Vælg din destination, klik på logoet. / Choose your destination, click on the logo.
bartof_logo
station_logo

Bartof Café

Bartof Station
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067
I forbindelse med koncerter på Bartof Station takker vi Frederiksberg Kommune og Statens Kunstråd

Program

ARRANGEMENTER PÅ BARTOF STATION

05.12.2023 · 20.00 · 130 DKK

Vincent Ryder – indierock, funk og tango mm.
Hvis Bowie og Prince havde fået et kærlighedsbarn, ville det lyde som 19-årige danske Vincent Ryder. Den unge musiker er en kompromisløs og følsom rebel anno NU. Den 13. oktober udkom hans debutalbum ’The End of The World on TV’, hvor han forsøger at sætte sin generations tanker, følelser og problematikker på vers – og på spidsen. Han har nemlig en klar appel. Til både hans jævnaldrende og alle os andre.
Musikken betegner Vincent selv som apokalyptisk protestpop og artrock og på sit debutalbum går han frygtløst på hugst i andre genrer som fx indierock, funk og tango og stikker indimellem også en ivrig pote i punken.
Trods sine blot 19 år er sanger, sangskriver og guitarist, Vincent Ryder, ikke bange for at sige sin mening og for at skille sig ud fra mængden. Det har altid været vigtigt for ham ikke at gå på kompromis med sin integritet og hans no-bullshit tilgang til at være et ungt menneske i denne her verden er da også netop præmissen for den måde, han tilgår sin musik.
Vincents debutsingle fra august var sangen ’Fuck You’. En stærk start på at råbe folk op. ’Fuck You’ handler om at lære at stå ved sig selv og ikke løbe fra konfrontationer – om ikke at være for bange for at træde ved siden af.
Og på den måde giver Vincent med sin musik og sine tekster en stemme til sin egen generation af sårbare unge.
Det menneskelige behov for at kunne være et hudløst ærligt jeg løber som en insisterende stemme og rød tråd gennem albummets otte numre, der sætter tunge og vigtige sager på dagsordenen. Vincent siger tingene, som han føler dem og han står fast på at give plads til sprækker med lys og håb.
Frygt for ligegyldighed
Overskriften for de forskellige tematikker er undergang. Og det er ikke kun planeten Jordens undergang, der fylder hos og bekymrer Vincent. Faktisk er det den emotionelle undergang, der optager ham allermest. At vi som mennesker falder sammen og fra hinanden følelsesmæssigt. Af den ene eller den anden årsag.
På albummets titelsang tager Vincent fat i ensomheden. Den ensomhed, han selv – og mange fra hans generation – mærker, når de føler, at de bærer ansvaret for verdens fremtid på deres skuldre. Følelsen af at tale for døve øren og hvordan dét i sig selv kan bidrage til en følelse af afmagt og ligegyldighed. Og netop ligegyldigheden er den følelse, Vincent frygter allermest. Fordi for ham er det ligegyldigheden, der er dét, der sætter turbo på den emotionelle undergang.
Også i nummeret ‘Shipwrecks’ kredser Vincent om den utryghed og uvished, der fylder i de unge hjerter og hjerner. Følelsen af katastrofer lige om hjørnet. Igen sørger han dog for at lukke lyset lidt ind. For der er brug for lys og håb, så det travle hjerte ikke banker forgæves.
Og derfor er hans appel til hans egen generation og alle os andre, at vi husker, at alt det, vi både hader og elsker og bekriger hinanden over, intet betyder, hvis vi ikke passer på hinanden.
Selvom Vincent Ryder er et helt nyt blad på den danske musikscene, har han allerede spillet support i Lille Vega for den populære amerikanske countrysanger Morgan Wade, der pt. har 2.575.292 månedlige lyttere på Spotify.
Albummet ‘The End of The World on TV’ udkom digitalt og på vinyl den 13. oktober på Aske Jacobys selskab Giant Birch. Det er også Aske Jacoby, der har produceret albummet.
Trackliste:
1. Shipwrecks
2. Fuck You
3. Bulletproof
4. Freeze
5. The End of The World on TV
6. The Bystander
7. I Play the Harmonica for You (Badly)
8. On the Road


06.12.2023 · 20.00 · 165 DKK

Blue Belles – Miriam Mandipira, Lea Thorlann, Mads Søndergaard & Nis Toxværd – Christmas Show
Der er dømt KVINDE-POWER på Stationen i dag med intet mindre end et LØFTE om, at I helt sikkert bliver LØFTET op, hvis I kigger ned! Der er garanti for fantastisk sang, humor, medrivende sceneperformance og GLÆDE over hele linjen!
I aften vil de synge os godt på vej mod julen!
Blue Belles er en powerful kvartet med de to sangerinder Miriam Mandipira (voc), Lea Thorlann (voc, perc), Mads Søndergaard (pno) og saxofonisten Nis Toxværd.
To sangerinder, et flygel og en sax med år og erfaring i kufferten, og der bliver ikke pippet, der er hul igennem!
Alle kommer de med hver deres personlighed og styrke, der med forskellige klangfarver smelter sammen til et intens hele, der fryder, forfører og rører sjælen. De bevæger sig alle stærkt og hjemmevant i genrerne soul, blues og gospel i fortolkninger af kendte og ukendte samt egne originale sange.
Det hele bliver skudt af med en god portion livsglæde og humor.
Warning! You might get addicted!
Mad:
Køkkenet åbner 17.30 og lukker 19.00. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.
Kom venligst i GOD tid. Vi begynder til tiden!


