas – piano
Filip Koch – guitar
Morten Hintze – bass

Nils Vinding – drums
Henrik Bolberg – trumpet
Jens Gotholdt – trumpet
Niels Gerhardt – trombone

Kasper Wagner – alto sax, flute

Trond Clements – tenor sax

Johan Bylling Lang – baritone sax.

 

 

 

KONCERT & MAD

 

Dagens Gryde:
En dejlig krydret gryderet (med kød), der serveres med ris, creme fraiche og lidt pyntegrønt.

 

 

Køkkenet åbner 17.30 og lukker 19.00. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter et døgn før koncerten.18.11.2022 · 21.00 · DKK

Natdisk – Fest & Dans – Club/DJ

Natdisk er at sammenligne med Montmartres legendariske Natdiskotek. Der er gang i dansegulvet fra det første nummer, og der danses igennem til 02.00!

 

Gruppen er primært et festcommunity, der hen over kalenderåret afholder nogle alvorligt, funky fester for voksne.

 

Tilmelding:

Bemærk, at hvis du ønsker at få tilsendt invitationer til vores fester, skal du tilmelde dig vores interne medlemsdatabase på www.natdisk.dk.

 

Entré: Ca. 15019.11.2022 · 21.00 · DKK

The NimbWits


25.11.2022 · 21.00 · 250 DKK

Miriam Mandipira & The Soul Family

Vi anbefaler forsalg, da dette band plejer at fylde salen…

 

 

Miriam Mandipira er fra Zimbabwe, og hendes inspiration kommer fra de store afrikanske sangere, hun som ung har lyttet til og fra den soulfulde afrikanske musiktradition, hun er opvokset i. Miriam er således The Real Thing og uden tvivl den bedste soul/blues sangerinde, der findes i Danmark!
Hun har da også taget landet med storm som bl.a. Årets Bluessangerinde i 2016 og er en meget efterspurgt solist i forskellige sammenhænge bl.a. i DR Big Band.

 

The Soul Family er et samarbejde mellem Miriam og 4 erfarne musikere. “Vi mødtes omkring en koncert, hvor vi skulle fortolke nogle Etta James sange, og her sagde det bare klik, og vi følte os øjeblikkeligt som i familie med hinanden, og tænkte: det her skal vi gøre noget mere ved.”

 

“I dette projekt fortolker vi andres sange ja, men vi lægger stor vægt på at fortolke uden at kopiere. Vi bruger som sådan ikke begrebet genre. Det har altid været følelsen, der driver mig, jeg har lært at blive inspireret, at give plads til mig selv”, forklarer Miriam i magasinet Jazz Special.

 

“Det er denne følelse, der driver os, så om vi spiller en Etta James sang eller en sang med Gasolin, skal det føles rigtigt. Nogle gange kan folk genkende de sange, vi spiller, andre gange tager vi sangene et helt andet sted hen. Det er vores ønske med dette projekt virkelig at give publikum en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige og sende dem opløftede og glade hjem.”

 

 

Miriam Mandipira & The Soul Family er:

Miriam Mandipira: Vokal

Thomas Fog: Bas
(Dodo & the Dodos, Tamra Rosannes, Womack and Womack m.fl.)

Søren Skov: Keys
(Dodo & the Dodos, Ivan Pedersen, Backseat, Ester Brohus, PS 12, Søren Pilmark m.fl)

Martin Stender: Guitar
(Lis Sørensen, News m. fl.)

Sten Rasmussen: Trommer
(Ivan Pedersen, Ester Brohus m.fl.).

 

 

VIGTIG INFORMATION!

Kom venligst i GOD tid. Vi begynder til tiden!

 

 

KONCERT & MAD

 

Dagens Gryde:
En dejlig krydret gryderet (med kød), der serveres med ris, creme fraiche og lidt pyntegrønt.

 

 

Køkkenet åbner 18.00 og lukker 19.30. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter et døgn før koncerten.26.11.2022 · 21.00 · 250 DKK

Miriam Mandipira & The Soul Family

Vi anbefaler forsalg, da dette band plejer at fylde salen…

 

 

Miriam Mandipira er fra Zimbabwe, og hendes inspiration kommer fra de store afrikanske sangere, hun som ung har lyttet til og fra den soulfulde afrikanske musiktradition, hun er opvokset i. Miriam er således The Real Thing og uden tvivl den bedste soul/blues sangerinde, der findes i Danmark!
Hun har da også taget landet med storm som bl.a. Årets Bluessangerinde i 2016 og er en meget efterspurgt solist i forskellige sammenhænge bl.a. i DR Big Band.

