Vælg din destination, klik på logoet. / Choose your destination, click on the logo.
bartof_logo
station_logo

Bartof Café

Bartof Station
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067
I forbindelse med koncerter på Bartof Station takker vi Frederiksberg Kommune og Statens Kunstråd

Program

ARRANGEMENTER PÅ BARTOF STATION

13.05.2021 · 19.00 · 150 DKK

Björn Ingelstam Quintet – The Music of Duke Ellington – feat. Steen Nikolaj Hansen, Calle Brickman, Lasse Mørck & Henrik Holst Hansen

After the recently released album “The Start of Something Big” this group is on an exciting path exploring both new music as well as looking at the DNA of improvisation and the heritage of swing.

 

This night they will dig into the music of one of the architects of Black American Music, Edward Kennedy “Duke” Ellington. The greatest composer in jazz history. It will be a special night!

 

Björn Ingelstam – Trumpet, Vocals
Steen Nikolaj Hansen – Trombone
Calle Brickman – Piano
Lasse Mørck – Bass
Henrik Holst Hansen – Drums.

 

 

KONCERT & MAD

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret gryderet, der serveres med ris, creme fraiche og lidt pyntegrønt.

 

 

OBS! Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.30, og din madbillet refunderes IKKE, hvis du ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.

 

 

 14.05.2021 · 19.00 · 150 DKK

Rovdrift – folk/rock/viser with a twist

Rovdrift vender tilbage til scenen på Bartof Station med ny energi og nye sange!

 

ROVDRIFT

 

Rovdrifts lækre musikalske heksegryde smager både af balkan, af amerikansk folkrock, af nordisk visetradition, og forsanger Carsten Bjørnlund leverer med sjælden set indlevelse historier fra mørket under overfladen med fængslende lyrik af David Hertz, & Thomas Borge.

 

I balancen mellem støv og støj byder Rovdrift ind med et musikalsk og teatralsk udtryk, der er uden sidestykke i dansk musik. Rovdrift er aktuelle med den anmelderroste EP “Troløs”.“Sammen med bandet Rovdrift, leverer skuespiller Carsten Bjørnlund spændende rock med baltiske undertoner”
– BT

 

“Det hele er kogt sammen til en voldsom ret af sort negativitet, der er befriende og overbeviser med sin konsekvens og kompromisløshed. (…) Hermed anbefalet.”
– Capac“

 

 

“Sangen og musikken lyder, som var vi i en slidt, brun bodega i en af Københavns forstæder, omgivet af et kaos af kolonihavehuse. Her er socialrealisme, alvorstyngde og alt andet end fine raffinementer.”
– Gaffa“

 

“På Troløs er der meget, der går op i en højere enhed for Rovdrift. Kvartetten leverer et overbevisende bud på dansksproget folk-rock med elementer af sømandspunk og visemusik (og mere til) og et vokalt es i ærmet.”
– GFRock, 2017

 

 

Spisning

 

 

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

 

 

Vi åbner kl. 14.00.

 

 

Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter.15.05.2021 · 19.00 · 250 DKK

Zididada – Fest & Glæde & Sol til Alle!

Zididada spiller Covid-mørket væk!  

 

 

Vi aner endnu ikke, hvor mange vi må lukke ind.
Vi aner endnu ikke, om vi skal bære ansigtsmaske.
Vi aner endnu ikke, hvor længe vi må holde åbent.
Vi aner endnu ikke, om vi må danse.

Men!

Vi VED, det bliver en aften med sol til alle og fest!

Skynd jer at købe billet, der er rift om dem….

 

 

ZIDIDADA er bandet, der introducerede Evig Sol til det danske publikum. I to årtier har de turneret land og rige rundt med hits som bla. Please ya Lisa, Walking on Water og Princesse.

 

 

Uanset, om du har oplevet ZIDIDADA under bøgen i Skanderborg eller på en ukendt mark i Nord Sjælland, vil du kunne nikke genkendende til bandets altid positive og smittende budskab.

 

 

De debuterede i 1999, og med Jimmy og Danny som stiftere fik de hurtigt samlet det hold, der stadig i dag står på scenen weekend efter weekend. I 2012 søgte Danny andre veje, og nu er de 6 mand.

 

 

ZIDIDADA har løbende udgivet albums, og er i skrivende stund på vej med det 8. album. Med producer Carsten Mintman Mortensen ved roret, er bandet nu for første gang på vej med et dansk album!

 

 

Forsanger Jimmy Bacoll udtaler: “Lysten til at skrive danske sange har altid været tilstede, men vi har aldrig rigtig følt os rustet til at lave et udelukkende dansk album. Men med Mintman og lidt hjælp udefra på lyrikken mener vi klart, vi har et par stærke bud på glade, ubekymrede og lige ud af posen ZIDIDADA sange”.

 

 

Drengene har efter singlen “Prinsesse”, der udkom i 2004, drømt om at kunne følge op på succesen, og nu er drømmen blevet til virkelighed. Foreløbig er de ude med singlerne “Lå Lå Lå” og “Sommersang”.

 

 

Stilmæssigt er der ingen love og regler i ZIDIDADA, men reggae har altid stået bandets hjerte nær. Og samtidig har festen altid været det centrale omdrejningspunkt, og den fortsætter langt ud i fremtiden.

 

 

Evig Sol!

 

 

Guitar: Lars Maasbøl

Trommer: Jakob Davidsen

Percusion: Lars Storck

Keyboard: Jakob Krausmann

Bas: Anders Heidelbach

Voc: Jimmy Bacoll.

 

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lækker salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.16.05.2021 · 15.00 · 130 DKK

The Betty Quartet – Nordisk Jazz

The Betty Quartet

 

 

The Betty Quartet spiller melodisk original instrumentalmusik med et strejf af fjeld og hav. Musikken er til tider intim og poetisk – til andre tider udadvendt og inciterende og med garanti altid nærværende og inkluderende.

 

 

The Betty Quartet er kendt for deres iørefaldende billedskabende musik, deres stærke sammenspil og gode energi på scenen, samt deres intime og direkte kontakt med publikum.

Albums:

More or Less – but Enough” (2020)  

             “A Simple Line” (2021 – release 23. April)

 

 

 

Betty Magnussen: Sopran-Sax

Rikke Schelde: Piano

Henrik Bjørn Rasmussen: Bas

Ethan Weisgard: Trommer

 

 

https://thebettyquartet.dk

 

 

 

Spisning

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 13.30. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 14.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

 

 

Vi åbner kl. 13.00.

 

 

Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter.

 18.05.2021 · 19.00 · 175 DKK

UDSOLGT! B-Joe’s Blues Joint – Blues FEST!

Sidst væltede de Stationen….

 

 

KOM I GOD TID!!!

 

B-Joe’s Bluesjoint består denne aften af en samling af landets bedste musikere kendt fra bl.a Delta Blues Band, Omar & The Howlers, CV Jørgensen, Walter Trout, Bifrost, Björn Afzelius, Bo Diddley, Louisiana Red, Earl Thomas og Champion Jack Dupree.

 

 

Aftenens stjernehold er:

 

 

Peter Brander
Knut Henriksen
Asmus Jensen
Louise Brüel Flagstad
Jesper Lynghus
Finn Poulsen
Michael Engman Torp
& B-Joe Johansen

💥

 

 

Der bli’r serveret blues i alle afskygninger – dog med undtagelse af de kedelige og stillestående. Voodoo Child og Mojo’s på alle hylder – og en god portion Love Potion No.9 til de kærlighedshungrende. Hendrix og Robert Johnson mødes igen ved den berømte og berygtede Crossroads i Clarksdale Mississippi, og der bliver skrevet kontrakter med både Gud og djævlen.

 

 

En helt speciel oplevelse, du ikke vil gå glip af! Der er et begrænset antal billetter pga. Corona, så skynd dig at bestille dine!!!

 

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lækker salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.19.05.2021 · 19.00 · 250 DKK

Everybody’s Talking – Billy Cross, Jimmy Bacoll, Lars Maasbøl

Vi anbefaler FORSALG til denne koncert, da vi plejer at blive løbet helt over ende, når denne forrygende trio spiller hos os!

 

 

Everybody’s Talking består af Billy Cross, Jimmy Bacoll og Lars Maasbøl. De tre har sammen gjort det til en specialitet at fortolke favoritter fra deres egne pladesamlinger og præsentere dem i et varieret og veltilrettelagt show, der begejstrer og tryllebinder tilhørerne.

 

 

Kombinationen af uovertruffen musikalitet iblandet skarpsindige, sylespidse men kærlige indbyrdes drillerier har gjort trioens koncerter til lidt af et tilløbsstykke.

 

 

Vi glæder os meget over igen at kunne præsentere en forårskoncert med dem her på Bartof Station!

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lækker salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.20.05.2021 · 19.00 · 150 DKK

Copenhagen Jazz Funk Collective

Copenhagen Jazz Funk Collective rider på skuldrene af årtiers elsket instrumentalmusik – jazz & funk. Forbillederne er Steps Ahead, Mezzoforte, Weather Report og Yellow Jackets, som er kendetegnet ved den store lyd, de sangbare temaer og den groovy bund. Med dette unikke hold af musikere og formidlere vil vi gerne give vores publikum en oplevelse med musik, som både rammer hjertet såvel som hjernen.

 

 

https://cjfc.dk/

 

 

https://www.facebook.com/CopenhagenJazzFunkCollective/

 

 

Pelle Fridell: sax

Søren Reiff: guitar

Mikkel Villingshøj: trommer

Anders Rose: keys

Mads Pagsberg: bas.

 

 

https://www.youtube.com/channe…

 

 

Spisning

 

 

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

 

 

Vi åbner kl. 14.00.

 

 

Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter.

 21.05.2021 · 19.00 · 150 DKK

Feridah Rose – Afrosoul

Feridah Rose, der ALTID gør os helt glade i låget og bløde om hjertet, indtager atter scenen på Bartof Station!

 

 

Med base på Frederiksberg og stærke musiktraditioner fra Uganda har den karismatiske sangerinde, Feridah Rose fundet form og personligt udtryk til sin musik. Til koncerter er bandet et charmerende og smittende bekendtskab, der har sat sig for at give publikum en opløftende, musikalsk oplevelse.

 

 

Afrosoul-sangerinden Feridah Rose hæver stemmen og markerer sig med en funky lyd groet fra dybe rødder i Østafrikas røde jord sammen med musikalske input fra gospel og reggae. Med ørehængende melodier og forførende stemme er Feridahs musik lyden af kærlighed, sprød soul og Afrikas varme sol.

 

 

Selvom du måske stadig skal sidde ned, er der garanti for at bandet sætter fut i din fredag aften med en god begivenhed, hvor hele familien kan være med.

 

 

Line up:

Feridah Rose: vokal

Jamil Oskarson: bas

Morten Ærø: trommer

Mads Nørgaard: guitar

Lasse Storgaard: keys

Ayi Solomon: percussion.

 

 

Se også www.feridahrose.dk og www.facebook.com/feridahrosedk

 

 

KONCERT & MAD

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret gryderet (med kød), der serveres med ris, creme fraiche og lidt pyntegrønt.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45 Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.

 

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!22.05.2021 · 19.00 · 150 DKK

Grassolin – Gasolin-covers på en helt særligt lækker måde

Et legendarisk mix af Gasolins evergreens spillet som ethvert bluegrass band ville ha’ taget hånd om de numre. Med 3 stærke herrevokaler er humøret sat højt, og der er dømt fest!

 

 

I front er popsangeren Nikolaj Rysager på vokal og akustisk guitar. Backet solidt op af Ronnie Øhlers på kor og vaskebræt og bluesguitaristen Michael Engman på kontrabas. Den solistiske side tager troubaduren Søren Korshøj sig af med sin violin og solide kor.

 

 

Når Grassolin spiller de elskede numre på “folk-sprog” betyder det langt fra, at vi ikke kan synge med. Og det gør vi, når de indtager scenen. Det er svært at lade være….

 

 

Spisning

 

 

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

 

 

Vi åbner kl. 14.00.

 

 

Covid-foranstaltninger

 

 

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter.23.05.2021 · 19.30 · 225 DKK

Nashville Nights v. Stefan Mørk – Fantatisk line up fra USA!

Nashville Nights

Endnu engang byder Bartof Station velkommen til en aften med nogle af Nashvilles bedste sangskrivere og upcoming artister… Det bliver helt Nashvildt!

 

 

Aftenens fantastiske line-up:

Kayley Hill

Emma Zinck

Trick Savage

Terri Jo Box

Kensie Coppin

Blue Foley

Laura Oakes

Stefan Mørk

 

 

MUSIK & MAD:

Dagens Gryde:

 

 

Chili con Carne, der serveres med ris, nachos, creme fraiche og lidt pyntegrønt.

 

 

OBS! Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og din madbillet refunderes IKKE, hvis du ikke er dukket op inden!

 

 

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.26.05.2021 · 19.00 · 150 DKK

Blue Belles of Joy – Miriam Mandipira, Lea Thorlann & Pia Trøjgaard feat. Nis Toxværd

Blue Belles of Joy

Dette er den udsatte koncert fra først 16/12-20 og så 18/2-21…. Hvis I havde billetter til en af de to datoer, gælder de til denne. I vil i så fald have fået en mail fra Billetto med nye billetter. Vi håber inderligt, I kan komme!

 

Vær søde at kontakte os, hvis I ikke selv kan afsætte billetterne; det er altafgørende for os, at vi med det begrænsede antal gæster, vi kan lukke ind, kan få så mange som lovligt muligt ind til koncerten.

 

 

Der er dømt KVINDE-POWER i aften på Stationen, hvor der er garanti for fantastisk sang, medrivende sceneperformance og GLÆDE over hele linjen!

 

 

Blue Belles of Joy er en powerful trio med sangerinderne Lea Thorlann (voc, perc), Pia Trøjgaard (voc,pno) og Miriam Mandipira (voc). I aften har de inviteret saxofonist, Nis Toxværd med på scenen.