07.12.2023 · 20.00 · Gratis - Støt baren! DKK

Stand Up Torsdag – Open Mic – December
Kære gæster
Vi kan kun tilbyde gratis adgang, hvis I støtter os ved at købe i baren. Medbragte drikkevarer og mad er ALDRIG tilladt….
Køkkenet er åbent fra 17.30-19.15.
Vi inviterer jer hver torsdag kl. 20 til helt gratis at få motioneret jeres lattermuskler! Der vil altid være veletablerede komikere blandt flokken på ca. 7-8 optrædende.
Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.
Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.
Kom gerne i god tid og spis hos os inden showstart – og få en rigtig god plads… Køkkenet lukker kl. 19.00.


08.12.2023 · 21.00 · 165 DKK

Johnny Horsepower – Cash Cover

OBS: Vi laver et større dansegulv denne gang, så hvis du vil være sikret en siddeplads – kom i GOD tid!

 

Hvornår har du sidst været til koncert med Johnny Cash?

 

 

Oplev mandens udødelige klassikere leveret så ærligt og autentisk, at hvis du lukkede øjnene så….

 

 

Johnny Horsepower (Cash Cover) er Danmarks og Skandinaviens eneste autentiske Johnny Cash Trio. Med udgangspunkt i den traditionelle instrumentering og udtryk fra 50’erne fortolker bandet samtlige musikalske perler fra Johnny Cash’ enorme bagkatalog.

 

 

Oplev hits som Ring of Fire, Folsom Prison Blues, I Walk the Line, San Quentin og mange flere.

 

 

Johnny Horsepower har base i København og turnerer over hele Europa, hvor de er kendt for deres indlevende sceneoptræden og intense stemning. Et absolut must for Johnny Cash og country/root fans. Det tætteste du kommer på en koncert med “The Man in Black” på dansk jord.

 

 

Vi anbefaler forsalg til denne koncert, da bandet plejer at trække fuldt hus!

 

 

KONCERT & MAD:

Dagens Gryde – med kød.
En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche & pyntegrønt.

 

 

Hvis du ønsker at spise hos os, skal du af hensyn til koncertafviklingen komme mellem 18.30 – 20.00. Hvis du kommer senere, refunderer vi IKKE billetten.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12 dagen før koncerten.09.12.2023 · 21.00 · 175 DKK

Mames Babegenush

Mad:

I kan forudkøbe mad til denne koncert. Køkkenet er åbnet 18.30-20.00. Kommer I derefter, kan vi af hensyn til koncertafviklingen ikke servere mad for jer, og I vil ikke kunne få jeres billet refunderet.

 

 

Vær opmærksom på, at madbestillingen lukker kl. 12 dagen før koncerten.

 

 

Dagens Gryde (18.30-20.00): 

Mørbrad a’la creme

Serveres med ris og pyntegrønt.

 09.12.2023 · 21.00 · 175 DKK

Mames Babegenush – øst møder nord

Det er med STOR glæde, at vi på Stationen for første gang kan præsentere jer for Mames Babegenush!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=I7O9XL9mmdA&ab_channel=DRKoncerthusethttps://www.youtube.com/watch?v=0RZhF1MwTj4&ab_channel=MamesBabegenush

 

 

Mames Babegenush er øst, der møder nord. Stærke skandinaviske rødder sammenflettet med den sprudlende dansemusik fra Østeuropa; fra stemningen af nordiske fyrretræer til farverige bryllupper i Rumænien giver Mames Babegenushs musik en følelse af på én gang nordisk vintermelankoli og ekstatisk glæde.

 

 

Gruppen har brugt mange år på at finpudse deres fortolkning af den traditionelle jødiske og østeuropæiske folkemusik, og de har altid insisteret på at give deres musik et personligt præg.

 

 

I det hele taget er Mames Babegenush et notorisk forrygende live-orkester som altid vækker glæder. Orkestret har udover Danmark turneret intensivt rundt i Europa og nord-Amerika og optrådt på et væld af scener som fx Kgl. Teaters Gl. Scene, Carnegie Hall (New York), Tønder Festival, Roskilde Festival, Bergen Festspil og Schleswig-Holstein Musik Festival.

 

 

Mames Babegenush
Emil Goldschmidt, klarinet
Lukas Bjørn Rande, saxofoner
Bo Rande, trompet og flügelhorn
Nicolai Kornerup, harmonika
Andreas Møllerhøj, bas
Morten Ærø, trommer og cymbalom.

 

 11.12.2023 · 20.00 · 200 DKK

Julekoncert med Christina Boelskifte & Big Apple Big Band

Så er det jul igen med Big Apple Big Band! Christina Boelskifte fortolker julens dejligste jazzsange i bigband arrangementer. Måske får vi også besøg af funknissen undervejs…

 

 

VIGTIG INFORMATION!

Kom venligst i GOD tid. Vi begynder til tiden! Grupper over 4 bør komme i rigtig god tid, hvis I ønsker at sidde sammen.

 

KONCERT & MAD

Dagens Gryde:
En dejlig krydret gryderet (med kød), der serveres med ris, creme fraiche og lidt pyntegrønt.

 

Køkkenet åbner 17.30 og lukker 19.00. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter d. 8/12 kl. 12.00.12.12.2023 · 19.00 · 60 DKK

Musik Quiz v/ Michael Denner – December

Michael Denner præsenterer den legendariske Musik Quiz på Bartof Station.

 

Saml dit eget mesterhold til denne musikquiz. I kan være op til 5  personer på et hold, og det koster 60 kr. pr. snude.