 

The Soul Family er et samarbejde mellem Miriam og 4 erfarne musikere. “Vi mødtes omkring en koncert, hvor vi skulle fortolke nogle Etta James sange, og her sagde det bare klik, og vi følte os øjeblikkeligt som i familie med hinanden, og tænkte: det her skal vi gøre noget mere ved.”

 

“I dette projekt fortolker vi andres sange ja, men vi lægger stor vægt på at fortolke uden at kopiere. Vi bruger som sådan ikke begrebet genre. Det har altid været følelsen, der driver mig, jeg har lært at blive inspireret, at give plads til mig selv”, forklarer Miriam i magasinet Jazz Special.

 

“Det er denne følelse, der driver os, så om vi spiller en Etta James sang eller en sang med Gasolin, skal det føles rigtigt. Nogle gange kan folk genkende de sange, vi spiller, andre gange tager vi sangene et helt andet sted hen. Det er vores ønske med dette projekt virkelig at give publikum en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige og sende dem opløftede og glade hjem.”

 

 

Miriam Mandipira & The Soul Family er:

Miriam Mandipira: Vokal

Thomas Fog: Bas
(Dodo & the Dodos, Tamra Rosannes, Womack and Womack m.fl.)

Søren Skov: Keys
(Dodo & the Dodos, Ivan Pedersen, Backseat, Ester Brohus, PS 12, Søren Pilmark m.fl)

Martin Stender: Guitar
(Lis Sørensen, News m. fl.)

Sten Rasmussen: Trommer
(Ivan Pedersen, Ester Brohus m.fl.).

 

 

VIGTIG INFORMATION!

Kom venligst i GOD tid. Vi begynder til tiden!

 

 

KONCERT & MAD

 

Dagens Gryde:
En dejlig krydret gryderet (med kød), der serveres med ris, creme fraiche og lidt pyntegrønt.

 

 

Køkkenet åbner 18.00 og lukker 19.30. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter et døgn før koncerten.27.11.2022 · 20.30 · 200 DKK

BLAST – Sunday Blast!

SUNDAY BLAST

En række søndag aftener i selskab med Blast. Det kommer vel ikke bag på nogen, at Blast er et stort orkester, hvilket i vores dage indebærer nogle benspænd – vi har svært ved at samle orkestret til en øver. Vi er heller ikke på hitlisten med tunge dunk og robotstemmer, men spiller gammeldags håndholdt musik, så Blast tonser ikke rundt på turne, som de gjorde det i 80’erne.

Blast befinder sig i et spraglet område af populærmusikken – er det pop? er det jazz? er det funk eller? Bandet kan i hvert fald spille det meste og gør det gerne! Musikken er selvfølgelig arrangeret, men solisterne og rytmegruppen skaber selv deres eget rum i musikken. Når vi besøger den ene solist, er det i dagligstuen med kaffe på kanden og tøfler, den anden befinder sig med kolber og mærkelige maskiner i laboratoriet og så skal vi på en intim natklub med cocktails og dunkel belysning.

Og det er Bartof Station; et intimt sted med masser af stemning og god musik – et veritabelt lyspunkt i det kedelige København.

Ideen bag Sunday Blast er således at holde gang i et stadigt sprællevende orkester, der har brug for at lege og røre sig og holde funk-blodet i kog.

Besætning:

Britt Hein, Helle Henning, Sara Broberg – vocals

Niels Ratzer – dms

Ole Skipper Moesgaard – bass

Jakob Olsne – gt

Stig Kaufmanas – keys

Kasper Wagner, Stig Naur, Thomas Hass – sax

Jens Gotholdt, Thomas Kjærgaard, Hendrik Jørgensen – tp

Kenneth Agerholm, Bjarne Thanning – tb.

 

 

KONCERT & MAD

 

 

Dagens Gryde:
En dejlig krydret gryderet (med kød), der serveres med ris, creme fraiche og lidt pyntegrønt.

 

 

Køkkenet åbner 17.30 og lukker 19.00. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter et døgn før koncerten.