 

 

Blue Belles of Joy optræder med blues, gospel og soul; En skøn livsglad blanding af kendte blues-, soul- og gospelnumre, kendte og ukendte sange iklædt powerfulde soul og gospel vokaler samt originale sange.

 

 

Miriam Mandipira har turneret med DR Bigband, sunget i Tivoli og er generelt en STJERNE i det danske blues- og jazzmiljø. Hun er foruden i sine egne bands medforsanger i Troels Jensen & The Healers. Har udgivet flere cd´er, senest i duo sammenhæng med Troels Jensen og det helt nye projekt ”The Soul Family”.

 

 

Lea Thorlann har udgivet original soulmusik i eget navn, turneret med ”Waiting for Janis” (Janis Joplin cover band) samt blues bandet ”Ladies Sing The Blues”, sunget kor for Gud og hver mand og driver økologisk landbrug på Møn, når hun ikke farer land og rige rundt som sanger.

 

 

Pia Trøjgaard, vokalist, korsanger, korarrangør– og nu også pianist har turneret land og rige rundt med bl.a. ”Savage Rose”, ”Big fat Snake”, ”Lars Lilholt”, ”Poul Krebs” og ”Erann DD” (Zapp Zapp). Medvirker på utallige cd´er bl.a. A touch Of Gospel og Alberte Winding/Jan Rørdam.

 

 

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lækker salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.30, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden!

 

 

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.

 

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 27.05.2021 · 19.00 · 150 DKK

Depeche Mode Tribute

Med numre som lyder som dengang leveret med overskud og positiv energi

 

 

Du kender Depeche Mode, og du kender deres musik. Måske kan du endda huske, hvor du var, og hvem du var forelsket i, da du blev forført af udødelige hits som JUST CAN´T GET ENOUGH, BLACK CELEBRATION og PERSONAL JESUS?

 

 

Depeche Mode Tribute er et tæt sammenspillet band bestående af fire mand, der med stor passion for sangene og musikken får sat gang i festen og sangstemmerne hos deres publikum. Du kan glæde dig til at få en oplevelse med nerve og lyd, som læner sig op ad den originale.

 

 

Masser af energi og god humor

Der er en kemi i bandet, som når langt ud over scenekanten. Medlemmerne i Depeche Mode Tribute har erfaringer fra utallige koncerter rundt i landet.

 

 

Depeche Mode Tribute hylder deres musikalske helte ved at gå på scenen med stor respekt for originalen og med en insisterende evne til at underholde alle, der tager et smut fordi deres show.

 

 

Alle kender sangene tilbage fra begyndelsen i 1981 på albummet ”Speak and Spell” og frem til deres pt. sidste album udgivelse ”SPIRIT” fra 2017.

 

 

Om det er en intimkoncert for 100 eller det er 10.000 mennesker til festival, så skaber Depeche Mode Tribute en syng-med-stemning, og sørger for en kæmpe publikum-FEST!

 

 

Depeche Mode Devotees vil lade sig begejstre.

 

 

Bandet:

Bo Thers: Vokal
Thomas Klitgård: Guitar og kor
Thomas Brabæk: Trommer
Johannes Skjelbo: Keyboard.

 


Spisning

 

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

 

 

Vi åbner kl. 14.00.

 


Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter.

 28.05.2021 · 19.00 · 150 DKK

Duck & Cover – country/rocknroll/boogie/Hawai/swing – Støttekoncert for Bartof Station <3

Duck and Cover

 

 

Dette herlige band støtter i aften Bartof Station ved at lade entreindtægten gå ubeskåret til stedet. Det er vi noget så taknemmelige for!

 

 

Med inspiration fra den amerikanske sort/hvid musik fra 1940/60’erne i en periode, hvor historien, melodien og rytmen var i fokus, blander Duck and Cover deres helt egen cocktail bestående af en del boogie, to dele country, en del rockabilly og en del Hawaii med et stænk swing!

 

 

Duck and cover blev dannet i 2007 og spillede de følgende år i klubber og på festivaler i Danmark, Sverige og USA. Der er gået 10 år, og nu er bandet tilbage med Johanne Mortensen i front. Grib chancen for et genhør med en skøn blanding af bandets egne sange og evigtgrønne klassikere.

 

 

Johanne Mortensen – Sang

Peter Knudsen – Guitar og steelguitar

Paolo Molinari – Bas

Woody Holly – Akustisk Guitar.

 

 

Spisning

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

 

 

Vi åbner kl. 14.00.

 

 

Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter.29.05.2021 · 19.00 · 150 DKK

All My Exes – folk/country-blues
VI ANBEFALER FORSALG TIL DENNE KONCERT!
All My Exes er fed, snavset country blues!
Steffen var sanger og guitarist i det hedengangne Bobadawdav, nu slår han sig løs med andre legekammerater – det er festligt, det er energisk, og det er roots på den fede måde.
Find en bondegård, fang en høne, kast den op i luften, mix guitar, trommer, banjo og orgel og tilsæt Steffen Christensens rå vokal, så har du musikken.
Der serveres alt fra festlige dansetunes til mere afdæmpede numre, og når banjoen er i spil, kan det være svært at stå stille.
Bandets skaber og frontmand, Steffen Christensen, er vokset op i Tønder og har fået Tønder Festival ind med sutteflasken. Det kan høres på All My Exes’ umiskendelige folk-sound. Ligesom debutalbummet er ’From the hen house’ skrevet, indspillet og produceret af bandet selv. Det hele er blevet til i en gammel bunker fra Anden Verdenskrig. Det er der, All My Exes har deres lydstudie, og hvor de gennem tiden har opbygget deres helt egen lyd.
All My Exes arbejder sammen med nogle af Danmarks bedste blues- og folkmusikere. Ronni Boysen, J.Tex og Lasse Herbst er bare nogle af dem, der er at finde på deres seneste plade.
Det er altid en oplevelse at høre All My Exes live. Siden debutalbummet ’From Nashville to El Paso’ fra 2013 har de turneret rundt og spillet utallige koncerter i hele landet. Fra festivaler og etablerede spillesteder til små, private, akustiske koncerter i lader, haver og folks egne stuer. Faktisk er intimkoncerterne efterhånden blevet bandets varemærke.
Et band der virkelig kan anbefales – de skaber altid en fest!
www.allmyexesband.blogspot.dk
KONCERT & MAD
Dagens Gryde:
En dejlig krydret gryderet (med kød), der serveres med ris, creme fraiche og lidt pyntegrønt.
OBS! Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.30, og din madbillet refunderes IKKE, hvis du ikke er dukket op inden!
Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.
Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.
Kære gæster
Pga. regeringens restriktioner i forhold til Covid skal serveringssteder lukke kl. 22.
Det er et krav, at I har ansigtsmaske på, når I ankommer, og når I bevæger jer rundt i lokalerne. Når I sidder ved jeres borde, må I godt tage dem af.
Jeg er som indehaver selvudnævnt Mama Covid Stringenza! I bliver fx anvist pladser, så vi 100% kan garantere for afstanden mellem jer. Det betyder, at selve indgangsproceduren tager tid, så vær søde at komme i GOD tid, så vi undgår “propper”.
I skal fortsat også selv være opmærksomme på at overholde en meters afstand til alle. Er I i risikogruppen, skal I holde jer 2 meter fra andre.
Er I syge, må vi bede jer være ansvarlige og blive hjemme.
Vi beder jer spritte hænder af ved indgangsdøren og have jeres billetter klar på print eller telefon.
Vi beder jer desuden spritte hænder, inden I køber i baren.
Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!
Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.

 02.06.2021 · 19.00 · 120 DKK

Simon Spang-Hanssen TRIO  feat. Matthias Petri & David Besiakov

Simon Spang-Hanssen TRIO

 

Matthias Petri, kontrabas
David Besiakov, trommer
Simon Spang-Hanssen, sax/fløjte.

 

Nutidig jazz med forgreninger til Rollins, Coltrane, Monk, Afrika, Latin-Amerika…

 

Simon Spang-Hanssen startede med John Tchicai & Strange Brothers og modtog kort efter Ben Webster-prisen. Han har fortsat i samme brede bane og har spillet med bl.a. Jan Kaspersen, New Jungle Orchestra, Johnny Dyani, Atilla Engin, Ben Besiakov, Jesper Lundgaard, Alex Riel, Richard Bona, Billy Hart, Michael Gregory Jackson, Alain Apaloo, Maher Mahmoud, Thomas Fonnesbæk, Claudia Campagnol, Niclas Campagnol, Ayi Solomon, Kristian Jørgensen m.fl.

 

Matthias Petri er på kort tid blevet meget aktiv på scenen med bl.a.: Mathias Heise, Jacob Fischer, Mads Tolling, Sharon Clark, Løvdal/Windfeld Kvartet, Jesper Thilo, Bjarke Falgren, Eric Reed, Ralph Moore m.fl.

 

David Besiakov spiller i mange sammenhænge med bl.a. Ben Besiakov, Christina von Bülow, Jesper Thilo, Mads Egetoft, Kresten Osgood, Bo Stief, Oilly Wallace, Anders Christensen m.fl.

 

 

Spisning

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

 

 

Vi åbner kl. 14.00. Sidste udskænkning kl. 22. Luk kl. 23.00

Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter.03.06.2021 · 19.00 · 100 DKK

Ninna Milner feat. Lars Emil Riis & Tomas Raae – vokal jazz

Ninna Milner

 

Dansk vokaljazz, der stiller det universelle spørgsmål: Gemmer hjertet på flere svar, end vi aner?

 

Den erfarne og albumaktuelle jazzvokalist, Ninna Milner, er ikke i tvivl: “At hjertet ved besked, er jo ikke nogen nyhed. Det er med hjertet, vi kan opleve de dybeste niveauer af sympati, empati og medfølelse.” Ninna Milners optrædener er centreret omkring tanken, at musikken kan få os til at slippe kontrollen og lade noget andet og mere umiddelbart tage over og måske opleve at lytte med hjertet og ikke kun med hjernen.

 

Denne vision for musikken realiserer Ninna Milner, hver gang hun optræder. Albummet Treasures Of The Heart (2020) tager netop udgangspunkt i lytteoplevelsen, der stilistisk skriver sig ind i vokaljazztraditionen med associationer til både Diana Krall og Chet Baker – dog med et friskt, opdateret og samtidsaktuelt udtryk.

 

Henrik Palle anmeldte “Treasures of the Heart” i Politiken med blandt andre disse ord: “Moderne skandinavisk jazz, javist, men der gemmer sig finurligheder og sprælske henvisninger i et design, der virkelig ikke er IKEA-møbel, men tegnet af en arkitekt med kærlighed og glimt i øjet.”

 

Jazzanmelder Kjeld Frandsen anmeldte i Berlingske, 2016, Milners forrige album Songs for Sentient Beings med fokus på det helstøbte, erfaring, sikkerhed, dejlig stemme, fornemme tekster, melodiøs musik og placerede albummet på top-10 listen over bedste jazzalbums i 2016.

 

Ninna Milner kan opleves sammen med rutinerede og professionelle musikere: Lars Emil Riis (flygel, keyboard), Tomas Raae (kontrabas, cello).

 

Tak til Dansk Artist Forbund for støtte til denne koncert.

 

 

Spisning

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

 

 

Vi åbner kl. 14.00.

 

 


Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter.04.06.2021 · 19.00 · 150 DKK

Some Handsome Men – latin, afro, og jazz

Musikerne i ”Some Handsome Men” har alle mange års erfaring med at spille på den danske jazzscene. Samtidigt har de hver især (og sammen) interesseret sig for bl.a. brasiliansk og afrikansk musik og fri improvisation.

 

 

I ”Some Handsome Men” smelter alle disse musikalske retninger og inspirationer sammen til et sammenhængende udtryk, hvor der lægges vægt på at få musikken til at leve gennem et råt, svingende groove. Et groove der udbygges og tages i forskellige og uforudsigelige retninger gennem fælles improvisationer. Forvent at komme til at høre en heftig og overraskende blanding af latin, afro, og jazz.

 

 

Udover deres engagementer med danske musikere har ”Some Handsome Men” indspillet og spillet med navne som:

 

 

Andy Sheppard, Jonathan Kreisberg, Scott Colley, Jonathan Blake, Bob Moses, Aaron Parks, Bergens Big Band, Ari Hönig, Sizao Machado og Vuzi Kuhmalo.

 

 

Line up:

Thomas Walbum: Klaver

Thomas Maintz: Guitar

Jonathan Woelck: Bas

Lars Storck: Congas

Peter Whitta: Trommer.

 

Spisning

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

 

 

Vi åbner kl. 14.00.

 


Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter.

 05.06.2021 · 19.00 · 220 DKK

Miriam Mandipira & The Soul Family – Støttekoncert for Bartof Station <3

Disse skønne mennesker spiller i aften en støttekoncert for Bartof Station, hvilket vi er så uendeligt taknemlige for <3! Det betyder, at entreindtægten går til stedet og vil hjælpe os med at komme på fode igen. Stor, stor tak til bandet!

 

 

Bemærk, at de spiller på Fars Dag, så her den perfekte gave til far, der har alt!

 

 

Miriam Mandipira er fra Zimbabwe, og hendes inspiration kommer fra de store afrikanske sangere, hun som ung har lyttet til og fra den soulfulde afrikanske musiktradition, hun er opvokset i.

 

 

Miriam er således The Real Thing og uden tvivl den bedste soul/blues sangerinde, der findes i Danmark! Hun har da også taget landet med storm som bl.a. Årets Bluessangerinde i 2016 og er en meget efterspurgt solist i forskellige sammenhænge bl.a. i DR Big Band.

 

The Soul Family er et nyere samarbejde mellem Miriam og 4 erfarne musikere. “Vi mødtes omkring en koncert, hvor vi skulle fortolke nogle Etta James sange, og her sagde det bare klik, og vi følte os øjeblikkeligt som i familie med hinanden, og tænkte det her skal vi gøre noget mere ved.”