 

Der er flotte præmier  til de 3 første hold. Spurtpræmier efter hver runde  (3 runder i alt). Quizzen varer 3 1/2 time.

 

Er du alene deltager, caster vi et hold til dig, så mød bare op.

 

VIGTIGT!

 

Ring & tilmeld dit eget hold i god tid på 33 15 93 19 (M. Denner). Du kan også tilmelde dig på michdenner@outlook.dk   13.12.2023 · 19.00 · DKK

“Den Hvide Lektie” – Carsten Eskelund og MCs særlige blanding af comedy og quiz – December
Kom og vær med, når Carsten Eskelund og MC disker op med deres patenterede kombination af stand-up og dysten på paratviden. Du bliver både klogere og griner MEGET!
Kom meget gerne i god tid og spis evt. hos os inden løjerne begynder.
Vigtigt!: Medbring lige penge til tilmeldingen. Baren har ikke nok kontanter til at udbetale til jer.
 
Der er Satireminut, måske en Top 5, Folk, hvis navn lyder som starten på et spørgsmål, sange af forskelig art, og så kan du være heldig at få et glimt af en, der engang har været “Årets Frederiksberg Kunstner”.
 
Det praktiske: Hvert hold består af 2-5 deltagere. Der spilles 3 runder af 12 spørgsmål plus et par bonusspørgsmål og et enkelt puljespørgsmål undervejs. Det hele tager en 3 timers tid, sværhedsgraden er medium, og der er fine præmier og en kageordning. Det bør ikke kunne slå fejl.
 


14.12.2023 · 20.00 · Gratis - Støt baren! DKK

Stand Up Torsdag – Open Mic – December
Kære gæster
Vi kan kun tilbyde gratis adgang, hvis I støtter os ved at købe i baren. Medbragte drikkevarer og mad er ALDRIG tilladt….
Køkkenet er åbent fra 17.30-19.15.
Vi inviterer jer hver torsdag kl. 20 til helt gratis at få motioneret jeres lattermuskler! Der vil altid være veletablerede komikere blandt flokken på ca. 7-8 optrædende.
Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.
Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.
Kom gerne i god tid og spis hos os inden showstart – og få en rigtig god plads… Køkkenet lukker kl. 19.00.


15.12.2023 · 20.00 · DKK

Jacob Karlzon Trio feat. Graig Earl & Janus Templeton – The Songs


15.12.2023 · 20.00 · 150 DKK

Jacob Karlzon – The Songs – feat. Graig Earle & Janus Templeton – Ikoniske hits med et twist

Vi introducerer “The Songs”: En enestående musikalsk rejse gennem ikoniske hits med et unikt twist. Forbered dig på at begive dig ud på en musikalsk rejse, når “The Songs” indtager scenen med deres meget personlige og innovative tilgang til nogle af verdens mest ikoniske sange.

Med Jacob Karlzons fascinerende talenter på klaver, Graig Earle på bas og Janus Templeton på trommer inviterer “The Songs” dig til at opleve et musikalsk eventyr, der udvisker grænserne mellem genrer og tid. “The Songs” giver lytterne et frisk perspektiv på elskede klassikere.

Kernen i musikken er improvisation, sammenspil og den gode melodi, og bandet puster nyt liv i bl.a. musik fra U2, Madonna, Nik Kershaw, A-ha og mange andre. Hver optræden af ​​”The Songs” er en fængslende og uforudsigelig rejse gennem musikkens verden, hvor de genfortolker og fortolker disse elskede melodier på deres egen unikke måde.

Virtuose Jacob Karlzon bringer dybde og forviklinger til gruppens lyd og væver melodier, der er både smukke, velkendte og slående friske.

Graig Earles basspil giver et rigt fundament, der understøtter bandets dynamiske lyd, mens Janus Templetons trommer tilfører hver optræden en levende tilstedeværelse og energi, der holder publikum på kanten af ​​deres sæder.

Ensemblets passion for improvisation og udforskning er kernen i, hvad der gør “The Songs” til et exceptionelt live-band. Deres optrædener er præget af en smittende og medrivende energi, der efterlader lytterne i ærefrygt for den musikalske alkymi, der finder sted foran deres øjne og ører. Fans af rock, pop, jazz og endda klassisk musik vil få en på opleveren.

Gå ikke glip af denne sjældne mulighed for at opleve synergien mellem tre mesterlige musikere, når de skaber et helt nyt perspektiv på sange, der har været en del af vores livs soundtrack!

Mad:

 

 

Køkkenet åbner 17.30 og lukker 19.00. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.16.12.2023 · 21.00 · 150 DKK

Napoleon Solo – ska/rocksteady/soul

ENDELIG er de tilbage!!!

 

 

De danske ska-veteraner indtager Bartof Station og serverer en solid omgang ska/rocksteady/soul. Vi anbefaler forsalg, da billetterne plejer at blive revet væk!

 

 

Kig forbi og få sved på panden!

 

 

NAPOLEON SOLO:

 

 

I sommeren 1984 mødtes otte københavnske ungersvende for at starte et band med udgangspunkt i britisk 2-Tone, jamaicansk ska og amerikansk soul. Bandet fik navnet Napoleon Solo, opkaldt efter hovedpersonen i den amerikanske tv-serie The Man from UNCLE, og den 5. oktober samme år stod Napoleon Solo for første gang samlet på en scene. En livlig og pågående optræden skabte hurtigt en trofast fanskare.