 03.12.2022 · 13.00 · Gratis

Heavy Thunder – Metal Marked
Ready for the Attack?
OH YES!
Metal markedet er tilbage d. 5. november, og denne gang er det med nyslebet stålklinge!
Vi lægger hårdt ud med gratis indgang, antikristne vinyl DJs, velskænkede, iskolde øl, og mega seje sælgere.
Alle salgskasser er fyldt max op med en overflod af sjældne metalliske produkter (LPer, CDer, kassettebånd, Shirts, DVD, etc.)
Tag dit tungeste outfit på kig forbi…
Vi ses \m/
P.S. We show no Mercy!!
All the Best
Denner & Edgecrusher
Bliv gerne hængende til aftenens koncert med TBA!!!


03.12.2022 · 21.00 · DKK

Natdisk – Fest & Dans – Club/DJ

Natdisk er at sammenligne med Montmartres legendariske Natdiskotek. Der er gang i dansegulvet fra det første nummer, og der danses igennem til 02.00!

 

Gruppen er primært et festcommunity, der hen over kalenderåret afholder nogle alvorligt, funky fester for voksne.

 

Tilmelding:

Bemærk, at hvis du ønsker at få tilsendt invitationer til vores fester, skal du tilmelde dig vores interne medlemsdatabase på www.natdisk.dk.

 

Entré: Ca. 15005.12.2022 · 20.00 · 50 DKK

Backstage Open – December
BACKSTAGE OPEN
– en musikalsk aften, hvor alt kan ske…
Når der er mørkt på de fleste scener, slår BACKSTAGE OPEN dørene op til det muligvis hyggeligste sted at mingle for folk i showbiz og andre, der elsker musikalsk scenekunst.
Oplev hvad der rør sig i kulissen, bliv inspireret og bliv en del af en enestående aften, hvor alt kan ske.
BACKSTAGE OPEN er et kreativt frirum, der hylder live scenekunst, og afholdes denne gang på hyggelige Bartof Station, ved siden af Frederiksberg Metro.
Til BACKSTAGE OPEN kan du opleve aftenens vært Christian Lund, pianist Thomas Bay og guitarist Mads Kjølby slå sig løs sammen med aktuelle kunstnere – og det bliver rigtig sjovt, når I fra publikum også deltager i festlighederne til open stage. Om du er garvet eller newcomer, er du velkommen på scenen.
BACKSTAGE OPEN præsenteres med støtte fra Dansk Skuespillerforbund.
Se mere om BACKSTAGE OPEN på vores hjemmeside:
www.backstageopen.dk
og her på Facebook:
https://www.facebook.com/BackstageOpenCopenhagen/
________________
OBS. Vi sælger ikke billetter direkte i døren – der skal I stadig ind gennem Billetto på jeres telefon. Men vi står klar til at assistere hvis behøvet.


06.12.2022 · 19.00 · 60 DKK

Musik Quiz v/ Michael Denner – December

Michael Denner præsenterer den legendariske Musik Quiz på Bartof Station.

 

Saml dit eget mesterhold til denne musikquiz. I kan være op til 5  personer på et hold, og det koster 60 kr. pr. snude.

 

Der er flotte præmier  til de 3 første hold. Spurtpræmier efter hver runde  (3 runder i alt). Quizzen varer 3 1/2 time.

 

Er du alene deltager, caster vi et hold til dig, så mød bare op.

 

VIGTIGT!

 

Ring & tilmeld dit eget hold i god tid på 33 15 93 19 (M. Denner). Du kan også tilmelde dig på michdenner@outlook.dk   07.12.2022 · 19.00 · DKK

“Den Hvide Lektie” – Carsten Eskelund og MCs særlige blanding af comedy og quiz – December
Kom og vær med, når Carsten Eskelund og MC disker op med deres patenterede kombination af stand-up og dysten på paratviden. Du bliver både klogere og griner MEGET!
Kom meget gerne i god tid og spis evt. hos os inden løjerne begynder.
Vigtigt!: Medbring lige penge til tilmeldingen. Baren har ikke nok kontanter til at udbetale til jer.
 
Der er Satireminut, måske en Top 5, Folk, hvis navn lyder som starten på et spørgsmål, sange af forskelig art, og så kan du være heldig at få et glimt af en, der engang har været “Årets Frederiksberg Kunstner”.
 
Det praktiske: Hvert hold består af 2-5 deltagere. Der spilles 3 runder af 12 spørgsmål plus et par bonusspørgsmål og et enkelt puljespørgsmål undervejs. Det hele tager en 3 timers tid, sværhedsgraden er medium, og der er fine præmier og en kageordning. Det bør ikke kunne slå fejl.
 