 

“I dette projekt fortolker vi andres sange ja, men vi lægger stor vægt på at fortolke uden at kopiere. Vi bruger som sådan ikke begrebet genre. Det har altid været følelsen, der driver mig, jeg har lært at blive inspireret, at give plads til mig selv”, forklarer Miriam i magasinet Jazz Special.

 

“Det er denne følelse, der driver os, så om vi spiller en Etta James sang eller en sang med Gasolin, skal det føles rigtigt. Nogle gange kan folk genkende de sange, vi spiller, andre gange tager vi sangene et helt andet sted hen. Det er vores ønske med dette projekt virkelig at give publikum en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige og sende dem opløftede og glade hjem.”

 

 

Miriam Mandipira & The Soul Family er:

Miriam Mandipira: Vokal

Thomas Fog: Bas
(Dodo & the Dodos, Tamra Rosannes, Womack and Womack m.fl.)

Søren Skov: Keys
(Dodo & the Dodos, Ivan Pedersen, Backseat, Ester Brohus, PS 12, Søren Pilmark m.fl)

Martin Stender: Guitar
(Lis Sørensen, News m. fl.)

Sten Rasmussen: Trommer
(Ivan Pedersen, Ester Brohus m.fl.).

 

 

KONCERT & MAD

 

 

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret gryderet (med kød), der serveres med ris, creme fraiche og lidt pyntegrønt.

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45 Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.00, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden!

 

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 06.06.2021 · 15.00 · 120 DKK

Søndagsjazz! Nicolai Majland Trio feat. Thomas Fonnesbæk & Morten Lund

Nicolai Majland Trio feat. Thomas Fonnesbæk & Morten Lund

 

Med en klar, smuk og sentimental tone har Nicolai Majland sin egen unikke sound på klaveret, hvor de melodiske linjer altid er ledestjernen i hans spil.Om Majlands første album “Leaving and Believing” skrev pressen bl.a.:“Nicolai Majland har den nordiske tone helt inde i sjælen, og han spiller jazz, der kravler ind på lytteren og efterlader ørerne til velvære”.

 

 

Nicolai Majlands nye album WELCOME, bliver udgivet på det norske label AMP, og er endnu stærkere i sin smukke, nordiske melankoli, som trioen elegant og virtuost giver musikken. Denne koncert er en releasekoncert for albummet WELCOME, og den første af en række koncerter rundt i landet.

 

 

With a clear, fresh and somehow sentimental tone, Nicolai Majland has his own unique sound, in which the melody has always been the North Star. About his first album “Leaving and Believing” the critics said: “N.M. has that Nordic tone deep in his soul, and he plays jazz, that sneaks up on the listener, and leaves your ears to pleasure”.

 

 

NMs new album “Welcome” is released on the Norwegian label AMP, and is even stronger in its nordic melancoly, the trio carefully gives the music, in the most virtoustic way. This concert is the album-release.

 

Spisning

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 13.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 14.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

 

 

Vi åbner kl. 13.00.

 

 


Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter.08.06.2021 · 19.00 · 60 DKK

Musik Quiz v/ Michael Denner – Juni

Michael Denner præsenterer den legendariske Musik Quiz på Bartof Station.  

 

Saml dit eget mesterhold til denne musikquiz. I kan være op til 5  personer på et hold, og det koster 60 kr. pr. snude.

 

Der er flotte præmier  til de 3 første hold. Spurtpræmier efter hver runde  (3 runder i alt). Quizzen varer 3 1/2 time.  

 

Er du alene deltager, caster vi et hold til dig, så mød bare op.  

 

VIGTIGT!

 

Ring & tilmeld dit eget hold i god tid på 33 15 93 19 (M. Denner). Du kan også tilmelde dig på michdenner@outlook.dk       09.06.2021 · 19.00 · 70 DKK

“Den Hvide Lektie” – Carsten Eskelund og MCs særlige blanding af comedy og quiz – Juni
Kom og vær med, når Carsten Eskelund og MC disker op med deres patenterede kombination af stand-up og dysten på paratviden. Du bliver både klogere og griner MEGET!
 
 
 
Der er Satireminut, måske en Top 5, Folk, hvis navn lyder som starten på et spørgsmål, sange af forskelig art, og så kan du være heldig at få et glimt af en, der engang har været “Årets Frederiksberg Kunstner”.
 
 
 
 
Det praktiske: Hvert hold består af 2-5 deltagere, 70 kroner pr snude. Der spilles 3 runder af 12 spørgsmål plus et par bonusspørgsmål og et enkelt puljespørgsmål undervejs. Det hele tager en 3 timers tid, sværhedsgraden er medium, og der er fine præmier og en kageordning. Det bør ikke kunne slå fejl.
 
 
 
 


11.06.2021 · 19.00 · 120 DKK

Rambuk – dansk chop/reggae/soul – releasekoncert – Frederiksberg Dage

https://www.youtube.com/watch?v=XvWP_KM_at4

 

 

Rambuk vender tilbage på Bartof Station. Og koncerten markerer denne gang udgivelsen af bandets 3. album, som kan købes på vinyl i forbindelse med koncerten.

 

 

Albummet ”3”, hvis arbejdstitel i længere tid var ”Odense”, hylder alt fra den karismatiske odenseanske persona, der forlod bybilledet for tidligt, over forførende smukke sommerdage i Nørregade til Odenses transformation fra stor by til storby. I alt 9 historier med referencer til byen fra 1978 til 2020, skrevet og sunget af Rambuks tekstforfatter og sanger Ole Friis, som faktisk også havde en afstikker til og var en stor del af den københavnske musikscene i 80’erne.

 

 

”3” giver også plads til, i Rambuk-sammenhæng, debut til Nina O. Christensen som forsanger og tekstforfatter på et enkelt nummer. Nina synger backing på de resterende numre, og Rambuk består derudover af bassist Søren Lund, guitarist Kaare Svare og trommeslager Anders Skeem, der alle også dukker op som backingsangere på albummet. Og det er disse 5, der spiller live på Bartof Station.

 

 

Ud over at spille det nye albums numre vil der under koncerten være hits fra bandets 2 første albums + et par helt nye numre.

 

 


Læs Side 33-anmeldelse af “3”: https://side33.dk/rambuk-3/

 

 

Spisning

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Dagens Gryde:

En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche & grønt.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og din madbillet refunderes IKKE, hvis du ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!12.06.2021 · 19.00 · DKK

Impromptu – Aske Jacoby, Daniel Franck & Jeppe Gram – Release – Frederiksberg Dage


13.06.2021 · 15.00 · 125 DKK

Søndagsjazz! Niels Wilhelm Knudsen Quintet feat. Thomas Hass, Tomasz Dabrowski, Kathrine Windfeld & Michael Dalgas – Frederiksberg Dage

Niels Wilhelm Knudsen Quintet

 

 

 

Den helt rigtige kombination af spillere på et hold er afgørende for resultatet. Den rigtige kombination af evner og personligheder, af vildskab og skrøbelighed, jordforbindelse og søgen. I al beskedenhed besidder Niels Wilhelm Knudsen Quintet den helt rigtige kombination til at spille spændende, kreativ, fremadskuende og vedkommende Jazz.

 

 

Gruppen består af skarpe profiler fra den danske/nordiske jazzscene – hver især stærke stemmer på deres instrument med klare holdninger til musikken. Som kvartet udgav gruppen albummet ‘Impulse’ i 2018, med originale kompositioner fra Knudsens hånd. Kvartetten har siden spillet rundt om i Danmark og er blevet taget rigtig godt imod. Med tilføjelsen af den polske trompetist Tomasz Dabrowski udvides paletten for bandet betragteligt.

 

 

Bandet planlægger i skrivende stund indspilningen af deres kommende album ”Opportunity”.

 

 

Niels Wilhelm Knudsen – Kontrabas

Thomas Hass – Tenorsax

Tomasz Dabrowski – trompet

Kathrine Windfeld – Klaver

Michael Dalgas – Trommer.

 

Spisning

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 13.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 14.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

 

 

Vi åbner kl. 13.00.

 

 


Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter.16.06.2021 · 19.00 · 150 DKK

Las Palmeras – exotica, mambo, cubansk, filmmusik, surf og hawaiiansk

– Big Waves Of Exotic Guitar Sounds –

 

 

Henry Manchini og Martin Denny får en drink serveret af Morricone i baren. Forestil dig den lyd… Bandet kalder det selv for luksus muzak.

 

 

Las Palmeras er guitarsmør for alle pengene. Den nystartede instrumentalgruppe udspringer af de ellers travle og erfarne musikeres pludseligt åbne kalendere.

 

 

Udgangspunktet er en fælles forkærlighed for 50’ernes og 60’ernes eksotiske musik – exotica, mambo, cubansk, filmmusik, surf og hawaiiansk musik. Alt det, der emmer af sol, palmer og sommer og henfører dig til en plads i skyggen under palmerne til lyden af havets lette brusen.

 

 

Gruppen er godt i gang med indspilningerne af deres første album, der bliver klar til denne sommer.

 

 

Der udvides af og til med gæstesolister.

 

 

 

Line up:
Ronni Auðar-Boysen: Guitar (Mud Morganfield, Kokomo Kings, Trainman Blues etc.)

Thomas Crawfurd: Trommer og percussion (Fried Okra, Trainman Blues)

Rune Højmark: Guitar (Hush, Trainman Blues, Cph Slim, Thorbjørn Risager etc)

Morten Ankarfeldt: Bas (Baun, Bob Rockwell, Api Pipo etc.)

 

Spisning

 

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

 

 

Vi åbner kl. 14.00.

 

 

Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter.

 18.06.2021 · 19.00 · 150 DKK

Copenhagen Blues Band – EKSTRA Koncert

Copenhagen Blues Band

 

 

Copenhagen Blues Band (CBB) kan denne aften høres i original besætning … efter 30 år!

 

 

I 1984-91 havde CBB stor succes på de større danske spillesteder (og i Norge) – rigtig mange husker de to kæmpekoncerter på 5-øren som opvarmning til Meat Loaf (60.000 tilskuere) og til selveste B.B. King!

 

 

Nu er den klassiske besætning tilbage med ny energi og nyt, originalt materiale.

 

 

I fronten den fantastiske sangerinde Charlotte Ottenheim, flankeret af de to skarpe guitarister Felix Falch og Finn Poulsen (som også spiller mundharpe). Grunden lægges stensikkert af Peter Østbirk på brusende Hammond-orgel, og det unikke bas/tromme team Nils Bonne og Frede Christensen – der har raffineret deres sammenspil gennem 45 år! Denne aften er vores gamle ven Søren Schou endda med på percussion!

 

 

Forvent en sjælden aften med uimodståelig energi, blues, rock og roots musik.

 

 

www.copenhagenbluesband.dk

 

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lækker salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.19.06.2021 · 19.00 · 150 DKK

Copenhagen Blues Band – Støttekoncert for Bartof Station

Copenhagen Blues Band

 

 

Copenhagen Blues Band (CBB) kan denne aften høres i original besætning … efter 30 år!

 

 

I 1984-91 havde CBB stor succes på de større danske spillesteder (og i Norge) – rigtig mange husker de to kæmpekoncerter på 5-øren som opvarmning til Meat Loaf (60.000 tilskuere) og til selveste B.B. King!

 

 

Nu er den klassiske besætning tilbage med ny energi og nyt, originalt materiale.

 

 

I fronten den fantastiske sangerinde Charlotte Ottenheim, flankeret af de to skarpe guitarister Felix Falch og Finn Poulsen (som også spiller mundharpe). Grunden lægges stensikkert af Peter Østbirk på brusende Hammond-orgel, og det unikke bas/tromme team Nils Bonne og Frede Christensen – der har raffineret deres sammenspil gennem 45 år! Denne aften er vores gamle ven Søren Schou endda med på percussion!

 

 

Forvent en sjælden aften med uimodståelig energi, blues, rock og roots musik.

 

 

www.copenhagenbluesband.dk

 

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lækker salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.24.06.2021 · 19.00 · 120 DKK

Palle & Pilmark – folk/rock/pop

KOM I GOD TID, TAK!

 

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station og har gjort det hele tiden, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.

 

 


Palle & Pilmark er navnet på to gode gamle venner, der sammen skriver og spiller deres egne herlige, melodiøse pop- & rocksange.  Med deres 2 akustiske guitarer har de som duo spillet en række caféjobs henover sommeren, og nu er det så blevet tid til at sætte noget mere lyd og strøm til sangene sammen med Jan Bentsen på trommer og Jesper Kjærgaard på bas.

 

Lyt til et par af deres sange på Spotify og kom forbi Bartof Station og få et endnu bedre og større lyt!

 

 


Spisning

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

 

 

Vi åbner kl. 14.00.

 

 

Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter.

 

 

 

 

 

 25.06.2021 · 19.00 · 185 DKK

The Bowie Tribute – EKSTRA KONCERT!

the BOWIE tribute​ spiller med hjertet:

 

 

Bowie fylder rummet – hvis man lukker øjnene, er han der selv!

 

 

the BOWIE tribute​ er Danmarks – og måske Europas – bedste bud på et tribute-band, der hylder legenden David Bowie og hans musik. Når bandet tænder for motoren og starter godstoget med, så er det som at høre mesteren selv: Autentisk, ægte, og stærkt vanedannende – Bowie er i rummet!

 

 

Skulder ved skulder står publikum i den tætpakkede koncertsal. Lyden af et godstog fylder rummet, og danske ​the BOWIE tribute​ indtager scenen til tonerne af Station to Station: “The return of The Thin White Duke – throwing darts in lovers eyes”​ skærer gennem luften. Bandets tunge beat og forsanger Michael Saxes vokal holder publikum i et jerngreb. Bowie fylder rummet – hvis man lukker øjnene, er han der selv.

 

 

Ægte begejstring

Med karismatiske og velsyngende Michael Saxe i front for et dedikeret og velspillende band indtager det danske tribute-band​ the BOWIE tribute​ scenen med magiske, kraftfulde og stemningsmættede versioner af Bowies legendariske sange. Ægte begejstring og kærlighed til David Bowies musikalske univers gennemstrømmer musikken, når bandet hylder Bowies musikalske arv.