 

 

Napoleon Solo spillede sin første koncert uden for Danmark i 1986, som frem til 1990 blev fulgt op med flere succesfulde turnéer i Tyskland og England. I 1988 optrådte bandet på The London International Ska Festival og udgav EP’en “How To Steal The World”. På det tidspunkt kårede det engelske musikmagasin New Musical Express Napoleon Solo til et af de ti bedste ska-bands i verden. I 1989 udgav Napoleon Solo albummet ”Shot!”.

 

 

Napoleon Solo opløstes i 1999, men i 2009 lykkedes det Copenhagen Ska Convention at bringe alle bandmedlemmer sammen. Det blev startskuddet på Napoleon Solos andet liv.

 

 

I april 2011 optrådte Napoleon Solo, som det eneste skandinaviske band, igen på The London International Ska Festival, og samme år blev albummet Shot! genudgivet på selskabet VME. Siden har bandet spillet adskillige koncerter, blandt andet med The Specials i Vega, og i 2014 kunne bandet fejre sit 30-års-jubilæum.

 

 

I december 2015 udgav Napoleon Solo numrene Merry Christmas Everybody og In The Midnight Hour, produceret og udgivet af Pato Siebenhaar på pladeselskabet Black Cheese Records. Merry Christmas Everybody blev året efter udgivet på vinyl på det amerikanske pladeselskab Jump Up Records.

 

 

I december 2017 udgav Jump Up Records Napoleon Solos første demoindspilninger på vinyl, og bandet udgav i november 2018 albummet Open Chanel D, som kan købes efter koncerten – i flere forskellige lækre varianter.

 

 

Napoleon Solo er:

Søren Ole Christensen (vokal), Jasper Holst Jørgensen (vokal/guitar), Sonny Henry Rasmussen (guitar), Poul Siersbæk (bas), Jens Wennecke (trommer), Jacob Palitzsch (orgel), René Dreyer (guitar), Jack Rothe (alt- og tenorsax) og Hans Nybo (tenor- og barytonsax).

 

 

Hold øje med Napoleon Solo på https://www.facebook.com/Napol…

 

 

@napoleonsoloska på Instagram

 

 17.12.2023 · 15.00 · 250 DKK

A Very Bigband feat. Miriam Mandipira – Christmas Show

VI ANBEFALER FORSALG, DA VI PLEJER AT BLIVE KØRT OVER ENDE TIL DISSE KONCERTER!

 

 

I dag kan I lytte til et de bedste bigbands i hovedstadsområdet på Stationen!

 

 

Den forrygende soul-, jazz- og bluessangerinde, Miriam Mandipira er dagens solist. Hun har den charme, power og evne, der skal til, for at synge et big band op, og hun fortryller ALTID sit publikum!

 

 

I dag optræder hun med A Very Bigband under ledelse af Ole Kock Hansen. Bigbandet har med stor succes optrådt på Bartof Station mange gange med solister som Jesper Thilo, Ann Farholt, Benjamin Koppel, Bobo Moreno, Cæcilie Norby, Mads Mathias m.fl.

 

 

 21.12.2023 · 20.00 · Gratis - Støt baren! DKK

Stand Up Torsdag – Open Mic – December
Kære gæster
Vi kan kun tilbyde gratis adgang, hvis I støtter os ved at købe i baren. Medbragte drikkevarer og mad er ALDRIG tilladt….
Køkkenet er åbent fra 17.30-19.15.
Vi inviterer jer hver torsdag kl. 20 til helt gratis at få motioneret jeres lattermuskler! Der vil altid være veletablerede komikere blandt flokken på ca. 7-8 optrædende.
Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.
Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.
Kom gerne i god tid og spis hos os inden showstart – og få en rigtig god plads… Køkkenet lukker kl. 19.00.


28.12.2023 · 20.00 · Gratis - Støt baren! DKK

Stand Up Torsdag – Open Mic – December
Kære gæster
Vi kan kun tilbyde gratis adgang, hvis I støtter os ved at købe i baren. Medbragte drikkevarer og mad er ALDRIG tilladt….
Køkkenet er åbent fra 17.30-19.15.
Vi inviterer jer hver torsdag kl. 20 til helt gratis at få motioneret jeres lattermuskler! Der vil altid være veletablerede komikere blandt flokken på ca. 7-8 optrædende.
Stand up fra de største talenter i dansk comedy. Skarpe jokes og fængende fortællinger fyres af fra et velvalgt hold af komikere med skiftende værter.
Dette er open mic, komikernes jamsession, hvor nyt materiale skabes og afprøves for første gang. Oplev den rå, intime stemning, som kun live comedy giver. Stand up i sin rene form med nerve, improvisation og latterbrøl.
Kom gerne i god tid og spis hos os inden showstart – og få en rigtig god plads… Køkkenet lukker kl. 19.00.


29.12.2023 · 18.00 · DKK

Privat selskab


13.01.2024 · 21.00 · 195 DKK

Ozzy Jam & Whitesnake Tribute

Det nye år sparkes i gang med en dobbeltkoncert, hvor to af landets bedste og mest gennemførte tributebands er gået i rock-symbiose og garanterer headbanging og kolde fadøl!

 

 

Ozzy Jam hylder The Prince of Darkness, The Blizzard of Ozz, The Godfather of Heavy Metal. Som de eneste i DK spiller de alle de kendte numre fra hele hans solokarriere, med enkelte afstikkere til hans tid i Black Sabbath. Det er et show ud over det almindelige med kors, blod, flagermus og hele svineriet.