10.12.2022 · 21.00 · DKK

Natdisk – Fest & Dans – Club/DJ

Natdisk er at sammenligne med Montmartres legendariske Natdiskotek. Der er gang i dansegulvet fra det første nummer, og der danses igennem til 02.00!

 

Gruppen er primært et festcommunity, der hen over kalenderåret afholder nogle alvorligt, funky fester for voksne.

 

Tilmelding:

Bemærk, at hvis du ønsker at få tilsendt invitationer til vores fester, skal du tilmelde dig vores interne medlemsdatabase på www.natdisk.dk.

 

Entré: Ca. 15017.12.2022 · 21.00 · DKK

Natdisk – Fest & Dans – Club/DJ

Natdisk er at sammenligne med Montmartres legendariske Natdiskotek. Der er gang i dansegulvet fra det første nummer, og der danses igennem til 02.00!

 

Gruppen er primært et festcommunity, der hen over kalenderåret afholder nogle alvorligt, funky fester for voksne.

 

Tilmelding:

Bemærk, at hvis du ønsker at få tilsendt invitationer til vores fester, skal du tilmelde dig vores interne medlemsdatabase på www.natdisk.dk.

 

Entré: Ca. 15004.02.2023 · 20.00 · 175 DKK

Sinatra Syndicate – Vokal: Henrik Egholm – Vinterjazz 2023

VIGTIG INFORMATION!

 

Kom venligst i rigtig GOD tid. Vi begynder til tiden!

 

 

 


Sinatra Syndicate

Sinatra Syndicate er en hyldest til 50 ́erne og 60 ́erne og Frank Sinatras evigtgyldige repertoire. I front står Henrik Egholm i rollen som “Ol` Blue Eyes”, og sammen med Sinatra Syndicate leverer han et sandt overflødighedshorn af Sinatras allerstørste hits.

 

 

 

Egholms format og fornemmelse for den rigtige sound og crooner-stemning, har gjort ham til en af landets mest efterspurgte sangere inden for genren.

 

 

 

Musikken er ikke til at tage fejl af, det er alle de store klassikere fra The Great American Songbook udødeliggjort af Frank Sinatra og genopstået med Henrik Egholm og Sinatra Syndicate.

 

 

 

Line-up:

Henrik Egholm Petersen – vocal

Stig Kaufmanas – piano
Filip Koch – guitar
Morten Hintze – bass

Nils Vinding – drums
Henrik Bolberg – trumpet
Jens Gotholdt – trumpet
Niels Gerhardt – trombone

Kasper Wagner – alto sax, flute

Trond Clements – tenor sax

Johan Bylling Lang – baritone sax.

 

 

 

KONCERT & MAD

 

Dagens Gryde:
En dejlig krydret gryderet (med kød), der serveres med ris, creme fraiche og lidt pyntegrønt.

 

 

Køkkenet åbner 17.30 og lukker 19.00. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter et døgn før koncerten.25.05.2023 · 20.00 · DKK

Nashville Nights

Nashville Nights

 ”Oplevelser i særklasse” skrev Fyens Stiftstidende om festivalen i sep.22. ”Nashville Nights viser igen international klasse” lød det fra GAFFA.

 

 

Nashville Nights koncertrækken har vokset sig lidt større for hver gang, den har været her, og siden september 2021 har den også udviklet sig til en festival over en hel weekend i Odense i september, Nashville Nights International Songwriters Festival.

 

 

Men den årlige tour rundt i Danmark fortsætter og i maj ’23 får publikum igen mulighed for at høre sange – mange indspillet af store stjerner – leveret af de sangskrivere, som oprindeligt skrev dem. Line-up – kan I glæde jer til…, men vi giver de, der brænder for konceptet mulighed for at købe billet, før vi afslører, hvem der kommer og spiller. Det eneste vi vil sige lige nu, er at det bliver fuldstændig Nashvildt!

 

 

Mad: Dagens Gryde:

 

 

Dejlig krydret gryderet med kød og grønt serveres med ris.

 

 

Køkkenet åbner 17.30 og lukker 19.30. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.Info

 

Live overfor frederiksbergcentret finder du Bartof Station, et spillested der byder på hyggelige omgivelser og god øl, en perfekt kombination når det handler om at nyde en af de mange koncerter der afholdes på stedet.

 

 

 

 

Nyhedsbrev

 

Skriv dig på vores maillingliste her og modtag vores nyhedsbrev med info om arrangementer på Bartof Station 

 

 

  

Kontakt

 

Bartof Sation
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067