 

 

Sætlisten indeholder numre fra hele Bowis karriere: Fra monumentale Station to Station, rum-eventyret Starman, syrede Scary Monsters, mega-hits som kærligheds-hymnerne Heroes og Under Pressure, og frem til Bowies eget requiem Lazarus fra hans sidste album Black Star. For ikke at glemme Let’s Dance, China Girl, Ziggy Stardust, Changes og Life on Mars. Eller hvad med Ashes to Ashes og Station to Station?

 

Magisk musik

– David Bowies musik betyder utroligt meget for os i bandet. Bowie skubbede grænserne, han gik altid ny veje, og han var i konstant bevægelse som kunstner – han gentog aldrig sig selv. Om hvilken anden kunstner kan man sige det?,
fortæller forsanger Michael Saxe og fortsætter:

 

 

– Det er en ære at få lov til at spille og udforske alle hjørner af Bowies enorme produktion. Vi arbejder grundigt i the BOWIE tribute​ med stemningen og detaljerne i musikken – selvfølgelig med ydmyghed og respekt for ånden i Bowies musikalske univers.

 

 


– Vi glæder os enormt til hver eneste koncert! Til at møde vores publikum, vores fans, til at spille Bowies magiske musik!

 

 

50 års Bowie

Fra Major Tom forsvandt i rummet på “Life on Mars” til David Bowie steg til himmels med albummet “Black Star” gik der 50 år – og hvilke 50 år! Mesteren selv er her ikke længere, men hans sange står som støbt i samme jern, som togskinnerne, der på Station to Station afstikker vejen til næste stop: Skarpe, evigt unge, vedkommende.

 

 

Bowie var en fornyer, en ener, der til stadighed afsøgte nye veje. Aldrig stoppede han op og gentog sig selv. Til sin død afsøgte han grænserne for sin musikalske rejse gennem albummet Black Star – hans eget requiem Lazarus er en hjørnesten i Bowies karriere.

 

 

the BOWIE tribute​ har valgt at dedikere en koncertrække til fejringen af 50 års Bowie – Celebrating 50 Years of Bowie​ – med numre fra Bowies vinyl-albums fra Space Oddity til Black Star og albums der imellem: Heroes, Low, Young Americans, Lodger, Ziggy Stardust, Diamond Dogs, Honky Dori, Station to Station og flere til.

 

 

Fans på Facebook

“SÅDAN!! I er så vilde!!!!!!” ​– Line Strecker
“Sikken en oplevelse – klart det bedste Bowie band i Danmark uden sammenligning!!” – Kit Bettina Mølgaard
“He’s a truly amazing talent and Denmark is one lucky country” ​– Seen Lee Robinson om lead vokalist Michael Saxe
“Vi hørte jer i går for første gang – og det bliver ikke sidste! I er SÅ dygtige, og I har en fed energi. Tak tak tak!” ​– Lena Kjer Steffensen
“Fantastisk koncert!” ​– Thomas Magnusson
“Fabulous!” – Jane White
“Awesome!”​ – Suzanne Franklin

 

 

the BOWIE tribute er

Michael Saxe (lead vokal)

Christina Lecocq (vokal)
John Kenneth (guitar og vokal)

Morten Hall (bas)

Finn Markwardt (keyboards og vokal)

Lars Bertelsen (trommer).
Media

Facebook -​ ​https://www.facebook.com/thebo…

 

 


Spisning

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

 

 

Vi åbner kl. 14.00.

 

 

Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter.

 26.06.2021 · 19.00 · 185 DKK

The Bowie Tribute

the BOWIE tribute​ spiller med hjertet:

 

 

Bowie fylder rummet – hvis man lukker øjnene, er han der selv!

 

 

the BOWIE tribute​ er Danmarks – og måske Europas – bedste bud på et tribute-band, der hylder legenden David Bowie og hans musik. Når bandet tænder for motoren og starter godstoget med, så er det som at høre mesteren selv: Autentisk, ægte, og stærkt vanedannende – Bowie er i rummet!

 

 

Skulder ved skulder står publikum i den tætpakkede koncertsal. Lyden af et godstog fylder rummet, og danske ​the BOWIE tribute​ indtager scenen til tonerne af Station to Station: “The return of The Thin White Duke – throwing darts in lovers eyes”​ skærer gennem luften. Bandets tunge beat og forsanger Michael Saxes vokal holder publikum i et jerngreb. Bowie fylder rummet – hvis man lukker øjnene, er han der selv.

 

 

Ægte begejstring

Med karismatiske og velsyngende Michael Saxe i front for et dedikeret og velspillende band indtager det danske tribute-band​ the BOWIE tribute​ scenen med magiske, kraftfulde og stemningsmættede versioner af Bowies legendariske sange. Ægte begejstring og kærlighed til David Bowies musikalske univers gennemstrømmer musikken, når bandet hylder Bowies musikalske arv.

 

 

Sætlisten indeholder numre fra hele Bowis karriere: Fra monumentale Station to Station, rum-eventyret Starman, syrede Scary Monsters, mega-hits som kærligheds-hymnerne Heroes og Under Pressure, og frem til Bowies eget requiem Lazarus fra hans sidste album Black Star. For ikke at glemme Let’s Dance, China Girl, Ziggy Stardust, Changes og Life on Mars. Eller hvad med Ashes to Ashes og Station to Station?

 

Magisk musik

– David Bowies musik betyder utroligt meget for os i bandet. Bowie skubbede grænserne, han gik altid ny veje, og han var i konstant bevægelse som kunstner – han gentog aldrig sig selv. Om hvilken anden kunstner kan man sige det?,
fortæller forsanger Michael Saxe og fortsætter:

 

 

– Det er en ære at få lov til at spille og udforske alle hjørner af Bowies enorme produktion. Vi arbejder grundigt i the BOWIE tribute​ med stemningen og detaljerne i musikken – selvfølgelig med ydmyghed og respekt for ånden i Bowies musikalske univers.

 

 


– Vi glæder os enormt til hver eneste koncert! Til at møde vores publikum, vores fans, til at spille Bowies magiske musik!

 

 

50 års Bowie

Fra Major Tom forsvandt i rummet på “Life on Mars” til David Bowie steg til himmels med albummet “Black Star” gik der 50 år – og hvilke 50 år! Mesteren selv er her ikke længere, men hans sange står som støbt i samme jern, som togskinnerne, der på Station to Station afstikker vejen til næste stop: Skarpe, evigt unge, vedkommende.

 

 

Bowie var en fornyer, en ener, der til stadighed afsøgte nye veje. Aldrig stoppede han op og gentog sig selv. Til sin død afsøgte han grænserne for sin musikalske rejse gennem albummet Black Star – hans eget requiem Lazarus er en hjørnesten i Bowies karriere.

 

 

the BOWIE tribute​ har valgt at dedikere en koncertrække til fejringen af 50 års Bowie – Celebrating 50 Years of Bowie​ – med numre fra Bowies vinyl-albums fra Space Oddity til Black Star og albums der imellem: Heroes, Low, Young Americans, Lodger, Ziggy Stardust, Diamond Dogs, Honky Dori, Station to Station og flere til.

 

 

Fans på Facebook

“SÅDAN!! I er så vilde!!!!!!” ​– Line Strecker
“Sikken en oplevelse – klart det bedste Bowie band i Danmark uden sammenligning!!” – Kit Bettina Mølgaard
“He’s a truly amazing talent and Denmark is one lucky country” ​– Seen Lee Robinson om lead vokalist Michael Saxe
“Vi hørte jer i går for første gang – og det bliver ikke sidste! I er SÅ dygtige, og I har en fed energi. Tak tak tak!” ​– Lena Kjer Steffensen
“Fantastisk koncert!” ​– Thomas Magnusson
“Fabulous!” – Jane White
“Awesome!”​ – Suzanne Franklin

 

 

the BOWIE tribute er

Michael Saxe (lead vokal)

Christina Lecocq (vokal)
John Kenneth (guitar og vokal)

Morten Hall (bas)

Finn Markwardt (keyboards og vokal)

Lars Bertelsen (trommer).
Media

Facebook -​ ​https://www.facebook.com/thebo…

 

 


Spisning

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

 

 

Vi åbner kl. 14.00.

 

 

Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter.

 27.06.2021 · 15.00 · 125 DKK

Søndagsjazz! Magnus Thuelund Quintet feat. Nikolaj Hess, Graig Earle, Petter Hängsel & Espen Laub von Liljenskjold

MAGNUS THUELUND QUINTET FEAT: NIKOLAJ HESS p, GRAIG EARLE b, PETTER HÄNGSEL tb, ESPEN LAUB VON LILJENSKJOLD dr, MAGNUS THUELUND as.

 

 

Med afsæt i MT´s numre markerer denne kvintet sig stærkt på den danske jazzscene med et friskt bud på moderne melodisk jazz. Kvintetten bevæger sig i et raffineret musikalsk univers, og kompositionerne har en markant personlig stil med aner fra den lyriske nordiske jazz, den mere pågående moderne jazz, free og sågar gennemkomponeret klassisk musik. Der er klare tråde til traditionen, men materialet er samtidig nyskabende, fremadskuende og er med den stærke og melodiske nerve særdeles appellerende.

Besætningen er et hold af prisvindende musikere, som hver for sig er toneangivende på den københavnske scene.

“Angel from the South is a strong statement from an emerging alto saxophonist and composer. Thuelund indeed deserves to be a part of the prestigious roster of the Fresh Sound New Talent Label” All about Jazz (USA) Jakob Baekgaard.

“…an original sense of form and narration, using rich dynamic or rhythmic contrasts and a keen sense of melody, counterpoint and harmonic finesse. – a beautiful work of arrangement and a great success to discover” Jazz Magazine (France) Vincent Cotro

SpisningI forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. Vi serverer i dag hjemmelavede, græske frikadeller, kartoffelsalat og en lille, sprød salat.

 

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 13.30. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 14.15, kommer I senere, kan I IKKE få jeres madbilletter refunderet.

 

 

 

Vi åbner kl. 13.00.

 

 

 


Covid-foranstaltninger

Vi overholder selvfølgelig samtlige regler for afholdelse af koncerter.

 

 

 

 01.07.2021 · 19.00 · DKK

Ben Webster Prisen 2021

Ben Webster Prisen 2021

 

 

I år uddeles Ben Webster Prisen for 45. gang. Prisen går i år til bassisterne Thomas Fonnesbæk og Anders ’AC’ Christensen og uddeles på
Bartof Station på Frederiksberg, torsdag 1. juli kl. 19.00.

 

 

Ben Websters Fond arvede Websters rettigheder og har siden 1977 hvert år kunnet uddele Ben Webster Prisen til musikere eller andre, der fremmer jazzen i Danmark. Fondens overordnede formål er at fremme forståelsen og udbredelsen af jazzmusik i Danmark.

 

 

Årets prisvindere
Ben Webster Prisen går i år til de to bassister Anders ’AC’ Christensen og Thomas Fonnesbæk.

 

 

Danske bassister har siden 1960’erne sat sit præg på såvel dansk som international jazz – således også årets Ben Webster prismodtagere, der ud over at være travle folk herhjemme har høstet international anerkendelse og opmærksomhed og dermed har været medvirkende til, at der i udlandet fortsat holdes øje (og ører) med danske bassister.

 

 

’AC’ og Thomas Fonnesbæk tilhører samme generation af danske jazzbassister (født i 70’erne), og de spiller begge både el- og kontrabas på højeste niveau til glæde for såvel danske som udenlandske musikere og publikummer.

 

 

Men de er også to meget forskellige musikere med hver sin tilgang til tradition og stil: Hvor Thomas Fonnesbæks ekvilibristiske spil trækker tydelige tråde til den danske jazzbastradition, som man kender fra f.eks. hans lærere Bo Stief, Jens Melgaard og NHØP samt influenser fra bl.a. Jaco Pastorius, var det banebrydende, da ’AC’ entrerede de danske jazzscener med et spil forankret i en old school amerikansk bastradition, hvor man på kontrabassen spiller med tarmstrenge højt over gribebrættet og med en mere fysik og akustisk tilgang, og hvor hurtige tonale løb var noget, man overlod til de andre.

 

 

Ben Websters Fond er glad for og stolt over at kunne overrække årets Ben Webster Pris til to så alsidige, gode og fremtrædende musikere!

 

 

Se videoer med AC og Thomas Fonnesbæk her:

 

https://youtu.be/Q21FrHOH_u802.07.2021 · 16.00 · 150 DKK

Blue Belles of Joy – Miriam Mandipira, Lea Thorlann & Pia Trøjgaard feat. Ida Gormsen – Copenhagen Jazz Festival

DETTE ER DEN UDSATTE KONCERT FRA D. 19/2-21. Hvis du havde billetter til den koncert, gælder de til denne. Vi håber inderligt, at I kan komme. Hvis det ikke er tilfældet, beder vi jer selv prøve at sælge eller forære dem til andre, da billetter ikke refunderes for udskudte koncerter. Et opslag på Bartof Stations facebookside kan tit gøre tricket.

 

 


Blue Belles of Joy 
Der er dømt KVINDE-POWER denne eftermiddag på Stationen, hvor der er garanti for fantastisk sang, medrivende sceneperformance og GLÆDE over hele linjen!

 

 

Blue Belles of Joy er en powerful trio med sangerinderne Lea Thorlann (voc, perc), Pia Trøjgaard (voc,pno) og Miriam Mandipira (voc). I dag har de inviteret den herlige bassist, Ida Gormsen med på scenen.

 

 

Blue Belles of Joy optræder med blues, gospel og soul; En skøn livsglad blanding af kendte blues-, soul- og gospelnumre, kendte og ukendte sange iklædt powerfulde soul og gospel vokaler samt originale sange.

 

 

Miriam Mandipira har turneret med DR Bigband, sunget i Tivoli og er generelt en STJERNE i det danske blues- og jazzmiljø. Hun er foruden i sine egne bands medforsanger i Troels Jensen & The Healers. Har udgivet flere cd´er, senest i duo sammenhæng med Troels Jensen og det helt nye projekt ”The Soul Family”.