 

 

I selskab med Ozzy Jam vil du kunne høre de melodiske guitarsoli fra Randy Rhoads, Zakk Wilde og Jake E. Lee og kunne synge med på numre som Crazy Train, Bark at the Moon, Mama I’m coming home, No more tears og Mr. Crowley.

 

 

Bandets medlemmer er alle meget rutinerede musikere fra den danske livescene og har fortid i mange forskellige bands både kopi- og originalmusik. Bandet er eminente til at engagere publikum, og det er garanti for massiv rockfest hver gang Ozzy Jam fyrer op under the Crazy Train.

 

 

Bandet ligger uhyggeligt tæt op af Ozzys stil og lyd, og der er garanti for en ud-af-kroppen oplevelse – som det også er med Ozzy selv!

 

 

Whitesnake Tribute – et imponerende hold af tunge og rutinerede profiler, som igennem tiden har spillet eller spiller i bands som Jane Doe, Pangea, Libido Overdrive og Witch Cross, er samlet i denne opsætning anført af sanger Jesper Højer, som både er kendt fra DR’s ”Stjerne for en aften” og succes-koret Læderhalsene.

 

 

Whitesnake Tribute, der har eksisteret siden 2007, formår at leverer varen med hits som ”Is This Love”, “Here I Go Again” & “Still Of The Night” og tryllebinder publikum fra allerførste strofe. Bandet udstråler både seriøsitet og åbenlys spilleglæde med respekt for de originale indspilninger. Vi bliver fanget af det enorme lydbillede og bliver ført tilbage til dengang, det hele startede i midt 70erne. Stilsikkert fører de os gennem en imponerende rejse med nogle af rockhistoriens største radioklassikere.

 

 

Netop dette band tager hånd om den enkelte detalje i musikken, og der ikke bliver gået på kompromis på nogen niveauer. Alt er gennemført til mindste detalje, og dette afspejles tydeligt i deres professionelle liveoptræden.19.01.2024 · 21.00 · 200 DKK

Soul Vaccination – Power Funk Party!

Få gang i danseskoene på Bartof Station denne fredag aften! Der er linet op med 10 funky musikere, der leverer Tower of Power i bedste stil. De fem blæsere, de fire rytmemusikere og lead-vokalisten har samlet over 350 års erfaring i at optræde for dem, der vil nyde musikken.

 

Bandet spiller et sandt overflødighedshorn af TOP hits som fx Don’t Change Horses, Soul With a Capital S, You Got To Get Funkifize, hvilke bare nogle af de svedige numre, du og din dansepartner kan vrikke hofterne af led til.

 

Køb og kom i god tid – eller stå i kø….27.01.2024 · 21.00 · 230 DKK

Sinatra Syndicate – Vokal: Henrik Egholm

KOM I GOD TID!!!

VIGTIG INFORMATION!

 

Kom venligst i rigtig GOD tid. Vi begynder til tiden!

 

 

 


Sinatra Syndicate

Sinatra Syndicate er en hyldest til 50 ́erne og 60 ́erne og Frank Sinatras evigtgyldige repertoire. I front står Henrik Egholm i rollen som “Ol` Blue Eyes”, og sammen med Sinatra Syndicate leverer han et sandt overflødighedshorn af Sinatras allerstørste hits.

 

 

 

Egholms format og fornemmelse for den rigtige sound og crooner-stemning, har gjort ham til en af landets mest efterspurgte sangere inden for genren.

 

 

 

Musikken er ikke til at tage fejl af, det er alle de store klassikere fra The Great American Songbook udødeliggjort af Frank Sinatra og genopstået med Henrik Egholm og Sinatra Syndicate.

 

 

 

Line-up:

Henrik Egholm Petersen – vocal

Stig Kaufmanas – piano
Filip Koch – guitar
Morten Hintze – bass

Nils Vinding – drums
Henrik Bolberg – trumpet
Jens Gotholdt – trumpet
Niels Gerhardt – trombone

Kasper Wagner – alto sax, flute

Trond Clements – tenor sax

Johan Bylling Lang – baritone sax.

 

 06.02.2024 · 20.00 · 260 DKK

Jonatha Brooke (US) – roots, pop, rock

Jonatha Brooke kommer til Danmark og spiller tre koncerter med sit band!

 

 

 

Jonatha Brooke er kendt for sin unikke blanding af roots, pop og rock, og hun har i mere end tre årtier leveret en imponerende række af vellykkede albumudgivelser.

 

 

 

Jonatha Brooke indledte sin karriere som en del af duoen The Story, og har sidenhen gjort sig bemærket som soloartist med album som “Plumb”, “10 Cent Wings”, “Back in the Circus” og “The Works”. Hendes sange er præget af både en stærk personlighed og en lyrisk dybde, der har gjort hende til en favorit blandt kritikere og publikum verden over.

 

 

 

Jonatha Brooke optræder med sit band og præsenterer et udvalg af sange fra hele karrieren. Koncerterne vil være en unik mulighed for at opleve en af de mest ikoniske singer-songwriters i nyere tid.

 

 

 

Line up:

Jonatha Brooke: vokal, guitar, mandolin

Sean Driscoll: guitar, kor

Morten Jay: bass, kor

Kent Olsen: trommer.

 

VIGTIG INFORMATION!

Kom venligst i GOD tid. Vi begynder til tiden! Grupper over 4 bør komme i rigtig god tid, hvis I ønsker at sidde sammen.

 

 

KONCERT & MAD
Dagens Gryde:
En dejlig krydret gryderet (med kød), der serveres med ris, creme fraiche og lidt pyntegrønt.

 

 

Køkkenet åbner 17.30 og lukker 19.00. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12 dagen før koncerten.07.02.2024 · 20.00 · 150 DKK

Laura Oakes (UK) – Vinterjazz 2024

LAURA OAKES

 

 

Laura Oakes er en af Storbritaniens allerstørste sangskriver og country-talenter. Oakes har allerede haft masser af airplay på BBC Radio, og hun har fået fremragende anmeldelser for sine udgivelser.

 

 

Før Coronakrisen nåede Oakes at afslutte en total udsolgt UK tour og har desuden været special guest hos en række prominente navne, bl.a. Morgan Evans, Jimmie Allen, The Shires, Ward Thomas og Sarah Darling.

 

 

Laura har tidligere været med på Nashville Nights og har efterhånden fået en del danske fans. Glæd jer til at høre Lauras eminente sange og fortryllende stemme!09.02.2024 · 21.00 · 170 DKK

Social Club feat. Naja Rosa Koppel – Nikolaj Hess, Thomas Vang, Anders Holm & Frank Hasselstrøm – Vinterjazz 2024

Velkommen i klubben af blå, bluesy toner, soul og stemningsmættet jazz!

 

 

Social Club er et samarbejdsprojekt mellem de fem musikere Nikolaj Hess (piano), Thomas Vang (bas), Frank Hasselstrøm (trombone, keys), Anders Holm (trommer) og Naja Rosa Koppel (vokal).

 

 

Projektet startede i New York, hvor Naja og Anders var bosat og Nikolaj delvist hører til. Social Club er en blanding af deres hver især originale numre og nogle gamle kendinge, som Social Club gør til deres helt egne.

 

 

Genrerne væver sig imellem stemningsfuld jazz, blues, gospel, hip hop og Social Club’s helt nye og egne veje. Fra instrumentale passager til gamle bluessange til det fine lyriske og det groovy dansable. Tungt, råt, ærligt, fint, smukt og nyt!

 

 

Social Club er en slags legestue og fristed, hvor de fem musikere mødes og blander deres inspirationer og musik og ryster det sammen til en stor musikalsk rejse.

 

 

Naja Rosa Koppel – vokal
Nikolaj Hess – flygel
Thomas Vang – bas
Frank Hasselstrøm – trombone, keys
Anders Holm – trommer.

 

 

Mad:

Dagens gryde: Dejlig krydret gryderet, der serveres med ris, creme fraiche & pyntegrønt.

 

 

Køkkenet åbner 18.00 og lukker 19.30. Kommer I senere, kan vi desværre ikke nå at afvikle maden inden koncerten, og I vil ikke kunne få refunderet penge.07.07.2024 · 20.00 · 185 DKK

Weather Report Project – Copenhagen Jazz Festival 2024

Weather Report Project

Danmarks bedste vejrudsigt!

 

 

 

Line up: 
Claus Nauer Reher-Langberg, bas
Henrik Lynbech, keyboards
Ole Visby, saxofon
Thomas Ousager, percussion
Sune Rahbek, trommer.

 

 

 

Danske Weather Report Project spiller de amerikanske legender Weather Reports numre. Danskerne kan ikke love bedre vejr – men altid fulde huse. Mange danskere husker Weather Report og strømmer til, selv om bandet dengang i 70’erne og 80’erne udelukkende spillede instrumentalmusik.

 

 

 

“Vi er selvfølgelig helt oppe i skyerne over, at der altid kommer så mange publikummer, men egentlig ikke overraskede. Weather Reports var jo et legendarisk band og især ”Birdland” et verdenshit”, siger bassist Claus Nauer Reher-Langberg, – “publikum skal jo også lige tjekke, om vi faktisk kan spille mestrenes alsidige og melodiske numre”.

 

 

 

Folk nynner med

Weather Report Project har opbygget et stort, trofast og engageret publikum og bl.a. spillet til udsolgte koncerter på Aarhus Jazz Festival og Copenhagen Jazz Festival.

 

 

 

“Vores publikum nynner ligefrem med på lange passager i numrene , og dét er noget af en bedrift. Dels at have komponeret så melodiske numre, og dels at publikum kan huske instrumentalnumre”, fortæller Claus Nauer Reher-Langberg, der på det seneste har oplevet at også flere og flere unge møder op til WRP’s koncerter.

 

 

 

The Weather Report Projects repertoire er først og fremmest fra denne gyldne periode. Som bekendt er Weather Report for længst ophørt med at eksistere, men med The Weather Report Project får du en oplevelse fra en fantastisk tid – og så er det live for fuld udblæsning!

 

 

Udpluk af anmeldelser

Aarhus Stiftstidende skrev 2016:
“For Weather Report Fans var det næsten at se bandet live for fuld udblæsning! For alle andre var det jazz/funk/fusion leveret til perfektion af danske Weather Report Project. En proppet sal gav to stående klapsalver og fik to ekstra numre som tak fra bandet.”

 

 

 

Copenhagen Jazzfestival, Husets Teater, 2017:
”Det øsregnede udenfor, men indenfor i Huset Teater var musikken varm, energisk og utroligt velspillet. Sikken en energi! WRP havde afluret mestrene og kunne samtidig få instrumentalmusikken ud over scenekanten. Jeg nynnede Weather Reports fantastiske melodier hele vejen hjem. Sikken en bedrift at groove så godt som forbillederne”.
Morten Buschmann, GAFFA. 5 stjerner.