 

 

Lea Thorlann har udgivet original soulmusik i eget navn, turneret med ”Waiting for Janis” (Janis Joplin cover band) samt blues bandet ”Ladies Sing The Blues”, sunget kor for Gud og hver mand og driver økologisk landbrug på Møn, når hun ikke farer land og rige rundt som sanger.

 

 

Pia Trøjgaard, vokalist, korsanger, korarrangør– og nu også pianist har turneret land og rige rundt med bl.a. ”Savage Rose”, ”Big fat Snake”, ”Lars Lilholt”, ”Poul Krebs” og ”Erann DD” (Zapp Zapp). Medvirker på utallige cd´er bl.a. A touch Of Gospel og Alberte Winding/Jan Rørdam.

 

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 14.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 15.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!

 03.07.2021 · 16.00 · 150 DKK

Marie Mørck Quartet m. Rasmus Sørensen, Lasse Mørck & Henrik Holst – Copenhagen Jazz Festival

MARIE MØRCK QUARTET

 

 

Vi glæder os meget over for første gang at kunne præsentere jer for Marie Mørck Quartet på Bartof Station!

 

 

Marie Mørck er en ung, fremadstormende sangerinde på den danske jazzscene, som for alvor placerede sig som et stærkt, fantasifuldt navn sidste år med udgivelsen af debutpladen, ”Fooling Around” (AMP Music & Records).

 

 

Pladen modtog gode anmeldelser i såvel ind- som udland og er blevet spillet en hel del på P8. I november blev ”Fooling Around” nomineret til en DMA jazz i kategorien ”Årets Vokaludgivelse”.

 

 

Marie har allerede gjort sig bemærket i det lokale jazzmiljø og har også turneret vidt og bredt i Skandinavien, Estland, Frankrig og Kina.

 

I dagens anledning har hun allieret sig med tre af de allerstørste profiler i jazzmiljøet i øjeblikket: pianisten Rasmus Sørensen, bassisten Lasse Mørck og trommeslageren Henrik Holst, som hver især vil bakke hende stærkt op med deres solide swing og medrivende soli.

 

 

Gruppen spiller både repertoire fra den store amerikanske sangbog samt et udvalg af Maries egne kompositioner.

 

 

Kom og tag del i en festlig koncert!

 

 

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 14.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 15.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!03.07.2021 · 19.00 · 150 DKK

Eliel Lazo, Kjeld Lauritzen & Zacharias William – Copenhagen Jazz Festival

Eliel Lazo rejser hele verden rundt som en fornem ambassadør for jazz og cubansk musik. Han er anerkendt som én af de største percussionister i verden og spiller bl.a. med Michel Camilo.

 

I dag samler han igen et drømmehold af virtuost spillende musikere, der vil spille forrygende jazz & afro-cubansk.

 

Det bliver meget svært at sidde stille!
 

LINE UP:
Eliel Lazo: percussion and vocals
Zacharias William: Guitar and vocals
Kjeld Lauritzen: hammond.

 

 

 

Koncert & Mad

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!04.07.2021 · 13.00 · 100 DKK

Jan Kaspersen spiller Monk, Duke & Kaspersen – solo/flygel – Copenhagen Jazz Festival

Kom til en intim koncert med en veteran i dansk jazz. Hr. Kaspersen synes at holde jazzhistorien i sine hænder, og en koncert med ham spænder fra intense ballader til mere fabulerende og meditative forløb. En oplevelse udi musikalsk dynamik af international klasse. Og han har aldrig spillet bedre end nu!

 

 

KONCERT & MAD

 

 

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 12.00. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 12.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!04.07.2021 · 16.00 · 150 DKK

Blonde Bass – Ida Hvid, Kristin Korb, Helle Marstrand – Copenhagen Jazz Festival

In the bass family, it isn’t uncommon to get together to play duos or other ensemble pieces for fun. It is a great way for us to hang out together and dig our “lowest common denominator”. Publicly, though, it is rare for bass players to be the entire ensemble. Add vocals on top of that, and you don’t see that anywhere.

 

 

Until now!

 

 

Blonde Bass mixes jazz standards, original compositions, bass tributes, and 3-part vocal harmonies to make a show that is entertaining, engaging, and unique.

 

 

Ida Hvid, Kristin Korb, and Helle Marstrand knew each other as established band leaders in Denmark and out in the world. Jamming together one day, they had so much fun that they decided to follow the groove deeper and added vocal arrangements, percussion sounds, and original songs. Playing together is a celebration of sisterhood in the groove!

 

Kom og tag del i en festlig koncert!

 

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 14.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 15.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!04.07.2021 · 19.00 · 150 DKK

Claus Waidtløw & Jacob Christoffersen: “Standard Quartet” m. Daniel Franck & Jeppe Gram – Copenhagen Jazz Festival

WAIDTLØW/CHRISTOFFERSEN: ”STANDARD QUARTET”

 

 

Ny stjernekvartet opstået ud fra fire garvede musikeres trang til at dykke ned i jazzens standard repetoire.

 

 

De to prisvindende musikere: saxofonist Claus Waidtløw og pianist Jacob Christoffersen har samlet en ny supergruppe. Kvartetten dyrker standardtraditionen og giver deres bud på klassikere fra ”The All American Songbook”.

 

 

I starten af 00erne stod Waidtløw og Christoffersen ofte på sammen scene. De var begge en del af trompetisten Jens Winthers Kvintet, og Waidtløw var tenormand i Christoffersens egen kvartet, JazzXperience. I 2018 genoptog de deres samarbejde, da Christoffersen blev en del af Waidtløws nye kvartet.

 

 

Begge kapelmestre har de senere år udgivet en række anmelderroste albums primært med egne kompositioner, men en fælles trang til at dykke ned i jazzens standard repetoire resulterer nu i dannelsen af denne kvartet.
Gruppen fuldendes af to af dansk jazz ́ mest ombejlede og respekterede sidemen, bassisten Daniel Franck og trommeslageren Jeppe Gram.

 

 

Med de fire musikeres overlegne musikalske og instrumentale overskud er der garanteret en intens og nærværende jazzoplevelse af de helt store.

 

 

Om kapelmestrene

Jacob Christoffersen: Modtager af Ben Webster prisen i 2013. En af vores ypperste pianister. Vandt i 2017 med albummet We want you (Stunt Rec.) Jazz Specials pris; Album of the Year.

 

Fra 2010 har Jacob været en hyppig gæst på Jazzhus Montmartre, hvor han har ledet og/eller spillet med diverse konstellationer med internationale stjerner som Jeff ”Tain” Watts, Terry Linn Carrington, Peter Erskine, Rodney Green, Warren Wolf, Gregory Hutchinson, Lee Pearson, Kenny Washington og mange flere. Siden 2008 sangerinde Sinne Eegs faste pianist. Han har spillet over 300 koncerter med hende herhjemme og i udlandet og medvirker på 4 af hendes albums, hvoraf 2 af disse har modtaget en Danish Music Award.

 

 

Claus Waidtløw: En af Danmarks mest efterspurgte og anerkendte saxofonister. Har udgivet 9 albums i eget navn og modtog i 2015 en Danish Music Award for albummet, Playhouse. Har spillet med bl.a. Toots Thielemanns, John Scofield, Bill Stewart, Eliane Elias, Carla Bley, Steve Swallow, Christian McBride, Kurt Elling, Mulgrew Miller, Eddie Gomez, Billy Hart, Jeff Ballard, Bob Brookmeyer, Maria Schneider, David Kikoski, Marylin Mazur, Lars Jansson og Radioens Bigband.

 

 

Link til streamingskoncert, NuVenue juli 2020:

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!05.07.2021 · 13.00 · 130 DKK

Anders Malta Almost Big Band – Copenhagen Jazz Festival

Anders Malta Almost Big Band er sammensat af nogen af de skønneste musikere på den københavnske jazzscene. Musikken er komponeret og arrangeret af Anders Malta.

 

 

Det er moderne bigbandmusik med fødderne solidt plantet i det fundament, som Thad Jones, Bob Brookmeyer og Carla Bley blandt andet støbte for den moderne skole indenfor komposition for større ensembler/bigband. Det er musik med stor fokus på klangfarver og melodier som sammen med nogle stærke solister får det hele til at hænge sammen.

 

Line up:

 

Anders Malta: Komponist/Dirigent/Trompet

Rolf Tofte: Leadtrompet
Malthe Kaptain: 2. Trompet/Flugelhorn
Jonas Due: 3. Trompet/Flugelhorn

Tobias Stavngaard: 1. Trombone
Julius Ivo Leo: Bastrombone

Oilly Wallace: Altsax/Fløjte
Søren Høst: Tenorsax/Klarinet
Donatas Petriekes: Tenorsax/Sopransax/Fløjte
Jesper Løvdal: Baritonsax/Basklarinet

Zier Romme: Piano
Rune Fog: Bas
Andreas Svendsen: Trommer.

 

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 12.00. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 12.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!05.07.2021 · 19.00 · 220 DKK

Miriam Mandipira & The Soul Family – Copenhagen Jazz Festival

Miriam Mandipira er fra Zimbabwe, og hendes inspiration kommer fra de store afrikanske sangere, hun som ung har lyttet til og fra den soulfulde afrikanske musiktradition, hun er opvokset i.

 

 

Miriam er således The Real Thing og uden tvivl den bedste soul/blues sangerinde, der findes i Danmark! Hun har da også allerede taget landet med storm som bl.a. Årets Bluessangerinde i 2016 og er en meget efterspurgt solist i forskellige sammenhænge bl.a. i DR Big Band.

 

The Soul Family er et nyere samarbejde mellem Miriam og 4 erfarne musikere. “Vi mødtes omkring en koncert, hvor vi skulle fortolke nogle Etta James sange, og her sagde det bare klik, og vi følte os øjeblikkeligt som i familie med hinanden, og tænkte det her skal vi gøre noget mere ved.”

 

“I dette projekt fortolker vi andres sange ja, men vi lægger stor vægt på at fortolke uden at kopiere. Vi bruger som sådan ikke begrebet genre. Det har altid været følelsen, der driver mig, jeg har lært at blive inspireret, at give plads til mig selv”, forklarer Miriam i magasinet Jazz Special.

 

“Det er denne følelse der driver os, så om vi spiller en Etta James sang eller en sang med Gasolin, skal det føles rigtigt. Nogle gange kan folk genkende de sange, vi spiller, andre gange tager vi sangene et helt andet sted hen. Det er vores ønske med dette projekt virkelig at give publikum en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige og sende dem opløftede og glade hjem.”

 

Miriam Mandipira & The Soul Family er:

Miriam Mandipira: Vokal

Thomas Fog: Bas
(Dodo & the Dodos, Tamra Rosannes, Womack and Womack m.fl.)

Søren Skov: Keys
(Dodo & the Dodos, Ivan Pedersen, Backseat, Ester Brohus, PS 12, Søren Pilmark m.fl)

Martin Stender: Guitar
(Lis Sørensen, News m. fl.)

Sten Rasmussen: Trommer
(Ivan Pedersen, Ester Brohus m.fl.).

 

 

Koncert og mad
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!06.07.2021 · 16.00 · 150 DKK

Jan Harbeck Quartet m. Henrik Gunde, Eske Nørrelykke & Anders Holm – Copenhagen Jazz Festival

Jan Harbeck: tenorsax

Henrik Gunde: piano

Eske Nørrelykke: bas

Anders Holm: trommer.

 

 

https://www.youtube.com/watch?…

 

 

Jan Harbeck Quartet 

Den karismatiske tenorsaxofonist og komponist Jan Harbeck har tidligere udgivet fire album i eget navn for Stunt Records. Han har vundet en ”Danish Music Award”, ligesom han har modtaget både Bent Jædig prisen og den prestigefyldte Ben Webster pris.

 

 

Jan Harbeck og hans gennem en årrække faste gruppe har længe været en fast ingrediens på de fleste af landets jazzscener, ligesom bandet har spillet med stor succes rundt omkring i Europa. Bandets udgivelser har gennem det sidste årti været blandt de absolut bedst sælgende danske instrumentale jazzplader. Jan Harbeck spiller udover egen kvartet med orkestre som Tivolis Big Band, Niels Jørgen Steens Monday Night Big Band, The Orchestra og i trommeslageren Snorre Kirks band.

 

 

Harbecks stemningsfulde og udadvendte spil befinder sig i den store swing-tradition. Han fremstår aldeles original, ekstremt stilsikker og som en musiker, der graver dybt i sin jazz og som kender betydningen af nærvær. Kun få er i stand til at blæse så megen sjæl i en jazz-ballade som ham. Thomas Michelsen skrev således i Politiken: ”Vi havde engang Ben Webster til at vække sjælen. I dag har vi Jan Harbeck!” Og det er egentlig underligt, at den 43-årige tenorsaxofonist ikke tidligere har udgivet en hyldest til ”Big Ben”, der boede i København i en årrække, og som ligger begravet her og stadig inspirerer. Den kommer her.

 

 

Jan Harbeck dyrker klangen. Når han står foran sit eget eller andres bands, med øjnene lukket og venstre spidse sko helt fremme, lytter han til lyden af sin tenorsaxofon og gruppens helhed. ”Da jeg var ung koncentrerede jeg mig om, hvad jeg skulle spille; nu kommer musikken af sig selv; lyden og tonen er essensen for mig. Den må være fuldtonet, og følelsen skal være der. Ben Webster var min første inspiration, og så kom Paul Gonsalves. Det er den tradition,  jeg elsker. Det handler om at spille fra hjertet. Det er en lyd, ’a sound’, et sprog ” siger Jan Harbeck.

 

 

THE SOUND THE RHYTHM

Sammen modtog Henrik Gunde og Jan Harbeck den prestigefyldte Ben Webster Prize 2018, og priskoncertens repertoire blev i høj grad inspirationen til at samle musikken på dette album. Fire numre er kompositioner af Webster, forholdsvis ukendte men fyldt af blues og swing. ”Virkelig fine numre”, siger Harbeck, ”her handler det om at respektere den stærke melodilinie og bygge sin egen historie ovenpå.” Der er yderligere et Strayhorn nummer, Johnny Come Lately, resten er Harbecks egne.