 

 

Mad:

I kan forudkøbe mad til denne koncert. Køkkenet åbner 2 timer før koncertstart og lukker en time før af hensyn til koncertafviklingen. Kommer I derefter, kan vi ikke servere mad for jer, og I vil ikke kunne få jeres billet refunderet.

 

 

Vær opmærksom på, at madbestillingen lukker 24 timer før koncertstart.

 

 

I kan vælge mellem følgende – Alt er hjemmelavet af lækre råvarer!

Cæsarsalat

Cæsarsalat – vegetar

Pariserbøf

Pariserbøf – vegetar

Mørbrad a’la creme

Svampe a’la creme – vegetar

Panna Cotta m. bær.

 

 

 

VIGTIG INFORMATION!

Kom venligst i rigtig GOD tid. Vi begynder til tiden!

 

 

 

 09.07.2024 · 21.00 · 175 DKK

Snorre Kirk European Quartet feat. Giacomo Smith (UK), Joe Webb (UK) & Anders Fjeldsted – Copenhagen Jazz Festival 2024

Vi glæder os umådeligt over igen at kunne invitere jer til en europæisk, festlig og lækkert akustisk JAZZ aften på Bartof Station! Sidste gang, de spillede hos os, væltede de folk bagover af begejstring!!!

 

 

SNORRE KIRK EUROPEAN QUARTET GIACOMO SMITH (AS) | JOE WEBB (P) | ANDERS FJELDSTED (B) | SNORRE KIRK (DR)

 

 

“ Snorre Kirk, the joy of classic jazz ” Le Monde (FR)


“..impossible to resist..as good, or even better, than the American orchestras playing this timeless music today” JazzMagazine (FR)


“..an ‘Ellington great-grandson…refined, elegant and mightily swinging” JazzThing (DE)

 

 


Med et stjernespækket orkester bestående af personlige og karakteristiske solister og med et skræddersyet repertoire, hvor spilleglæde, nærvær og ikke mindst swing er i højsædet, har trommeslageren og komponisten Snorre Kirk på rekordtid formået at gøre sit orkester til et af de mest efterspurgte i både ind- og udland med seks anmelderroste udgivelser i bagagen, samt optrædener på nogle af verdens førende jazzfestivaler i Europa, USA og Asien.

 

 

Til Copenhagen Jazz Festival har Snorre Kirk fornøjelsen af at byde velkommen til to af de mest fremtrædende profiler fra den yngre generation af britiske jazzmusikere, der som jazznation i disse år oplever en sand kreativ renaissance.

 

 

Saxofonisten Giacomo Smith er en af de mest toneangivende skikkelser i det britiske jazzmiljø både som frontfigur og primus motor i det succesfulde orkester Kansas Smitty’s og som ophavsmand til jazzklubben af samme navn samt som solist med alt og alle fra Jamie Cullum til Wynton Marsalis.

 

 

Klaverfænomenet Joe Webb tilhører samme generation og betragtes som værende et af Englands helt store fremadstormende klavertalenter.

 

 

Med bassisten Anders Fjeldsted til at fuldende kvartetten vil vi her få mulighed for at opleve, hvordan den klassiske jazz kan lyde i 2024 på begge sider af kanalen!

 

 


Links:

Facebook: www.facebook.com/snorrekirk

Instagram: www.instagram.com/snorrekirk

Web: www.snorrekirk.dk

 

 

KONCERT & MAD:

TBA10.07.2024 · 21.00 · 175 DKK

Snorre Kirk European Quartet feat. Giacomo Smith (UK), Joe Webb (UK) & Anders Fjeldsted – Copenhagen Jazz Festival 2024

Vi glæder os umådeligt over igen at kunne invitere jer til en europæisk, festlig og lækkert akustisk JAZZ aften på Bartof Station! Sidste gang, de spillede hos os, væltede de folk bagover af begejstring!!!

 

 

SNORRE KIRK EUROPEAN QUARTET GIACOMO SMITH (AS) | JOE WEBB (P) | ANDERS FJELDSTED (B) | SNORRE KIRK (DR)

 

 

“ Snorre Kirk, the joy of classic jazz ” Le Monde (FR)


“..impossible to resist..as good, or even better, than the American orchestras playing this timeless music today” JazzMagazine (FR)


“..an ‘Ellington great-grandson…refined, elegant and mightily swinging” JazzThing (DE)

 

 


Med et stjernespækket orkester bestående af personlige og karakteristiske solister og med et skræddersyet repertoire, hvor spilleglæde, nærvær og ikke mindst swing er i højsædet, har trommeslageren og komponisten Snorre Kirk på rekordtid formået at gøre sit orkester til et af de mest efterspurgte i både ind- og udland med seks anmelderroste udgivelser i bagagen, samt optrædener på nogle af verdens førende jazzfestivaler i Europa, USA og Asien.

 

 

Til Copenhagen Jazz Festival har Snorre Kirk fornøjelsen af at byde velkommen til to af de mest fremtrædende profiler fra den yngre generation af britiske jazzmusikere, der som jazznation i disse år oplever en sand kreativ renaissance.

 

 

Saxofonisten Giacomo Smith er en af de mest toneangivende skikkelser i det britiske jazzmiljø både som frontfigur og primus motor i det succesfulde orkester Kansas Smitty’s og som ophavsmand til jazzklubben af samme navn samt som solist med alt og alle fra Jamie Cullum til Wynton Marsalis.

 

 

Klaverfænomenet Joe Webb tilhører samme generation og betragtes som værende et af Englands helt store fremadstormende klavertalenter.