 

 

De to dage i det store studie uden brug af lydskærme eller hovedtelefoner blev også scenen for den uventede overraskelse, som ofte giver en session et ekstra spark. I dette tilfælde to trommeslagere. Anders Holm indspillede den første dag, og Morten Ærø ankom for at stille sine trommer op til næste dag. Morten spillede så med på to numre, og nye farver bredte sig. ”Det var så fedt at have de to trommeslagere sammen, de kender hinanden, men havde ikke spillet sammen før, og den respekt og begejstring de viste for hinanden, var så inspirerende. Tjek lige deres herlige battle på ’Shorty Gull’, og det var første take…og den sidste lyd er Morten, som dropper sine stikker… finished!” siger Harbeck.

 

 

Eske Nørrelykkes rolige, stædige basfigurer er vigtige for Harbeck. “Han står på beatet og giver os god plads, ingen lange toner, som kommer i vejen for resten af bandets klang. Ingen i verden spiller som Eske!”

 

 

”Vi holder af det generøse i musikken, og jeg håber at det sanselige og stemningsfulde rum transcenderes fra pladen til lytteren”, siger Jan Harbeck.

 

 

5 hjerter – ”Det er simpelthen god musik.” Politiken, Thomas Michelsen, 7/5 2019

 

 

”Musikken på The Sound The Rhythm er generøs, detaljerig, sanselig og stemningsfuld. Og fremfor alt: varm. Præget af ro, harmoni og nærvær. Og vel egentlig glæde – ved livet, musikken, kunsten. Foruden af teknisk overskud. Nok er året stadig ungt, men The Sound The Rhythm er ikke desto mindre årets hidtil bedste, danske jazzalbum.” ivanrod.dk, 22/3 2019

 

”Det er suverænt og tidløst.”

Jazz Special, Martin Lai, april 2019

 

 

”Det er jazz i yderste potens. Jeg forlanger ikke mere! Tak!”

Jazznyt, Niels Overgård, 16/4 2019

 

 

4½ out of 5 stars – “It’s the empathic playing of the quartet that is the foundation of the album. The four musicians play for each other and together they transform Webster’s and Harbeck’s pieces into their own language.”

All About Jazz, Jakob Baekgaard, 10/6 2019 

 

 

”The outburst of colour, tone and control from all musicians is positively thrilling.”

Jazz in Europe, Thomas Fletcher, 14/8 2019

 

 

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 15.00. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 15.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!06.07.2021 · 19.00 · 150 DKK

Sophisticated Ladies – Marie Louise Schmidt, Helle Marstrand & Benita Haastrup – Copenhagen Jazz Festival

SOPHISTICATED LADIES har spillet med mange danske og internationale solister og begejstret publikum ved talrige koncerter i både ind- og udland. Her er de tilbage i det klassiske trio-format med masser af ny musik.

 

 

5 stjernet anmeldelse af  Kjeld Frandsen, Berlingske, Copenhagen fra Jazzhouse:

 

 

“Det var en uophørlig udsøgt fornøjelse at opleve pianisten Marie Louise Schmidt, bassisten Helle Marstrand og trommeslageren Benita Haastrup, som siden 1987 har arbejdet under fællesbetegnelsen Sophisticated Ladies, og som i den mellemliggende tid har taget turen op i jazzens superliga.”

 

 

Marie Louise Schmidt – flygel

 

 

Helle Marstrand – kontrabas

 

 

Benita Haastrup – trommer, percussion.

 

 

KONCERT & MAD

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!07.07.2021 · 13.00 · 120 DKK

Bo Stief & Poul Halberg – Copenhagen Jazz Festival

Bo Stief ”New Dreams ” med Poul Halberg     

 

 

To store danske musiklegender, guitaristen Poul Halberg og bassisten Bo Stief har genoptaget samspillet. To af musikscenens allerbedste, virtuose og alsidige ikoner, som i årevis har sat deres personlige aftryk på musikken herhjemme, kan nu høres igen.

 

 

De har gennem tiderne flittigt spillet live, i studiet, på tv og radio med de bedste i meget forskellige genrer – bl.a. Sanne Salomonsen, Palle Mikkelborg, Halberg Larsen. DR bigband, Lis Sørensen, Sebastian. Søs Fenger. Marie Bergman m.fl..

 

 

Halberg og Stief har spillet, produceret, arrangeret og indspillet albums igennem 4 årtier, så de har derfor en nærmest telepatisk forståelse for hinanden, når musikken spiller.

 

 

Det danske guitarikon, POUL HALBERG var komponisten, den ene halvdel og drivkraften bag 80’er hitbandet Halberg/Larsen. ”Magi i luften” var det store hit, som Poul Halberg stod for. Poul Halberg var endvidere en væsentlig og afgørende del af musikken og bandet RayDeeOhh”. Han spillede i mange år med Lis Sørensen, hvor både hans guitarspil og hans hits også her var en meget vigtig del. Halberg er fast komponist til de hits, man hører, når man ser Wikke og Rasmussen film. Nu har han gang i sin egen POWER TRIO og bandet HALBERG AND FREINDS, som spiller Halberg/Larsen hits.

 

 

Bo Stief er en musiker, der altid har søgt nye, personlige veje som bassist og komponist. Bo Stief har en forunderlig, fantastisk og højt respekteret international kariere, som startede i Montmartre i Kbh. Ben Webster, Stan Getz, Don Cherry, Dizzy Gillespie, Dexter Gordon, Miles Davis, Entrance, Sebastian, Kasper Winding og Sanne Salomonsen er nogle af de mange navne, Stief har spillet med. Topjazz og toprock/popmusikere har nydt godt af Bo Stiefs musikalitet. BO STIEF ”CHASING DREAMS” OG BO STIEF ”ONE SONG” og Playground Live er nogle af de bands, han gennem tiderne har ledet med stor succes. Som musiker og komponist har Bo Stiefs lyd og holdning en tæt tilknytning til den nordiske tone og nuet.

 

 

Bo Stief Poul Halberg Duo spiller et repertoire, som er stemningsfuldt, lyrisk, melodisk – nogle gange rocket, kaotisk, aggressivt, bluesy, legende og humoristisk.

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten. 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 12.00. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 12.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!07.07.2021 · 16.00 · 130 DKK

Fellowship – Henrik Gunde & Jesper Bodilsen – Copenhagen Jazz Festival

Fellowship er de 2 prisvindende danske musikere: bassisten, Jesper Bodilsen og pianisten Henrik Gunde, som har samarbejdet i en årrække og nu er aktuelle med deres smukke, nye album Songs From Home.

 

 

9 smukke og melankolske sange, hvor de blander den danske folketone med jazzens tonesprog og improviserende uforudsigelighed. Sange, der emmer af musikernes fælles kærlighed til melodien, nærheden og den nordisk folklore.

 

 

Når Gunde og Bodilsen stævner sammen, er der højt til loftet, og musikken får sit eget insisterende liv, der næres af de to musikers evne til at fange nuet og agere på det.

 

 

Songs From Home er en smuk, nærværende og uforudsigelig oplevelse med reminiscenser af Jan Johanssons Jazz på Svenska og Charlie Haden og Keith Jarrett´s smukke duo-samarbejde.

 

 

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 14.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 15.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!07.07.2021 · 19.00 · 150 DKK

De Tre Tenorer; Jesper Thilo, Claus Waidtløw & Jan Harbeck – Copenhagen Jazz Festival

De tre Tenorer

 

 

Tenorsaxens grand old man, Jesper Thilo, sætter Jan Harbeck og Claus Waidtløw stævne i dette mestermøde.

 

 

Jesper Thilo er ”The King of The Tenor” herhjemme, og denne aften deler han scene med to af vores mest anerkendte og virtuose saxofonister i generationen efter ham, nemlig Ben Webster prismodtageren Jan Harbeck og DMA prisvindende Claus Waidtløw.

 

 

De bakkes op af en storswingende rytmegruppe anført af en anden Ben Webster prismodtager, Jacob Christoffersen, ved flygelet, Thomas Ovesen på bas og Janus Templeton på trommer.

 

 

Der er lagt an til en forrygende jazzaften fuld af spilleglæde, swing og virtuositet!

 

 

Line up:

Jesper Thilo, Jan Harbeck, Claus Waidtløw – tenorsaxofon

Jacob Christoffersen – klaver

Thomas Ovesen – bas

Janus Templeton – trommer

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!08.07.2021 · 13.00 · 130 DKK

Björn Ingelstam Quartet feat. Calle Brickman, Matthias Petri & Andreas Svendsen – Copenhagen Jazz Festival

Bjorn Ingelstam Quartet

 

 

BJÖRN INGELSTAM (Trumpet/Flugelhorn/Vocals / SE)
CALLE BRICKMAN (Piano / SE)
MATTHIAS PETRI (Bass / DK)
ANDREAS SVENDSEN (Drums / DK).

 

Den internationalt anerkendte trompetist Björn Ingelstam med rødder i det sydlige Sverige har været en tilbagevendende figur på den skandinaviske jazzscene. Siden han flyttede til New York 2013 og senere Paris i 2018, har Björn udviklet sin lyd i jazztraditionen og taget den ind i moderne tid med et fokus på swing og groove. Med sin vokal komplimenterer han trompeten og tilføjer en ekstra farve til paletten, der er blevet særdeles værdsat af både publikum og kritikere.

 

Gruppen vender tilbage til vores scene med udgivelsen af deres andet album ”The Start of Something Big”. Det bliver en hårdt svingende frokostkoncert med en bred vifte af stilarter inden for det amerikanske jazzidiom og et par originale kompositioner.

 

 


KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 12.00. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 12.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!08.07.2021 · 16.00 · 175 DKK

Sharón Clark (US) & Mattias Nilsson Trio m. Mads Vinding & Snorre Kirk – Copenhagen Jazz Festival

Dette er den eneste mulighed for at lytte til Sharon Clark under dette års festival, så tøv ikke længe med at købe billet! Husk, at vi har begrænsede pladser….

 

 

Afro-American jazz vocalist Sharón Clark and Scandinavian pianist Mattias Nilsson have been touring together ever since they met at a jam session in New York, 2012. This includes concerts in Europe, Africa and Asia; performing a long list of renowned festivals and clubs in Sweden (Ystad Sweden Jazz, Trollhättans Jazz & Bluesfestival, Huddinge Jazz & Blues), Denmark (Copenhagen Jazz Festival), Estonia, Latvia (Saulkrasti Jazz Festival), Croatia (Fest Jazza Koprivnica), Belgium (Gouvy Jazz & Blues Festival), Taiwan (Taichung Jazz Festival), France and South Africa.

 

SHARÓN CLARK (b. 1961), sultry chanteuse world-renowned for her vibrato and incomparable tonality, has been acclaimed by every major newspaper including the Washington Post, the New York Times, and the Wall Street Journal. Few singers are compared to the great ones but Ms. Clark embodies the blessed ones who had the voices heard once in a lifetime. Hearing her live makes the listener feel the bliss of perfection. Her recent performances includes sold out shows at Dizzy’s Club – Jazz at Lincoln, Birdland, a standing ovation at a sold out concert at the Kennedy Center, closing the DC Jazz Festival plus an outdoor festival in Taiwan in front of 50,000 people.

 

 

MATTIAS NILSSON (b. 1980), has with more than a thousand concerts in 32 countries around the world established himself as one of Sweden’s most personal pianists with his very own voice. Nilsson incorporates the Nordic Vemod, with influences from classical, folk and jazz music. Through his improvisations and a very warm and personal approach, this becomes a unique expression and a musical landscape with completely new shades of color. It´s not for no reason they call him the Swede with the warm Scandinavian touch.

 

 

Bass: Mads Vinding

Trommer: Snorre Kirk.

 

 

 

“Sharón Clark belongs on the playlist of anyone who listens to Ella Fitzgerald, Billie Holiday or Sarah Vaughan, she is that good!” – ALL ABOUT JAZZ (US)

 

“A revelation… I never thought I’d hear a singer with the range, musicality and command of tone and timbre that was Sarah [Vaughan] at her best, but now I have.” – JAZZTIMES (US)

 

“Mattias Nilsson rightfully fits into the genre of the great ‘Nordic’ pianists, that is to say those extraordinary musicians who have managed to produce original music characterized by the encounter between the jazz tradition and the particular humus of Northern Europe…” – A PROPOSTIO DI JAZZ (Italy)

 

YouTube: https://bit.ly/ClarkMeetsNilsson

 

Web: www.mattiasnilsson.com/clark-meets-nilsson

 

Mattias Nilsson // pianist

contact@mattiasnilsson.com

www.mattiasnilsson.com

 

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 15.00. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 15.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!08.07.2021 · 19.00 · 250 DKK

Sinne Eeg & Lars Jansson (SE) Duo – Copenhagen Jazz Festival

KONCERT MED TO NORDISKE JAZZSTJERNER

 

 

Sinne Eeg (voc)

 

Lars Jansson (pno)

 

Sinne Eeg og Lars Jansson behøver i virkeligheden slet ingen videre præsentation. Det er to af de største stjerner på den nordiske jazzscene, og vi befinder os på øverste hylde, når det kommer til virtuositet, elegance og skønhed. Denne aften bliver magisk! Eeg og Jansson optræder ofte hver for sig i andre sammenhænge, og det er meget sjældent, at de får lejlighed til at optræde sammen. Men nu sker det altså, og det kan du godt glæde dig til.

 

 

Sinne Eeg udkom i 2019 med et flot album indspillet med Danmarks Radios Bigband, og netop nu udgiver hun og bassisten Thomas Fonnesbæk deres andet album som duo. Sinne har vundet Danish Music Awards for begge disse projekter og er for tiden en af de mest spillede artister på de amerikanske jazzradioer.

 

 

Lars Jansson er en levende svensk legende, som stadig og ofte optræder med sin egen supertrio. Han er kendt og elsket af flere generationer som både pianist og komponist, og for mange er han selve indbegrebet af skandinavisk jazz.

 

 

Gå ikke glip af denne unikke koncert på en af byens bedste jazzklubber!

 

 

 

ENGLISH

 

 

Two of the brightest jazz stars in the Nordic sky together in concert.

 

 

Danish vocalist Sinne Eeg and Swedish piano legend, Lars Jansson are both widely acclaimed for their virtuosity, elegance and musical beauty.

 

 

The two musicians rarely get the opportunity to perform together, but when they do, magic happens!

 

 

In 2019 Sinne Eeg released an album with the Danish Radio Big Band and in May 2021 her second duo album with bassist Thomas Fonnesbæk. Both of these musical projects have earned her Danish Music Awards, and these years Eeg is one of the most frequently featured artists on American jazz radio stations.

 

 

Lars Jansson is a living legend who is beloved worldwide as a musician and composer, and to many people his style is the “sound” of Scandinavian jazz.

 

 

This concert is not to be missed!

 

 

 

Koncert & Mad

 

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!09.07.2021 · 13.00 · 100 DKK

Christina von Bülow & Pelle von Bülow – Copenhagen Jazz Festival

Christina von Bülow & Pelle von Bülow Duo 

 

 

Med denne duo kan du opleve mor og søn i unikt og smukt sammenspil

 

 

Hver især er de fremragende musikere. Sammen leverer de et sjældent nærvær i deres til tider næsten telepatiske spil.

 

 

Med et kunstnerisk højt niveau og evigt fokus på at fange nuet og intensiteten i rummet griber Pelle og Christina publikum om hjertet med deres formidling af jazzens sangskat – også kendt som ‘The Great American Songbook’, blandet med melodier fra store brasilianske komponister som Tom Jobim og Ary Barroso.

 

 

Christina von Bülow er en internationalt anerkendt saxofonist, der igennem snart 30 års karriere har glædet jazzlyttere med sit lyriske og hjertevarme spil.

 

 

Begejstringen for jazzen har Pelle von Bülow taget til sig, og han har igennem de senere år sat sit eget umiskendelige præg på den danske jazzscene som en såvel fremragende solist som stærk akkompagnatør.

 

 

Pelle modtog i 2020 den fine anerkendelse at være første modtager af Tivolis Jazzpris.

 

 

Christina har modtaget adskillige priser herunder Ben Webster Prisen, JASA Prisen og Palæ Prisen. Hun har fire gange været nomineret til årets jazzudgivelse ved Danish Music Awards – senest med albummet ‘On the Brink of Lovely Song’ (2018), hvor også Pelle er præsenteret på 4 tracks.

 

 

I november 2020 optrådte Pelle og Christina sammen til Danish Music Awards med nummeret ‘Still Love You So’.

 

 

Christina von Bülow – saxofon

 

 

Pelle von Bülow – guitar

 

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 12.00. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 12.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!09.07.2021 · 16.00 · 150 DKK

Bjarke Falgren Quartet m. Janus Templeton, Morten Lundsby & Henrik Hallberg – Copenhagen Jazz Festival

Bjarke Falgren Quartet

 

 

Mange fremhæver den prisvindende og 4-dobbelte grammyvinder Bjarke Falgren som en spillemand, der som få kan få sin 300 år gamle sigøjnerviolin til nærmest at tale og bringe smil og følelser frem med sit udtryksfulde spil. Svend Asmussen betragtede derfor også Bjarke som sin naturlige arvtager og bestemte, at Bjarke som den første skulle modtage “The Ellen & Svend Asmussen Prize 2017”.

 

 

Debutudgivelse

Bjarke udtrykker selv, at hans musik har haft brug for at modne og lagre, før han har følt sig klar til at udgive sin første plade som solist – men nu er tiden kommet. Midt i Coronatiden gik kvartetten i studiet for at indspille musikken, og i sommeren og efteråret 2020/forår & sommer 2021 vil han turnere og præsentere musikken med kvartetten bestående af nogle af Skandinaviens ypperste musikere: Janus Templeton (trommer), Morten Lundsby (kontrabas) og Henrik Hallberg (guitar).

 

 

Sammen forløser de på bedste vis Bjarkes originale kompositioner med en rejse rundt i hele følelsesregistret. Fra det lyriske og melodiøse, til det virtuose, legende og rå-swingende udtryk. Musikken tager udgangspunkt i jazzen og er krydret med elementer fra en verden af musik, herunder bl.a. folkemusikken, brasilianske rytmer og den klassiske musik. Med Bjarke Falgren Quartet er der garanteret en passioneret, bevægende, nærværende og swingende koncertoplevelse fra øverste hylde.

 

 

Bjarke udtaler selv:
“For at sige det rent ud så er det her det bedste orkester, jeg nogensinde har haft, og jeg kan simpelthen ikke få armene ned… Musikken og sammenspillet er ekstremt nærværende, legesygt, kraftfuldt, lyrisk, dynamisk, farlig, varmt og proppet med kærlighed og karisma! Musik lige efter mit hjerte!!!”

 

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 14.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 15.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!09.07.2021 · 16.00 · 200 DKK

Carsten Dahl Solokoncert – Copenhagen Jazz Festival

Til denne unikke og intime soloklaverkoncert med Carsten Dahl kommer lytteren på en spændende rejse ind i Carstens kreative sind og kunstnerunivers.

 

 

Carsten Dahl anses i dag for at være en af de mest innovative og geniale improviserende musikere. Hans vidtrækkende talent lader til at være ubegrænset. Han udtrykker sig frit i jazztraditionen, og samtidig spiller han som en improviserende komponist på en original og narrativ måde som ganske få.

 

Soloklaveret fylder meget i Carsten Dahls karriere, og det er også for to soloplader, han har fået DMA Jazzprisen for årets bedste plade i 2004 og 2011. Her henter han både inspiration hos eksempelvis den klassiske pianist Glenn Gould eller jazzpianister som Keith Jarrett, Bill Evans og Bud Powell. Han dyrker improvisationen i yderste konsekvens som også trækker på et stort og bredt kendskab til den klassiske musiks traditioner.

 

Carsten Dahl har arbejdet med bl.a :

Palle Mikkelborg, Joe Lovano, Ed Thigpen, Arild Andersen, Jon Christensen, Didier Lockwood, NHØP, Philip Catherine, Eddie Gomez, Wynton Marsalis, James Moody, Barbara Hendricks, Jimmy Cobb, Walter Booker, Johnny Griffin, Ted Curzon, Jerry Bergonzi, Carmen Lundy, Ed Neumeister, Charlie Mariano, Patrice Heral, John Thicai, Tim Hagans, Anders Jormin, Jukkis Outilla, Hanne Boel, Lars Danielson, Fredrik Lundin, Stefan Pasborg, Nils Bo Davidsen, Jesper Zeuthen, Billy Peterson, Cæcilie Norby, Lennart Ginman, Frands Rifbjerg, Thomas Blachman, Thomas Hass, Lars Møller, Ole Rømer, Marylin Mazur, Mikkel Nordsø, Klaus Menzer, Søren Lee, Jon Bruland, Richard Boone, Nils Petter Molvær, Bent Jædig, Louis Hjulmand, Jesper Thilo, Torolf Mølgaard, Svante Thuresson, Bob Rockwell, Phil Wilson, Tomas Franck, Jens Winther, Kris Funn, Rodney Green, Olysses Owens, Warren Wolf, Mads Vinding, Alex Riel, Reuben Rodgers, Gregory Hutchinson, Tommy Smith, Paolo Vinnacia, Andy Sheppard, Jürg Huke, Tony Coe, Jesper Lundgaard, Butch Lacy, Bo Stief, Ludz Buchner, Xavier, Desandre Navarre, Stephen Riley, Luther Thomas, Michala Petri.

 

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 14.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 15.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!

 09.07.2021 · 19.00 · 150 DKK

Social Club feat. Naja Rosa Koppel – Nikolaj Hess, Thomas Vang, Anders Holm & Frank Hasselstrøm – Copenhagen Jazz Festival

Social Club

Velkommen i klubben af blå, bluesy toner, soul og stemningsmættet jazz!

Social Club er et samarbejdsprojekt mellem de fire musikere Nikolaj Hess (piano), Thomas Vang (bas), Anders Holm (trommer) og Naja Rosa Koppel (vokal).

Projektet startede i New York, hvor Naja og Anders er bosat og Nikolaj delvist hører til. Social Club er en blanding af deres hver især originale numre og nogle gamle kendinge, som Social Club gør til deres helt egne.

Genrerne væver sig imellem stemningsfuld jazz, blues, gospel, hip hop og Social Club’s helt nye og egne veje. Fra instrumentale passager til gamle bluessange til det fine lyriske og det groovy’ dansable. Tungt, råt, ærligt, fint, smukt og nyt!

Social Club er en slags legestue og fristed, hvor de fire musikere mødes og blander deres inspirationer og musik og ryster det sammen til en stor musikalsk rejse.

Naja Rosa Koppel – vokal
Nikolaj Hess – flygel
Thomas Vang – bas

Anders Holm – trommer

Spec. feat. Frank Hasselstrøm – trombone, keys.

 

KONCERT & MAD

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!10.07.2021 · 13.00 · 120 DKK

Jakob Dinesen Trio m. Felix Moseholm & Jacob Artved – Copenhagen Jazz Festival

Tre fantastiske musikere spiller evergreens og originaler!

 

 

Saxofonisten Jakob Dinesen har spillet med eliten indenfor jazz, pop and beyond de sidste 30 år, bl.a. Hugo Rasmusssen, Thomas Helmig, Thomas Blachman, Kira Skov og utallige andre. “Dino” har vundet mange priser bl.a. for hans udgivelser med internationale stjerner som Paul Motian, Kurt Rosenwinkel, Eddie Gomez o.m.a.

 

 

Jakob Dinesen, sax

Jacob Artved, guitar

Felix Moseholm, bas.

 

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 12.00. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 12.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!10.07.2021 · 16.00 · 150 DKK

Kristin Korb Trio m. Magnus Hjort & Snorre Kirk – Copenhagen Jazz Festival

Kristin Korb – Bas, vokal
Magnus Hjorth – Piano
Snorre Kirk – Trommer.

 

 

https://open.spotify.com/album/4wqtxhh3PyIDAliLGjhKiK?si=VWH3SP6eRm2iWV0hj4ZNdw

 

 

“Kristin Korb vil ikke være svært tilgængelig. Hendes gennembearbejdede amerikanske jazz, hvor swing er mellemnavnet, er i international klasse”. Niels Overgård, Jazznyt.com

 

 

Voldsomt influeret af sin mentor Ray Brown tager Kristin Korb det under egne vinger at fortolke The Great American Songbook og fortæller historier på en varm, overraskende og ligefrem facon.Til denne koncert er hendes medmusikanter Magnus Hjorth (Piano) og Snorre Kirk (Trommer). Trioen har arbejdet sammen i snart 9 år, og det kan høres og føles!

 

 

Kristin Korb Trio fortsætter den innovative håndtering af mainstream jazz på et meget højt niveau. En dag, hvor du både vil blive rørt og forpustet!

 

 

Karantænetiden er bl.a. blevet brugt på at arbejde på nye arrangemententer samt originalt materiale. I vil blive udsat for et mix af popsange i nyt tøj, svingende standarder og andre overraskelser.

 

 

Videos (ie. Jeepers Creepers): http://kristinkorb.com/videos/

 

 

Beyond the Moon: http://kristinkorb.com/project/beyond-the-moon/

 

 

Power of Love (Huey Lewis & the News): https://www.youtube.com/watch?v=0zoSj_WSMbw

 

 

Copacabana (Barry Manilow): https://www.youtube.com/watch?v=1tfxZ7wbzAg

 

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 15.00. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 15.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber godt med drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!10.07.2021 · 19.00 · 150 DKK

The Weather Report Project – Copenhagen Jazz Festival

Danmarks bedste vejrudsigt! Og ingen jazz festival uden Weather Report Project!

 

 

Danske Weather Report Project spiller de amerikanske legender Weather Reports numre. Danskerne kan ikke love bedre vejr – men altid fulde huse. Mange danskere husker Weather Report og strømmer til, selv om bandet dengang i 70’erne og 80’erne udelukkende spillede instrumentalmusik.

 

 

“Vi er selvfølgelig helt oppe i skyerne over, at der altid kommer så mange publikummer, men egentlig ikke overraskede. Weather Reports var jo et legendarisk band og især ”Birdland” et verdenshit”, siger bassist Claus Nauer Reher-Langberg, – “publikum skal jo også lige tjekke, om vi faktisk kan spille mestrenes alsidige og melodiske numre”.

 

 

Weather Report Project har eksisteret i seks år medregnet de tre år, det århusianske band gravede sig ned i deres øvelokale og øvede som besatte på Weather Reports udfordrende repertoire, der omfatter genrer som jazz, latin og funk med mere.

 

 

Folk nynner med

Weather Report Project har opbygget et stort, trofast og engageret publikum og bl.a. spillet til udsolgte koncerter på Aarhus Jazz Festival og Copenhagen Jazz Festival.

 

 

“Vores publikum nynner ligefrem med på lange passager i numrene , og dét er noget af en bedrift. Dels at have komponeret så melodiske numre, og dels at publikum kan huske instrumentalnumre”, fortæller Claus Nauer Reher-Langberg, der på det seneste har oplevet at også flere og flere unge møder op til WRP’s koncerter.

 

 

The Weather Report Projects repertoire er først og fremmest fra denne gyldne periode. Som bekendt er Weather Report for længst ophørt med at eksistere, men med The Weather Report Project får du en oplevelse fra en fantastisk tid – og så er det live for fuld udblæsning!

 

 

Om legenderne 

I slutningen af 60’erne og begyndelsen af 70’erne var trompetist Miles Davis den store nyskaber inden for rytmisk musik. Ud af Davis’ mange forskellige orkestre dannedes et nyt, som især markerede sig: Weather Report. Skabt i 1971 af Joe Zawinul, keyboards & Wayne Shorter, saxofon, som også spillede med Miles Davis.

 

 

De to amerikanere komponerede smukke, melodiske melodier i flere forskellige genrer og over årene spillede nogle af verdens mest markante musikere med i WR, bl.a. bas-geniet Jaco Pastorius. Med albummet ”Heavy Weather” opnåede Weather Report, som det første fusionsband nogensinde, samme popularitetshøjder som rockens superstars. WR havde kæmpehits som ”Birdland”, ”A Remark You Made” og ”Teen Town”, som også ofte blev spillet i TV og radio. WR gik i opløsning i 1986 efter mere end 15 studie- og live-albums. Weather Report var på adskillige verdensturnéer, der flere gange bragte bandet til Danmark.

 

 

Line up:
Claus Nauer Reher-Langberg, bas
Henrik Lynbech, keyboards
Ole Visby, saxofon
Thomas Ousager, percussion
Sune Rahbek, trommer.

 

 

Udpluk af anmeldelser

Aarhus Stiftstidende skrev 2016:
“For Weather Report Fans var det næsten at se bandet live for fuld udblæsning!
For alle andre var det jazz/funk/fusion leveret til perfektion af danske Weather Report Project. En proppet sal gav to stående klapsalver og fik to ekstra numre som tak fra bandet.”

 

Copenhagen Jazzfestival, Husets Teater, 2017:
”Det øsregnede udenfor, men indenfor i Huset Teater var musikken varm, energisk og utroligt velspillet. Sikken en energi! WRP havde afluret mestrene og kunne samtidig få instrumentalmusikken ud over scenekanten. Jeg nynnede Weather Reports fantastiske melodier hele vejen hjem. Sikken en bedrift at groove så godt som forbillederne”.
Morten Buschmann, GAFFA. 5 stjerner.

 

 

KONCERT & MAD

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!

 

Links:
Live koncert på Aarhus International Jazzfestival 15. juli 2016
Del 1:

Del 2:11.07.2021 · 16.00 · 200 DKK

A Very BigBand v/ Ole Kock Hansen feat. Bobo Moreno – Copenhagen Jazz Festival

Vi elsker big bands i kælderen!

 

 

I dag kan I lytte til et de bedste semiprofessionelle bigbands i hovedstadsområdet på Stationen.

 

 

Ole Kock Hansen, som i mange år arbejdede med DR Big Bands både som pianist, dirigent og arrangør, har sideløbende ledet sit ”A Very Bigband”, som har optrådt både i klubber og på jazzfestivaler med mange forskellige solister – f.eks. Benjamin og Marie Carmen Koppel på Valby Jazzfestival igennem de sidste par år. Orkestret optræder også jævnligt med sangeren Bobo Moreno og andre solister.

 

 

Denne søndag kan man møde netop Bobo Moreno samt orkestrets egne solister heriblandt saxofonisten Jens Søndergaard, som har optrådt mange gange på Bartof med mindre grupper.

 

 

Bobo Moreno er nok landets allerbedste jazzcrooner, og han optræder i utallige sammenhænge. Altid med stor udstråling og godt humør.

 

 

Sammen med Ole Kock Hansens bigband er Bobo som en fisk i vandet med kendte numre af Frank Sinatra, Ray Charles, Mel Tormé plus originalekompositioner i Ole Kock Hansens fremragende arrangementer.

 

 

Se også www.averybigband.dk

 

 

KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 14.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 15.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!11.07.2021 · 19.00 · 150 DKK

Snorre Kirk Kvartet m. Magnus Hjort, Anders Fjeldsted og TBA – Copenhagen Jazz Festival

Det bliver herlige Snorre Kirk Kvartet, der lukker og slukker dette års jazz festival på Bartof Station!

 

 

Magnus Hjort – flygel

Anders Fjeldsted – bas

TBA – sax

Snorre Kirk – trommer.

 

 

“ Snorre Kirk, the joy of classic jazz ” Le Monde (FR)

 

 

“..impossible to resist. … as good, or even better, than the American orchestras playing this timeless music today” JazzMagazine (FR)

 

 

“..an ‘Ellington great-grandson…refined, elegant and mightily swinging” JazzThing (DE)

 

 

“..indsmigrende melodik og skønne arrangementer” ***** Berlingske Tidende

 

 

“ ..vitterligt lidt af et scoop..” **** Politiken

 

 

“..en fullträff! Köp den här plattan.” ***** Orkesterjournalen

 

 

Trommeslageren og komponisten Snorre Kirk har i de seneste mange år været en fast gæst på de internationale jazzklubber og festivaler, hvor han har gjort sig bemærket som sideman med nogle af de mest prominente jazzartister fra Skandinavien, samt med internationale størrelser som Diane Schuur, Stephen Riley og Eric Reed.

 

 

Med det kritikerroste debutalbum “Blues Modernism” fra 2012, der løb afsted med både JazzSpecial-Prisen for årets udgivelse samt to nomineringer til Danish Jazz Awards, trådte Snorre Kirk for alvor i karakter som komponist og orkesterleder. Med de to efterfølgende udgivelser, Europa fra 2015 og Drummer & Composer fra 2017 blev der banet vej for et internationalt gennembrud med optrædener på nogle af verdens førende jazzfestivaler herunder den prestigetunge North Sea Jazz Festival, The Art of Swing Festival i Kansas City, samt Pori Jazz Festival i Finland.

 

 

Connect:

Facebook: www.facebook.com/snorrekirk

Instagram: www.instagram.com/snorrekirk

Webpage: www.snorrekirk.dk

 

 


KONCERT & MAD
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

 

Vi serverer en Dagens Tallerken – Tapas Style eller en Vegetartærte med en sprød, grøn salat.

 

 

Bemærk, at salget for madbilletter lukker dagen før koncerten kl. 12.00.

 

 

Hvis I køber madbillet, skal I komme senest kl. 17.45. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.15, og jeres madbillet refunderes IKKE, hvis I ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 11.45, og køkkenet åbner 12.00.

 

Vi gør ALT for at sikre hinanden på Bartof Station, så vi håber, at I trygt vil komme og støtte musikere og vores sted i denne for os særdeles vanskelige tid!

 

 

Bartof Station tjener ikke på entreindtægten, så det er afgørende for os, at I køber drikkevarer i baren, så vi kan sikre jer live musik fremover!11.08.2021 · 19.00 · 70 DKK

“Den Hvide Lektie” – Carsten Eskelund og MCs særlige blanding af comedy og quiz – August
Kom og vær med, når Carsten Eskelund og MC disker op med deres patenterede kombination af stand-up og dysten på paratviden. Du bliver både klogere og griner MEGET!
 
 
 
Der er Satireminut, måske en Top 5, Folk, hvis navn lyder som starten på et spørgsmål, sange af forskelig art, og så kan du være heldig at få et glimt af en, der engang har været “Årets Frederiksberg Kunstner”.
 
 
 
 
Det praktiske: Hvert hold består af 2-5 deltagere, 70 kroner pr snude. Der spilles 3 runder af 12 spørgsmål plus et par bonusspørgsmål og et enkelt puljespørgsmål undervejs. Det hele tager en 3 timers tid, sværhedsgraden er medium, og der er fine præmier og en kageordning. Det bør ikke kunne slå fejl.
 
 
 
 


08.09.2021 · 19.00 · 70 DKK

“Den Hvide Lektie” – Carsten Eskelund og MCs særlige blanding af comedy og quiz – September
Kom og vær med, når Carsten Eskelund og MC disker op med deres patenterede kombination af stand-up og dysten på paratviden. Du bliver både klogere og griner MEGET!
 
 
 
Der er Satireminut, måske en Top 5, Folk, hvis navn lyder som starten på et spørgsmål, sange af forskelig art, og så kan du være heldig at få et glimt af en, der engang har været “Årets Frederiksberg Kunstner”.
 
 
 
 
Det praktiske: Hvert hold består af 2-5 deltagere, 70 kroner pr snude. Der spilles 3 runder af 12 spørgsmål plus et par bonusspørgsmål og et enkelt puljespørgsmål undervejs. Det hele tager en 3 timers tid, sværhedsgraden er medium, og der er fine præmier og en kageordning. Det bør ikke kunne slå fejl.
 
 
 
 


16.09.2021 · 19.00 · DKK

Nashville Night


13.10.2021 · 19.00 · 70 DKK

“Den Hvide Lektie” – Carsten Eskelund og MCs særlige blanding af comedy og quiz – Oktober
Kom og vær med, når Carsten Eskelund og MC disker op med deres patenterede kombination af stand-up og dysten på paratviden. Du bliver både klogere og griner MEGET!
 
 
 
Der er Satireminut, måske en Top 5, Folk, hvis navn lyder som starten på et spørgsmål, sange af forskelig art, og så kan du være heldig at få et glimt af en, der engang har været “Årets Frederiksberg Kunstner”.
 
 
 
 
Det praktiske: Hvert hold består af 2-5 deltagere, 70 kroner pr snude. Der spilles 3 runder af 12 spørgsmål plus et par bonusspørgsmål og et enkelt puljespørgsmål undervejs. Det hele tager en 3 timers tid, sværhedsgraden er medium, og der er fine præmier og en kageordning. Det bør ikke kunne slå fejl.
 
 
 
 


10.11.2021 · 19.00 · 60 DKK

“Den Hvide Lektie” – Carsten Eskelund og MCs særlige blanding af comedy og quiz – November
Kom og vær med, når Carsten Eskelund og MC disker op med deres patenterede kombination af stand-up og dysten på paratviden. Du bliver både klogere og griner MEGET!
 
Der er Satireminut, måske en Top 5, Folk, hvis navn lyder som starten på et spørgsmål, sange af forskelig art, og så kan du være heldig at få et glimt af en, der engang har været “Årets Frederiksberg Kunstner”.
 
Det praktiske: Hvert hold består af 2-5 deltagere, 70 kroner pr snude. Der spilles 3 runder af 12 spørgsmål plus et par bonusspørgsmål og et enkelt puljespørgsmål undervejs. Det hele tager en 3 timers tid, sværhedsgraden er medium, og der er fine præmier og en kageordning. Det bør ikke kunne slå fejl.
 


08.12.2021 · 19.00 · 70 DKK

“Den Hvide Lektie” – Carsten Eskelund og MCs særlige blanding af comedy og quiz – December
Kom og vær med, når Carsten Eskelund og MC disker op med deres patenterede kombination af stand-up og dysten på paratviden. Du bliver både klogere og griner MEGET!
Kom meget gerne i god tid og spis evt. hos os inden løjerne begynder.
Vigtigt!: Medbring lige penge til tilmeldingen. Baren har ikke nok kontanter til at udbetale til jer.
 
Der er Satireminut, måske en Top 5, Folk, hvis navn lyder som starten på et spørgsmål, sange af forskelig art, og så kan du være heldig at få et glimt af en, der engang har været “Årets Frederiksberg Kunstner”.
 
Det praktiske: Hvert hold består af 2-5 deltagere, 70 kroner pr snude. Der spilles 3 runder af 12 spørgsmål plus et par bonusspørgsmål og et enkelt puljespørgsmål undervejs. Det hele tager en 3 timers tid, sværhedsgraden er medium, og der er fine præmier og en kageordning. Det bør ikke kunne slå fejl.
 


09.12.2021 · 20.00 · 150 DKK

The Mukherjee Development – Americana/Nordic Sunshine!

The Mukherjee Development

 

 

‘The best of both Worlds’ – spirende dansk/amerikansk sangskrivertalent danner band med nogle af landets mest succesfulde musikere. Et kompromisløst projekt med sikker kurs mod internationale højder. Vi er vilde med dem på Bartof Station er super glade over at kunne præsentere jer for dem!

 

 

Oscar Mukherjee (MUH-kar-dji) er singer/songwriter med rødder i pop/rock, folk og blues. Oscar Mukherjee er opvokset i USA, men kom til Danmark i 2009, hvor han hurtigt gjorde sig bemærket på den danske musikscene. Som 23årig  har han allerede udgivet to anmelderroste EP’er, turneret landet som gæst med bl.a. Poul Krebs og Signe Svendsen, blevet nomineret til en DMA-Award og opnået landsdækkende P4-airplay med sin seneste single; ”Not Alone”.

 

 

Hør ørehængeren her!

 

 

I efteråret 2019 stiftede han bandet, The Mukherjee Development sammen med genrekrydsende guitarist Jakob Holm, bassist Henrik Poulsen, guitarist Søren Bigum og trommeslager Søren Poulsen. De tre sidstnævnte kendes bedst som rytmesektionen i Peter Sommer & Tiggerne, hvor de i mere end et årti har været anerkendendt som nogle af landets absolut bedste musikere. To af disse er også faste medlemmer i Jonah Blacksmith. Det rutinerede A-hold løfter Oscar Mukherjees stærke sangskrivning og dragende skrøbelighed til nye højder, og du kan allerede glæde dig til at The Mukherjee Development udgiver debutalbum i 2021. Dansk nærvær møder amerikansk landevejspoesi!

 

Spisning

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at spise hos os inden koncerten.

 

 

Dagens Gryde:

 

 

En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche & grønt.

 

 

Hvis du køber madbillet, skal du komme senest kl. 18.30. Vi tillader ikke spisning i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden. Køkkenet lukker helt og aldeles kl. 18.45, og din madbillet refunderes IKKE, hvis du ikke er dukket op inden.

 

 

Vi åbner kl. 14, og køkkenet åbner 17.00.Info

 

Live overfor frederiksbergcentret finder du Bartof Station, et spillested der byder på hyggelige omgivelser og god øl, en perfekt kombination når det handler om at nyde en af de mange koncerter der afholdes på stedet.

 

 

 

 

Nyhedsbrev

 

Skriv dig på vores maillingliste her og modtag vores nyhedsbrev med info om arrangementer på Bartof Station 

Tak for din tilmelding
Email allerede tilmeldt
Indtast gyldig email
Hov noget gik galt

 

 

  

Kontakt

 

Bartof Sation
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067