 

 

Med bassisten Anders Fjeldsted til at fuldende kvartetten vil vi her få mulighed for at opleve, hvordan den klassiske jazz kan lyde i 2024 på begge sider af kanalen!

 

 


Links:

Facebook: www.facebook.com/snorrekirk

Instagram: www.instagram.com/snorrekirk

Web: www.snorrekirk.dk

 

 

KONCERT & MAD:

TBA12.07.2024 · 21.00 · 175 DKK

Amanda Ginsburg (SE) Kvartet feat. Filip Ekestubbe (SE), Anders Fjelsted & Snorre Kirk – Copenhagen Jazz Festival 2024

Både publikum og anmeldere har igen og igen måttet overgive sig til Amanda Ginsburg, og vi er jublende glade over atter at kunne præsentere jer for den virtuose sanger på Bartof Station. Sidste år intet mindre end henrykkede hun sammen med bandet publikum!

 

Med sin utrolige sangstemme og flotte jazz-kompositioner har Amanda Ginsburg løftet vokaljazzen til nye højder i broderlandet. Hendes raffinerede arrangementer og medrivende vokal skaber øjeblikkeligt en intimitet med lytteren, og hendes karriere er da også gået med raket-fart.

 

Hun udgav sit debutalbum ”Jag har funderat på en sak”, der vandt en Grammy Award for Jazz of the Year 2019. Dernæst udgav hun sit andet og foreløbigt seneste album, ”I Det Lilla Händer Det Mesta”, der akkurat som forgængeren fejede konkurrenterne af banen og vandt en Grammy Award for Jazz of the Year 2021.

 

Da hun modtog Sveriges Kompositörers/Textförfattares Jazzpris, lød begrundelsen:

 

»Der findes et ekko af vores (Sveriges) legendariske jazzsangerinder i hendes musik. Hun har formået at skabe nye og virkeligt charmerende sange der lader sig inspirere af sin historie, men som taler med sin helt egen stemme.«

 

Den dobbelte grammy-vinder har medvirket i en lang række musikalske tv- og radioprogrammer og har, som ganske få skandinaviske jazzsangerinder, flere millioner afspilninger på Spotify.

 

Men der er ingen tvivl om, at hendes liveoptræden langt overgår den oplevelse, man kan hente på streamingtjenesten. I front for en i særklasse velspillende jazz-kvartet optræder Amanda Ginsburg med dragende og vedkommende jazz, som fra tid til anden eksploderer i musikalske genialiteter fra de dygtige musikere, hun har med sig.

 

Amanda Ginsburg – voc
Filip Ekestubbe – klaver
Anders Fjeldsted – bas
Snorre Kirk – trommer.

 

 

Mad:

TBA.

 

Kom venligst i rigtig GOD tid. Vi begynder til tiden!13.07.2024 · 21.00 · 175 DKK

Amanda Ginsburg (SE) Kvartet feat. Filip Ekestubbe (SE), Anders Fjelsted & Snorre Kirk – Copenhagen Jazz Festival 2024

Både publikum og anmeldere har igen og igen måttet overgive sig til Amanda Ginsburg, og vi er jublende glade over atter at kunne præsentere jer for den virtuose sanger på Bartof Station. Sidste år intet mindre end henrykkede hun sammen med bandet publikum!

 

Med sin utrolige sangstemme og flotte jazz-kompositioner har Amanda Ginsburg løftet vokaljazzen til nye højder i broderlandet. Hendes raffinerede arrangementer og medrivende vokal skaber øjeblikkeligt en intimitet med lytteren, og hendes karriere er da også gået med raket-fart.

 

Hun udgav sit debutalbum ”Jag har funderat på en sak”, der vandt en Grammy Award for Jazz of the Year 2019. Dernæst udgav hun sit andet og foreløbigt seneste album, ”I Det Lilla Händer Det Mesta”, der akkurat som forgængeren fejede konkurrenterne af banen og vandt en Grammy Award for Jazz of the Year 2021.

 

Da hun modtog Sveriges Kompositörers/Textförfattares Jazzpris, lød begrundelsen:

 

»Der findes et ekko af vores (Sveriges) legendariske jazzsangerinder i hendes musik. Hun har formået at skabe nye og virkeligt charmerende sange der lader sig inspirere af sin historie, men som taler med sin helt egen stemme.«

 

Den dobbelte grammy-vinder har medvirket i en lang række musikalske tv- og radioprogrammer og har, som ganske få skandinaviske jazzsangerinder, flere millioner afspilninger på Spotify.

 

Men der er ingen tvivl om, at hendes liveoptræden langt overgår den oplevelse, man kan hente på streamingtjenesten. I front for en i særklasse velspillende jazz-kvartet optræder Amanda Ginsburg med dragende og vedkommende jazz, som fra tid til anden eksploderer i musikalske genialiteter fra de dygtige musikere, hun har med sig.

 

Amanda Ginsburg – voc
Filip Ekestubbe – klaver
Anders Fjeldsted – bas
Snorre Kirk – trommer.

 

 

Mad:

TBA.

 

Kom venligst i rigtig GOD tid. Vi begynder til tiden!Info

 

Live overfor frederiksbergcentret finder du Bartof Station, et spillested der byder på hyggelige omgivelser og god øl, en perfekt kombination når det handler om at nyde en af de mange koncerter der afholdes på stedet.

 

 

 

 

Nyhedsbrev

 

Skriv dig på vores maillingliste her og modtag vores nyhedsbrev med info om arrangementer på Bartof Station

[mc4wp_form id=”316″]

 

 

Kontakt

 

Bartof Station
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg