Bartof Café

Bartof Station
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067
I forbindelse med koncerter på Bartof Station takker vi Frederiksberg Kommune og Statens Kunstråd

Program

ARRANGEMENTER PÅ BARTOF STATION

22.04.2019 · 16.00 · DKK

Åbningstider i påsken

Stationen er lukket fra 18/4-22/4. Vi er tilbage d. 23/4 kl. 16.

 

Vi ønsker alle vores kunder en rigtig skøn påske og sol!

 

 23.04.2019 · 19.00 · 50 DKK

Almen Quiz

Alle kan være med! Dejlig præmier….

 

Saml dit eget hold, I kan være op til 5 personer på et hold. Det koster 50 kr. pr. snude at deltage. Quizzen varer ca. 2 1/2 time i alt.

 

 24.04.2019 · 20.00 · 150 DKK

Troels Jensen & The Healers feat. Miriam Mandipira

 

 

Så er det atter den sidste onsdag i måneden, hvor vi holder på hat & briller og bare griner, flyder og nyder, når Troels Jensen inviterer til musikalsk legestue med sine mange musikalske venner!

 

Line up:

Troels Jensen – vokal/guitar/piano

Miriam Mandipira – vokal

Tobias Leonardo Pedersen – trommer

Anders Gaardmand – blæs

Knut Henriksen – bas

Michael Lee Rasmussen – guitar

Ole Himmelstrup – sax

Nis Toxværd – blæs

Lea Thorlan – kor

Pia Trøjgaard – kor

 

 

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge en billettype, der inkluderer koncert og mad:

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris. Retten er ikke voldsomt stærk.

 

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.00 – 19.00. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.25.04.2019 · 17.00 · Gratis

Mød Frederiksbergs borgmester

Simon blev valgt til ny borgmester for Frederiksberg Kommune på et møde i kommunalbestyrelsen mandag den 18. marts. Vi vil gerne give medlemmerne af vælgerforeningen mulighed for at møde Simon hurtigst muligt, så vi alle har mulighed for at lære ham bedre at kende – og omvendt.

 

 

Vi har derfor valgt i vælgerforeningen at udskyde arrangementet “Politikerdating” på Bartof Station den 25. april til fordel for et lukket vælgerforenings-arrangement med vores nye borgmester samme tid og sted. Vi mødes kl. 17.00.

 

 

Kom og drik en kop kaffe, en øl eller noget tredje sammen med alle os andre – og Simon.25.04.2019 · 20.00 · Gratis

Paul Wilkinson & The Station – Releasekoncert
Paul skriver musikken, der handler om livets op- og nedture med fokus på historier om kærlighed, tab og inspiration. Altid melodiøst og med en inspirerende nerve.
Bandet, The Station er kraftværket bag Pauls sange. The Station bringer sangene til life med en country-rock stil, der blandes med den mere traditionelle engelske pop-/rockgenre – en interessant musikalsk kulturblanding med et stærkt og bredt stilistisk fundament.
Blandingen af det engelske og danske er med på scenen, hvilket skaber en sjov atmosfære med god inddragelse af publikum.
Bandet vil i aften præsentere sange fra deres tredje album, ‘Boxes’ samt sange fra deres tidligere albummer, ‘Fighting To Standstill’ (2015) og Melt Into You’ (2017). ‘Boxes’ fortsætter bandets undersøgelse af, hvad livets store og små udfordinger kan gøre ved os – kærlighed og døden og hvordan vi lever med de to, er centrale temaer på den ny plade.
Bandet består af: Paul Wilkinson (v,g), Jesper Nüchel (g,v), Martin Knudsen (t), Nicolaj Rosing (b,v), Michael Suadicani (k,v) Nils Lenskjold (g,v)

 

 

We have a new album and we’d love to celebrate with as many of you as we can!

 

 

‘Boxes’ continues the bands exploration of life, death, love and all things in between.

 

 

From the uplifting ‘Best ForYou’ to the introspective ‘Song For Ivan’, we’re looking forward to showcasing the new tracks together with a selection of songs from our previous two albums.

 

 

We will be announcing a special competition in the weeks up to the concert, so make sure you click ‘going’ and be there on the night for a chance to win 😉

 

 

So get down to Bartof Station, bring your happy face and help us celebrate our best album yet 🙂26.04.2019 · 21.00 · 100 DKK

All My Exes – folk/country-blues
VI ANBEFALER FORSALG TIL DENNE KONCERT!
All My Exes er fed, snavset country blues. Steffen var sanger og guitarist i det hedengangne Bobadawdav, nu slår han sig løs med andre legekammerater – det er festligt, det er energisk, og det er roots på den fede måde.
Find en bondegård, fang en høne, kast den op i luften, mix guitar, trommer, banjo og orgel og tilsæt Steffen Christensens rå vokal, så har du musikken.
Der serveres alt fra festlige dansetunes til mere afdæmpede numre, og når banjoen er i spil, kan det være svært at stå stille.
Bandets skaber og frontmand, Steffen Christensen, er vokset op i Tønder og har fået Tønder Festival ind med sutteflasken. Det kan høres på All My Exes’ umiskendelige folk-sound. Ligesom debutalbummet er ’From the hen house’ skrevet, indspillet og produceret af bandet selv. Det hele er blevet til i en gammel bunker fra Anden Verdenskrig. Det er der, All My Exes har deres lydstudie, og hvor de gennem tiden har opbygget deres helt egen lyd.
All My Exes arbejder sammen med nogle af Danmarks bedste blues- og folkmusikere. Ronni Boysen, J.Tex og Lasse Herbst er bare nogle af dem, der er at finde på deres seneste plade.
Det er altid en oplevelse at høre All My Exes live. Siden debutalbummet ’From Nashville to El Paso’ fra 2013 har de turneret rundt og spillet utallige koncerter i hele landet. Fra festivaler og etablerede spillesteder til små, private, akustiske koncerter i lader, haver og folks egne stuer. Faktisk er intimkoncerterne efterhånden blevet bandets varemærke.
Et band der virkelig kan anbefales – de skaber altid en fest!
www.allmyexesband.blogspot.dk
Line up:
Steffen Christensen – vokal, dobro og banjo
Mikkel Christensen – guitar og kor
Mads Bay – kontrabas
Lars Andersen – trommer
J.Tex – guitar, vokal, banjo.
KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller en billettype, der inkluderer koncert og mad:
Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris.

 

 

 

Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.27.04.2019 · 20.00 · DKK

Privat Fest – Alt udsolgt


28.04.2019 · 15.00 · 130 DKK

Kenny White (US) – Opvarmning: Spottiswoode (UK) – folk/singersong

Kenny White er en amerikansk sanger/sangskriver, pianist og guitarist fra New York, som gennem de sidste 30 år har arbejdet som studiemusiker, arrangør og producer.

 

 

Han har gennem tiden arbejdet sammen med blandt andre David Crosby, Linda Ronstadt, Keith Richards og Shawn Colvin, turneret som pianist med Tom Jones og sammen med Marc Cohn skrevet filmmusik til Kevin Costner-filmen ’Message in a Bottle’.

 

 

Sideløbende har han udgivet en række fine solo-albums, senest den anmelderroste ‘Long List of Priors’ (2016).

 

 

Som lyriker er han jævnligt blevet sammenlignet med Randy Newman og Leonard Cohen. Tekster, der går fra humoristiske til dybe og tænksomme.

 

 

Det er tredje år i træk at Kenny spiller i Danmark.

 

 

Læs mere: https://kennywhite.net

 

 

Opvarmning
Denne gang er den engelske musiker Spottiswoode med som opvarming.

 

 

Spottiswoode er en karismatisk sanger, som i 20 år har stået i spidsen for det amerikanske band ’The Enemies’.

 

 

Hans sangskrivning rammer en skønsom blanding af Ray Davies, Tom Waits og Nick Cave.

 

 

Spottiswoode spillede et par vellykkede koncerter i København i november 2018 og har netop udgivet CD’en  ’Lost In The City’, der har fået gode anmeldelser.

 

 

Læs mere: http://www.spottiswoode.com01.05.2019 · 19.00 · Gratis

Musikhøjskolen – Spirende ungdomsbands

En masse unge spirende musikere fra Musikhøjskolen fylder Bartof Station på denne hyggelige aften. Der bliver masser af festlig musik fra de fire grupperinger – Musikhøjskolens Big Band, The Trophys, The Cool Hippies og Riff.

 

GRATIS02.05.2019 · 20.00 · 150 DKK

Rod Melancon (US) – sydstats-americana

Vi er NOGET så begejstrede over at kunne præsentere jer for en sjælden mulighed for at høre ægte, dybtfølt americana!!!

 

 

Rod Melancons musik er som et lydspor til en film med shellshocked krigsveteraner, rock & rollers og andre down-to-luck-figurer, og han blander biografiske detaljer og elektriske guitarer i sin egen version af fedtet, sumpet, mørk americana.

 

 

Melancon er sangskriver og historiefortæller fra sydstaterne og forankret i den mundtlige tradition af Cormac McCarthy og Larry Brown. Hans sange er mørke og detaljerede, og hans stemme, som varierer mellem spoken word, croon og rå howl, er lige så forskelligartet som det materiale, han leverer.

 

 

Pinkville, hans fjerde udgivelse, giver masser af plads til denne mangfoldighed. Der er psykedeliske, sjælfulde sange, Rolling Stones-inspirerede rocknumre, hyldest til ikoner som Freddy Fender og Tom Petty og et cover af Bruce Springsteens “57 Channels (And Nothin ‘On)” – alle indfanget i analog lyd fra medproducenter Adrian Quesada og Will Walden.

 

 

Dette sidste album er mere biografisk end de tre forrige og tager afsæt i Pinkville i Louisianas sumpede backcountry. Det var der, dybt inde i Vermilion Parrish, at Melancon voksede op med jævnlige ture til familiens krebsedam. Under disse ture kørte de regelmæssigt forbi en fortumlet, ældre mand, der traskede frem og tilbage i sin egen gård klædt i lange underbukser og militærstøvler. Den mand, en veterinærlæge, der havde kæmpet i Vietnam og var vendt hjem som en skæv version af et menneske permanent hjemsøgt af rædslerne i My Lai-massakren, satte spor i Melancons sind. Han indleder derfor Pinkville med et spoken-word nummer om krigsveteranens dæmoner og introducerer dermed albummets centrale tema: De hårde oplevelser, som enten skaber eller ødelægger et menneske.

 

 

Tag med på en tur til en Louisiana. Ja, der er smukt i mosen, musikken, maden og kulturen er fantastisk, men her møder vi også fattigdom, elendighed, vold og våben i overflod. Teksterne er mørke, ærlige og aldrig moraliserende. Han skriver sig ind en tradition, vi forbinder med de amerikanske sydstater repræsenteret af forfattere som fx Cormac McCarthy og Larry Brown.

 

 

Gå ikke glip af denne koncert…. Just saying.

 

Her kan du lytte til det nye album:
open.spotify.com/album/70ZfZEKOgDbMJaXdoFkowd?si=icnrlxCkQe6heHA9iOTde03.05.2019 · 21.00 · 240 DKK

Keith & Tex (Live) + The Reflections (Live) – Caribbean Uptempo Launch Party – Scandinavian Ska Festival

Fredagens koncert er med to af de største nulevende rocksteady- & reggae legender, Keith & Tex. Med hits som Stop that Train, Tonight & Hypnotizing Eyes er de blandt de mest elskede kunstnere fra 60’ernes Jamaica.

 

 

Keith & Tex vil have det københavnske ska band, The Reflections med som backing-band. The Reflections er alle veteraner indenfor den københavnske musikscene, artisterne har spillet i alt fra Klumben & Raske Penge til Guddommelig Galskab, The Youth & Bremer/McCoy. The Reflections vil denne aften holde dobbelt single release for deres første 2 singler, Reflections starter aftenen med at spille deres eget materiale, hvorefter de vil træde til side og lade Keith & Tex tage roret.

 

 

Efter koncerten fortsætter festen med Cry Tough Sound og de to italienske top dj’s, Francesco Nembokid Selecta & John Rudie P. Francesco & John er organisatorerne bag “Rototom Sunsplash”, som er en af verdens største   reggae festivaler. 

 

 

 

 


04.05.2019 · 15.00 · DKK

NoteAble – Kor

NoteAble

NoteAble er et rytmisk kor fra København med godt 35 sangere, som vægter sangglæden højt, samtidig med at vi stræber efter rytmisk præcision, dynamik og god klang. Vi synger moderne kor- og vokalarrangementer, mest inden for genrerne pop, R&B og singer-songwriter.

 

 

https://www.facebook.com/noteable.kbh/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 04.05.2019 · 21.00 · 100 DKK

Horze – Rock’n’roll

Det er de helt dybe tallerkener, der er i spil, når gennemgedigne HORZE fylder buffeten op med de mest gennemtestede og afholdte retter, rock ‘n’ roll-kogebogen har at byde på.

 

Ud over scenekanten bliver der serveret Steppenwolf, Deep Purple, Led Zeppelin, AC/DC og alt andet godt fra den langhårede musikhistories rustfrie frituregryde.

 

Orkesteret har for vane at fylde de buler, de berider, og i aften bliver ingen undtagelse.

 

Så kom og oplev Horze!

 

 

Trommer Peter Warming
Guitar. Christian Pedersen
Guitar René Ejlertsen
Baz. Bo Bærentzen
Vokal. Peter Svale Andersen

 

Hvis I vil spise hos os, skal I komme mellem 18.30 og 19.30. Vi serverer ikke mad i koncertsalen efter kl. 20.00.

 

 05.05.2019 · 15.00 · DKK

The Betty Quarter

Velkommen til hyggelig og intim søndagskoncert med The Betty Quartet på hyggelige og intime Bartof Station.07.05.2019 · 19.00 · 60 DKK

Musik Quiz v/ Michael Denner

Michael Denner præsenterer Musik Quiz på Bartof Station.

 

Saml dit eget mesterhold til denne musikquiz. I kan være op til 5  personer på et hold, og det koster 60 kr. pr. snude. Der er flotte præmier  til de 3 første hold. Spurtpræmier efter hver runde  (3 runder i alt). Quizzen varer 3 1/2 time.

 

Er du alene deltager, caster vi et hold til dig, så mød bare op.

 

VIGTIGT!

Ring & tilmeld dit eget hold i god tid på 33 15 93 19 (M. Denner). Du kan også tilmelde dig på michaeldenner@webspeed.dk

 

 

 

 10.05.2019 · 21.00 · 100 DKK

Strangers On A Train – cabaret/sømandsviser/polka/vaudeville/tango & klezmer – Frederiksberg dage 2019

 

(for band description in English, see below)

 

 

BANDBESKRIVELSE:

Strangers on a Train er et københavnsk baseret ensemble med nogle år på bagen, som i efteråret 2018 udgav deres anden LP, The End is Nigh but the Night is Young på Celebration Records. Strangers on a Trains musik trækker på inspirationer fra både sømandsviser, tysk og fransk cabaret, amerikansk vaudeville, centraleuropæisk folk og argentinsk tango; alligevel er udtrykket særdeles originalt. Bandet tager i øvrigt navn fra Alfred Hitchcock-filmen af samme navn fra 1951. Den nye plade, som er overvejende akustisk, blev indspillet i Heyman Studios med Christian Heyman bag pulten, ud fra ønsket om en lave en så autentisk og first take-orienteret plade som muligt.

 

 

Sanger og tekstforfatter Frederik Juul Rasmussens karakteristiske, rustne stemme er central i bandets musikalske udtryk, og tematisk kredser Rasmussens filmisk inspirerede lyrik om kærlighed til nattelivet, undergangen, livet (og døden) på værtshuset og bordellet, randeksistenserne, smøgerne og spiritussen. Her er tale om dekadent, lyrisk neo-noir for fuld skrue.

 

 

Rasmussens whiskystemme akkompagneres i Strangers on a Train af Jens Gunni Busck, harmonika, banjo; Mikael Jørgensen, kontrabas; Ask Jensen, akustisk guitar, klaver og mandolin og Sune Stender, trommer samt Alfkil Wennermark, violin. 

 

 

LINKS:

En lytter på bandets musik kan du få her: 

https://strangersonatraindk.bandcamp.com 

 

 

Besøg Strangers on a Trains Facebook-side:

https://www.facebook.com/strangersdk/?fref=ts

 

 

Anmeldelse (5/5) af The End is Nigh but the Night is Young (2018) i RockZeit:

http://rockzeit.dk/strangers-on-a-train/?fbclid=IwAR02UvPbqsnVs8mkRJcySmOmf8kci8_Mgr7Xsr4wlo4vpc75sAH3200sVP0

 

 

Anmeldelse af The End is Nigh but the Night is Young (2018) hos SoundKartell (på tysk):

https://www.soundkartell.de/preview-album-the-end-is-nigh-but-the-night-is-young-von-strangers-on-a-train/ 

 

 

Anmeldelse (4/5) af The End is Nigh but the Night is Young (2018) i GFRock:

https://www.gfrock.dk/strangers-on-a-train-the-end-is-nigh-but-the-night-is-young/?fbclid=IwAR1dDBuD5VN_cFp95IW5pJTFC4F8nzbSVJkgAeBQb-bweU3Yq3pimmPm_KQ 

 

 

ENGLISH:

 

 

BAND DESCRIPTION:

 

 

Strangers on a Train is a Copenhagen-based ensemble that has been around for a few years. The band released their second album The End is Nigh but the Night is Young in the autumn of 2018 on Celebration Records. The band’s music draws inspiration from old sea shanties, German and French cabaret, American vaudeville, Central European folk music and Argentine tango; all contributing to the band’s original sound. 

 

 

The rusty, whisky-drenched voice of singer and writer Frederik Juul Rasmussen is at the front of the band’s musical expression, and thematically, Rasmussen’s lyricism draws on themes such as the dark side of a city’s nightlife, life (and death) in the bar and the brothel and odd existences, cigarettes and liqueur. The band’s music is full-blown, decadent, lyrical neo-noir.  

 

 

The voice of Rasmussen is accompanied by Jens Gunni Busck, accordion and banjo; Mikael Jørgensen, upright bass; Ask Jensen, guitar, piano and mandolin; Sune Stender, drums.  The line-up can be augmented with the addition of Alfkil Wennermark, violin. 

 

 

Listen to the music right here: 

https://strangersonatraindk.bandcamp.com 

 

 

Visit the Strangers on a Train Facebook page:

https://www.facebook.com/strangersdk/?fref=ts

 

 

Review (5/5) of the album The End is Nigh but the Night is Young (2018) in RockZeit (in Danish):

http://rockzeit.dk/strangers-on-a-train/?fbclid=IwAR02UvPbqsnVs8mkRJcySmOmf8kci8_Mgr7Xsr4wlo4vpc75sAH3200sVP0 

 

 

Review of the album The End is Nigh but the Night is Young (2018) by SoundKartell (in German):

https://www.soundkartell.de/preview-album-the-end-is-nigh-but-the-night-is-young-von-strangers-on-a-train/ 

 

 

Review (4/5) of the album The End is Nigh but the Night is Young (2018) by GF Rock (in Danish):

https://www.gfrock.dk/strangers-on-a-train-the-end-is-nigh-but-the-night-is-young/?fbclid=IwAR1dDBuD5VN_cFp95IW5pJTFC4F8nzbSVJkgAeBQb-bweU3Yq3pimmPm_KQ 

 

 

 

KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:

 

 

Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris.

 

Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden. Vær opmærksom på, at billetsalg for madbilletter lukker kl. 12.00 på koncertdagen.

 11.05.2019 · 21.00 · 80 DKK

Frederiksberg Dage – HAVFRUERNE – danske klassikere

Gammel dansk på nye dåser

 

De 4 syngende veninder har rodet i den danske sangskattekiste og har i fællesskab støvet en masse gamle danske klassikere af, så de igen kan få lov at skinne brunt og flot.

 

Sparsomt akkompagneret og med fokus på vokalharmonier indtager de dansktopscenen med deres personlige fortolkninger af gamle danske evergreens og med stor kærlighed til både musikken og hinanden.

 

Repertoiret er en bred vifte danske perler, der spænder vidt fra Kai Normann Andersen til Gitte Hænning, Daimi, The Donkeys, John Mogensen, Otto Brandenburg, Bamses Venner, Poul Krebs og derudaf. Derudover et par hjemmestrikkede sange og danske bud på amerikanske klassikere.

 

Kom og vær med når Havfruerne vælter Bartof Station omkuld og gå ikke glip af denne musikalske lykkepille!

 

🐠🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♀️🎉

Lone Selmer Roar – Vokal og piano/orgel
Kirsten Louise Hemmingsen – Vokal
Heidi Lindahl – Vokal og guitar
Sahra da Silva – Vokal og perkussion.

 

http://facebook.com/themermaids
#havfruernedk12.05.2019 · 20.00 · 150 DKK

Carson McHone (US) folk/country
CARSON McHONE - CAROUSEL TOUR 2019
Vi er meget stolte af at kunne præsentere Carson McHones i maj!
Carson McHone fra Austin, Texas, har gået i den hårde skole. Allerede som teenager spillede hun uendeligt lange nætter på barer og dansesteder, og hun måtte lære at håndtere et publikum, der kunne være enten værdsættende eller helt nådesløse.
Dengang spillede hun op til dans med hardcore honky tonk, men i de senere år og medden nye plade "Carousel" har McHone taget sin musik i en delvis anden retning. Basen er der endnu, men med et mørkere, mere modent fokus, hvor teksterne er blevet stadigt vigtigere. "Carousel" er blevet meget rost i USA, og i januar 2019 frigives skiven i Europa på det prestigefyldte pladeselskab, Loose.
McHone debuterede i 2015 med albumet "Goodluck Man", som modtog en strålende modtagelse lokalt, hvilket førte til turneer uden for Texas og koncerter med kunstnere som Shakey Graves, Gary Clark, Jr. og Joe Pug. Hun mødte et nyt publikum og udviklede sig stærkt som kunstner.
"There was a time when I wanted to champion traditional country", fortæller McHone,"mostly because I wasn't hearing it in what was being called ‘country'. I think a lot of roots influenced artists feel the need to defend tradition in this way. Todaythough, I want to do more with the form, push myself past where I understand it to be".


Den nye plade afspejler udviklingen, og McHone er vokset bemærkelsesværdigt som sangskriver. En vigtig rolle i den proces har den Nashville-baserede producent Mike McCarthy spillet. McCarthy har tidligere arbejdet med Spoon, Patty Griffin og Heartless Bastards, og han blev den perfekte makker for Carson McHone.
Vi anbefaler forsalg til denne koncert!
KONCERT & MAD:I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:
Chili con Carne: Økologisk oksekød. En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche & grønt. Retten er ikke voldsomt stærk, så du kan vælge ekstra chili ved ankomsten.
Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem senest en time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden. Køkkenet åbner 18.30.
Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.


 

 

 

 
15.05.2019 · 19.00 · 70 DKK

“Den Hvide Lektie” – Carsten Eskelund og MCs særlige blanding af comedy og quiz
Kom og vær med, når Carsten Eskelund og MC disker op med deres patenterede kombination af stand-up og dysten på paratviden.
 
Der er Satireminut, måske en Top 5, Folk, hvis navn lyder som starten på et spørgsmål, sange af forskelig art, og så kan du være heldig at få et glimt af en, der engang har været “Årets Frederiksbergkunstner”.
 
Det praktiske: Hvert hold består af 2-5 deltagere, 60 kroner pr snude. Der spilles 3 runder af 12 spørgsmål plus et par bonusspørgsmål og et enkelt puljespørgsmål undervejs. Det hele tager en 3 timers tid, sværhedsgraden er medium, og der er fine præmier og en kageordning. Det bør ikke kunne slå fejl.
 
Vh Carsten og MC


20.05.2019 · 20.00 · 150 DKK

Mr WILD THING, Chip Taylor (James Wesley Voight) – (US) w. Paal Flaata & Göran Grini

https://www.youtube.com/watch?v=lnNuOIzetQg

 

 

Chip Taylor heter egentligen James Wesley Voight, är bror till skådespelaren Jon Voight och är Angelina Jolies farbror. På 1960.talet var han låtskrivare och massor av kända namn och med låtarna Wild Thing och Angel Of The Morning som största framgångar. Sedan lämnade han musiken och blev professionell spelare tills hans framgångar portade honom från alla spelhallar och kasinon.

 

 

1993 var han tillbaka inom musiken men nu spelade han själv. Så sent som 2011 var han Grammy-nominerad i USA för sin självbiografiska skivor. Han är väldigt produktiv.

 

 

Paal Flaata är en av Norges mest kända sångare bland från gruppen Midnight Choir och pianisten Göran Grini var också med där. Göran turnerade runt med Chip i Sverige våren 2018. Chip vill ha en sittande och lyssnande publik, det brukar bli väldigt speciellt och unikt.

 

 

Vi anbefaler forsalg til denne koncert og minder om at komme i GOD tid, hvis I ønsker at spise inden koncerten.

 

 

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:

 

 

Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt, brød & smør.

 

 

Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.22.05.2019 · 20.00 · 50 DKK

Release Koncert: Peter Pedersen feat. Andreas Fryland, Jakob Roland & Mads Søndergaard 

I anledningen af Peter Pedersens kommende debutalbum inviterer vi  til en releasekoncert. Til koncerten vil der blive spillet numre fra albummet, som indeholder alt fra ballader til mere funky numre samt originalkompositioner. Albummet er indspillet og mixet hos Thor Madsen. Til at fuldføre Peters musikalske visioner og fortolkninger medvirker nogle af de mest efterspurgte musikere i det danske kulturliv: Andreas Fryland, Jakob Roland og Mads Søndergaard. 

 

 

Peter Pedersen is a serious avid new-comer in the art of jazz guitar. His focused melodic lyricism and bluesy melodies yield a soft well-established assemblage, drawing inspiration from iconic artists such as Andreas Öberg and George Benson. From hushed melodies to vigorous rhythms, Peter navigates the musical landscape with a cool casualness and tireless ambition. Finally, his music is both determined and soft, a place for conversation and thought.

 

 

The Danish drummer, Andreas Fryland, was brought up in a musical family and he started playing professionally already at age 15. In 2008 he graduated from The Royal Conservatoire in The Hague, Holland, and the last 10 years he has established himself on the European jazz scene. His versatile and dynamic playing makes him one of the most interesting drummers on today’s jazz scene.

 

 

Jakob Roland is a Danish double bass player educated from the renowned RMC in Copenhagen. He has studied with greats such as Larry Grenadier, Ben Street, Jonathan Kreisberg.

His playing is influenced by the old masters such as Oscar Pettiford and Ron Carter, but his playing is very open. He is one of the most sought-after bass players in Copenhagen and he has been touring both nationally and internationally.

 

 

Mads Søndergaard began his jazz adventures on legendary jazz bar “Bent J” in his hometown Aarhus. In 1998 he moved to Holland to study piano at the Royal Conservatory in the Hague from which he graduated in 2003. After moving to Copenhagen he started playing with a wide range of danish jazz musicians and has endeavoured into ragtime, stride and bebop as well as playing singer/songwriter, bossa, pop and pretty much anything in between. Mads has also taken up playing the Hammond organ and accordion further broadening his musical scope.

 

 

KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:

 

 

Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris.

 

Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden. Vær opmærksom på, at billetsalg for madbilletter lukker kl. 12.00 på koncertdagen.

 28.05.2019 · 20.00 · 100 DKK

Sharon Clark (US) – Jazz is the Gospel m. Kjeld Lauritsen (DK) & Mattias Nilsson (SE)

KOM TIL EN MAGISK KONCERT!

 

Sharón Clark (US) – Jazz is the Gospel

 

Sharón Clark – vocals / US
Mattias Nilsson – piano / SE
Kjeld Lauritsen – hammond organ/ DK

 

American singer Sharón Clark from Washington, D.C is visiting Europe again and in this program you´ll hear, besides jazz, hymns, gospel & spirituals; music that Sharón grew up with in church.29.05.2019 · 20.00 · 150 DKK

Troels Jensen & The Healers feat. Miriam Mandipira

 

 

Så er det atter den sidste onsdag i måneden, hvor vi holder på hat & briller og bare griner, flyder og nyder, når Troels Jensen inviterer til musikalsk legestue med sine mange musikalske venner!

 

Line up:

Troels Jensen – vokal/guitar/piano

Miriam Mandipira – vokal

Tobias Leonardo Pedersen – trommer

Anders Gaardmand – blæs

Knut Henriksen – bas

Michael Lee Rasmussen – guitar

Ole Himmelstrup – sax

Nis Toxværd – blæs

Lea Thorlan – kor

Pia Trøjgaard – kor

 

 

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge en billettype, der inkluderer koncert og mad:

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris. Retten er ikke voldsomt stærk.

 

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.00 – 19.00. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.30.05.2019 · 19.00 · 50 DKK

Almen Quiz

Alle kan være med! Dejlig præmier….

 

Saml dit eget hold, I kan være op til 5 personer på et hold. Det koster 50 kr. pr. snude at deltage. Quizzen varer ca. 2 1/2 time i alt.

 

 01.06.2019 · 21.00 · 100 DKK

Rovdrift – folk/rock/viser with a twist

 

 

ROVDRIFT

Rovdrifts lækre musikalske heksegryde smager både af balkan, af amerikansk folkrock, af nordisk visetradition, og forsanger Carsten Bjørnlund leverer med sjælden set indlevelse historier fra mørket under overfladen med fængslende lyrik af David Hertz, Thomas Borge og Rasmus Broe.

 

I balancen mellem støv og støj byder Rovdrift ind med et musikalsk og teatralsk udtryk, der er uden sidestykke i dansk musik. Rovdrift er aktuelle med den anmelderroste EP “Troløs”.

 

“Sammen med bandet Rovdrift, leverer skuespiller Carsten Bjørnlund spændende rock med baltiske undertoner”

 

– BT

 

“Det hele er kogt sammen til en voldsom ret af sort negativitet, der er befriende og overbeviser med sin konsekvens og kompromisløshed. (…) Hermed anbefalet.”

– Capac

 

“Sangen og musikken lyder, som var vi i en slidt, brun bodega i en af Københavns forstæder, omgivet af et kaos af kolonihavehuse. Her er socialrealisme, alvorstyngde og alt andet end fine raffinementer.”

– Gaffa

 

“På Troløs er der meget, der går op i en højere enhed for Rovdrift. Kvartetten leverer et overbevisende bud på dansksproget folk-rock med elementer af sømandspunk og visemusik (og mere til) og et vokalt es i ærmet.”

– GFRock, 2017

 

 

KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:

 

Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris.

 

 

Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.04.06.2019 · 19.00 · 60 DKK

Musik Quiz v/ Michael Denner

Michael Denner præsenterer Musik Quiz på Bartof Station.

 

Saml dit eget mesterhold til denne musikquiz. I kan være op til 5  personer på et hold, og det koster 60 kr. pr. snude. Der er flotte præmier  til de 3 første hold. Spurtpræmier efter hver runde  (3 runder i alt). Quizzen varer 3 1/2 time.

 

Er du alene deltager, caster vi et hold til dig, så mød bare op.

 

VIGTIGT!

Ring & tilmeld dit eget hold i god tid på 33 15 93 19 (M. Denner). Du kan også tilmelde dig på michaeldenner@webspeed.dk

 

 

 

 05.06.2019 · 20.00 · 150 DKK

CC Rider – Mike Andersen rocker Elvis – Fars Dag Koncert!

OBS: JESPER LOHMANN ER DESVÆRRE FORHINDRET, MEN FORTVIVL EJ, DER ER FULD ELVIS-SMÆK PÅ MIKE ANDERSEN I STEDET FOR! 

 

Giv din far en herlig koncert-gave i dag!

 

Elvis Presley er nok den største entertainer verden nogensinde har set!

 

Folk, der har oplevet en koncert med Elvis, fortæller, at der på magisk vis bredte sig en bølge af varme og kærlighed i rummet. Han var “Just A Big Hunk Of Love”, og hans musik og sange, der spænder fra svedig rock’n’roll til storladne ballader, er i al sin enkelhed indbegrebet af, hvad god musik og entertainment skal indeholde.

 

Elvis Has Left the Building. Han er ikke længere hos os, men hans musik lever i bedste velgående og fremstår med en power, elegance og sjælfuldhed, som er uovertruffen. CC Rider Big Band og Mike Andersen “Rocker Elvis” og slår dørene op til en underholdende og vedkommende koncert med det bedste fra Elvis’ repertoire.

 

Mike Andersen – den i særklasse bedste Elvis-fortolker i flere årtier – fører os igennem de største koncerthits fra Elvis’ legendariske koncertperiode med den store lyd fra 70ernes Las Vegas Shows og den enestående livekoncert fra Hawaii. Han bakkes op af et toptunet CC Rider Big Band – et 18 mand stort orkester – under ledelse af den erfarne og kyndige kapelmester, Peder Kragerup, der har stået i spidsen for Tivolis Big Band i 35 år.

 

Orkestret består bl.a. af musikere, der har spillet i Danmarks Radios Big Band, Tivolis Big Band, BLAST med flere.

 

 

Line up

Trompeter: Benny Rosenfeldt, Jørgen Jangmark, Per Vissing, Erik Rasmussen

Tromboner: Tyge Museaus, Sara Stengård, Lene Neergård Erichsen, Henrik Larsen

Saxofoner: Niels Harrit, Per Milbo, Marie Egholm, Dorte Svare, Sverre Christensen

Rytmegruppe: Peder Kragerup, Christian Kronborg, Elo Luffe Lindhardt, Christian Winding

Kor: Isabella Kragerup, Agnethe Nordin

 

Velkommen til en stor aften – med stor musik og stor lyd!

 

 

 

KONCERT & MAD:

 

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:

 

 

Dagens gryde:  En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, creme fraiche, grønt, brød & smør. Retten er ikke voldsomt stærk.

 

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem senest en time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.

 

 12.06.2019 · 19.00 · 70 DKK

“Den Hvide Lektie” – Carsten Eskelund og MCs særlige blanding af comedy og quiz
Kom og vær med, når Carsten Eskelund og MC disker op med deres patenterede kombination af stand-up og dysten på paratviden.
 
Der er Satireminut, måske en Top 5, Folk, hvis navn lyder som starten på et spørgsmål, sange af forskelig art, og så kan du være heldig at få et glimt af en, der engang har været “Årets Frederiksbergkunstner”.
 
Det praktiske: Hvert hold består af 2-5 deltagere, 60 kroner pr snude. Der spilles 3 runder af 12 spørgsmål plus et par bonusspørgsmål og et enkelt puljespørgsmål undervejs. Det hele tager en 3 timers tid, sværhedsgraden er medium, og der er fine præmier og en kageordning. Det bør ikke kunne slå fejl.
 
Vh Carsten og MC


13.06.2019 · 20.00 · 100 DKK

Christina Boelskifte & Big Apple Big Band

Christina Boelskifte & Big Apple Big Band under ledelse af Ole Kock Hansen.

 

 

Mere info og billetlink følger.20.06.2019 · 19.00 · 50 DKK

Almen Quiz

Alle kan være med! Dejlig præmier….

 

Saml dit eget hold, I kan være op til 5 personer på et hold. Det koster 50 kr. pr. snude at deltage. Quizzen varer ca. 2 1/2 time i alt.

 

 22.06.2019 · 21.00 · 100 DKK

Johnny Horsepower – Cash Cover

 

 

Hvornår har du sidst været til koncert med Johnny Cash?

 

Oplev mandens udødelige klassikere leveret så ærligt og autentisk, at hvis du lukkede øjnene så….

 

 

Johnny Horsepower (Cash Cover) er Danmarks og Skandinaviens eneste autentiske Johnny Cash Trio.

 

Med udgangspunkt i den traditionelle instrumentering og udtryk fra 50’erne fortolker bandet samtlige musikalske perler fra Johnny Cash’ enorme bagkatalog. Oplev hits som Ring of Fire, Folsom Prison Blues, I Walk the Line, San Quentin og mange flere.

 

Johnny Horsepower har base i København og turnerer over hele Europa, hvor de er kendt for deres indlevende sceneoptræden og intense stemning. Et absolut must for Johnny Cash og country/root fans. Det tætteste du kommer på en koncert med “The Man in Black” på dansk jord.

 

Vi anbefaler forsalg til denne koncert, da bandet plejer at trække fuldt hus!

 

 

KONCERT & MAD

 

Chili con Carne: Økologisk. En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche & grønt. Retten er ikke voldsomt stærk, så du kan vælge ekstra chili ved ankomsten.

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.30 – 19.30. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

 

 27.06.2019 · 20.00 · 100 DKK

Jakob Dinesen, Felix Moseholm & Jacob Artved – jazz

Mens vi venter på Copenhagen Jazz Festival…..

 

 07.07.2019 · 15.00 · 100 DKK

Nikolaj Hess – solo/flygel – Copenhagen Jazz Festival 2019

I eftermiddag kan man lade sig fortrylle af Nikolaj Hess og hans smukke og poetiske spil , når han spiller egne kompositioner samt klassikere.

 

Nikolaj Hess er en jazzpianist i intet mindre end verdensklasse! Få kan som ham ramme den skrøbelige balance mellem det sårbare og det nysgerrige.

 

Der kan umuligt være en bedre måde at bruge en søndag eftermiddag på….

 

 

 07.07.2019 · 20.00 · 150 DKK

Jan Harbeck Quartet – Tribute to Ben Webster – Copenhagen Jazz Festival 2019

Jan Harbeck Quartet – Tribute to Ben Webster

 

 

Den karismatiske tenorsaxofonist og komponist Jan Harbeck har tidligere udgivet fire album i eget navn for Stunt Records. Han har vundet en ”Danish Music Award”, ligesom han har modtaget både Bent Jædig prisen og den prestigefyldte Ben Webster pris. Jan Harbeck og hans gennem en årrække faste gruppe har længe været en fast ingrediens på de fleste af landets jazzscener, ligesom bandet har spillet med stor succes rundt omkring i Europa. Bandets udgivelser har gennem det sidste årti været blandt de absolut bedst sælgende danske instrumentale jazzplader. Jan Harbeck spiller udover egen kvartet med orkestre som Tivolis Big Band, Niels Jørgen Steens Monday Night Big Band, The Orchestra og i trommeslageren Snorre Kirks band.

 

 

Harbecks stemningsfulde og udadvendte spil befinder sig i den store swing-tradition. Han fremstår aldeles original, ekstremt stilsikker og som en musiker, der graver dybt i sin jazz og som kender betydningen af nærvær. Kun få er i stand til at blæse så megen sjæl i en jazz-ballade som ham. Thomas Michelsen skrev således i Politiken: ”Vi havde engang Ben Webster til at vække sjælen. I dag har vi Jan Harbeck!” Og det er egentlig underligt, at den 43-årige tenorsaxofonist ikke tidligere har udgivet en hyldest til ”Big Ben”, der boede i København i en årrække, og som ligger begravet her og stadig inspirerer. Den kommer her.

 

 

Jan Harbeck dyrker klangen. Når han står foran sit eget eller andres bands, med øjnene lukket og venstre spidse sko helt fremme, lytter han til lyden af sin tenorsaxofon og gruppens helhed. ”Da jeg var ung koncentrerede jeg mig om, hvad jeg skulle spille; nu kommer musikken af sig selv; lyden og tonen er essensen for mig. Den må være fuldtonet, og følelsen skal være der. Ben Webster var min første inspiration, og så kom Paul Gonsalves. Det er den tradition,  jeg elsker. Det handler om at spille fra hjertet. Det er en lyd, ’a sound’, et sprog ” siger Jan Harbeck.

 

 

Jan Harbeck (tenorsax)

Henrik Gunde (piano)

Eske Nørrelykke (bas)

Anders Holm (trommer).

 

 

Det vil være muligt at købe kvartettens nye plade i dag.

 

 

THE SOUND THE RHYTHM

 

 

 

Sammen modtog Henrik Gunde og Jan Harbeck den prestigefyldte Ben Webster Prize 2018, og priskoncertens repertoire blev i høj grad inspirationen til at samle musikken på dette album. Fire numre er kompositioner af Webster, forholdsvis ukendte men fyldt af blues og swing. ”Virkelig fine numre”, siger Harbeck, ”her handler det om at respektere den stærke melodilinie og bygge sin egen historie ovenpå.” Der er yderligere et Strayhorn nummer, Johnny Come Lately, resten er Harbecks egne.

 

 

De to dage i det store studie uden brug af lydskærme eller hovedtelefoner blev også scenen for den uventede overraskelse, som ofte giver en session et ekstra spark. I dette tilfælde to trommeslagere. Anders Holm indspillede den første dag, og Morten Ærø ankom for at stille sine trommer op til næste dag. Morten spillede så med på to numre, og nye farver bredte sig. ”Det var så fedt at have de to trommeslagere sammen, de kender hinanden, men havde ikke spillet sammen før, og den respekt og begejstring de viste for hinanden, var så inspirerende. Tjek lige deres herlige battle på ’Shorty Gull’, og det var første take…og den sidste lyd er Morten, som dropper sine stikker… finished!” siger Harbeck.

 

 

 

Eske Nørrelykkes rolige, stædige basfigurer er vigtige for Harbeck. “Han står på beatet og giver os god plads, ingen lange toner, som kommer i vejen for resten af bandets klang. Ingen i verden spiller som Eske!”

 

 

”Vi holder af det generøse i musikken, og jeg håber at det sanselige og stemningsfulde rum transcenderes fra pladen til lytteren”, siger Jan Harbeck.

page1image322280008.07.2019 · 15.00 · 120 DKK

Snorre Kirk Beat – Copenhagen Jazz Festival 2019

COPENHAGEN JAZZ FESTIAVL 2019

 

 

SNORRE KIRK BEAT

 

 

KLAS LINDQUIST (AS) | MAGNUS HJORTH (P) | ANDERS FJELDSTED (B) | SNORRE KIRK (DR)

 

 

“ Snorre Kirk, the joy of classic jazz ” Le Monde (FR)

 

 


“..impossible to resist..as good, or even better, than the American orchestras playing this

timeless music today” JazzMagazine (FR)

 


“..an ‘Ellington great-grandson…refined, elegant and mightily swinging” JazzThing (DE)

 

 

“..indsmigrende melodik og skønne arrangementer” ***** Berlingske Tidende

 

 


“ ..vitterligt lidt af et scoop..” **** Politiken

 

 


“..en fullträff! Köp den här plattan.” ***** Orkesterjournalen

 

 

Trommeslageren og komponisten Snorre Kirk har i de seneste mange år været en fast gæst på de internationale jazzklubber og festivaler, hvor han har gjort sig bemærket som sideman med nogle af de mest prominente jazzartister fra Skandinavien, samt med internationale størrelser som Diane Schuur, Stephen Riley og Eric Reed.

 

 

Med det kritikerroste debutalbum “Blues Modernism” fra 2012, der løb afsted med både JazzSpecial-Prisen for årets udgivelse samt to nomineringer til Danish Jazz Awards, trådte Snorre Kirk for alvor i karakter som komponist og orkesterleder. Med de to efterfølgende udgivelser, Europa fra 2015 og Drummer & Composer fra 2017 blev der banet vej for et internationalt gennembrud med optrædener på nogle af verdens førende jazzfestivaler herunder den prestigetunge North Sea Jazz Festival, The Art of Swing Festival i Kansas City, samt Pori Jazz Festival i Finland.

 

 

Sommeren 2018 udkom Snorre Kirks fjerde album, BEAT, der med sin eklektiske blanding af eksotiske rytmer og farverige kompositioner, udgør Snorre Kirks mest ambitiøse og persolige projekt til dags dato.

 

 

Connect:

 

 

Facebook: www.facebook.com/snorrekirk

Instagram: www.instagram.com/snorrekirk

Webpage: www.snorrekirk.dk10.07.2019 · 15.00 · 120 DKK

Blonde Bass – Helle Marstrand, Kristin Korb & Ida Hvid – vokal/mainstream – Copenhagen Jazz Festival 2019


10.07.2019 · 15.00 · 120 DKK

Blonde Bass – Ida Hvid, Kristin Korb, & Helle Marstrand – Copenhagen Jazz Festival 2019

COPENHAGEN JAZZ FESTIAVL 2019

 

 

In the bass family, it isn’t uncommon to get together to play duos or other ensemble pieces for fun. It is a great way for us to hang out together and dig our “lowest common denominator”. Publicly, though, it is rare for bass players to be the entire ensemble. Add vocals on top of that, and you don’t see that anywhere.

 

 

Until now!

 

 

Blonde Bass mixes jazz standards, original compositions, bass tributes, and 3-part vocal harmonies to make a show that is entertaining, engaging, and unique.

 

 

Ida Hvid, Kristin Korb, and Helle Marstrand knew each other as established band leaders in Denmark and out in the world. Jamming together one day, they had so much fun that they decided to follow the groove deeper and added vocal arrangements, percussion sounds, and original songs. Playing together is a celebration of sisterhood in the groove.

 

 

Helle Marstran – db & vokal
Ida Hvid – db & vokal
Kristin Korb – db & vokal11.07.2019 · 15.00 · 120 DKK

Weather Report Project – jazz/latin/funk – Copenhagen Jazz Festival 2019

COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL 2019

 

 

Weather Report Project

 


Danmarks bedste vejrudsigt!

 

 

Danske Weather Report Project spiller de amerikanske legender Weather Reports numre. Danskerne kan ikke love bedre vejr – men altid fulde huse. Mange danskere husker Weather Report og strømmer til, selv om bandet dengang i 70’erne og 80’erne udelukkende spillede instrumentalmusik

 

 

“Vi er selvfølgelig helt oppe i skyerne over, at der altid kommer så mange publikummer, men egentlig ikke overraskede. Weather Reports var jo et legendarisk band og især ”Birdland” et verdenshit”, siger bassist Claus Nauer Reher-Langberg, – “publikum skal jo også lige tjekke, om vi faktisk kan spille mestrenes alsidige og melodiske numre”.

 

 

Weather Report Project har eksisteret i seks år medregnet de tre år, det århusianske band gravede sig ned i deres øvelokale og øvede som besatte på Weather Reports udfordrende repertoire, der omfatter genrer som jazz, latin og funk med mere.

 

 

Folk nynner med

Weather Report Project har opbygget et stort, trofast og engageret publikum og bl.a. spillet til udsolgte koncerter på Aarhus Jazz Festival og Copenhagen Jazz Festival.

 

 

“Vores publikum nynner ligefrem med på lange passager i numrene , og dét er noget af en bedrift. Dels at have komponeret så melodiske numre, og dels at publikum kan huske instrumentalnumre”, fortæller Claus Nauer Reher-Langberg, der på det seneste har oplevet at også flere og flere unge møder op til WRP’s koncerter.

 

 

The Weather Report Projects repertoire er først og fremmest fra denne gyldne periode. Som bekendt er Weather Report for længst ophørt med at eksistere, men med The Weather Report Project får du en oplevelse fra en fantastisk tid – og så er det live for fuld udblæsning!

 

 

Om legenderne

 

I slutningen af 60’erne og begyndelsen af 70’erne var trompetist Miles Davis den store nyskaber inden for rytmisk musik. Ud af Davis’ mange forskellige orkestre dannedes et nyt, som især markerede sig: Weather Report. Skabt i 1971 af Joe Zawinul, keyboards & Wayne Shorter, saxofon, som også spillede med Miles Davis.

 

 

De to amerikanere komponerede smukke, melodiske melodier i flere forskellige genrer og over årene spillede nogle af verdens mest markante musikere med i WR, bl.a. bas-geniet Jaco Pastorius. Med albummet ”Heavy Weather” opnåede Weather Report, som det første fusionsband nogensinde, samme popularitetshøjder som rockens superstars. WR havde kæmpehits som ”Birdland”, ”A Remark You Made” og ”Teen Town”, som også ofte blev spillet i TV og radio. WR gik i opløsning i 1986 efter mere end 15 studie- og live-albums. Weather Report var på adskillige verdensturnéer, der flere gange bragte bandet til Danmark.

 

 

 Line up: 

 

Claus Nauer Reher-Langberg, bas

Henrik Lynbech, keyboards

Ole Visby, saxofon

Thomas Ousager, percussion

Sune Rahbek, trommer.

 

 

 

Udpluk af anmeldelser

 

 

Aarhus Stiftstidende skrev 2016:

“For Weather Report Fans var det næsten at se bandet live for fuld udblæsning!

For alle andre var det jazz/funk/fusion leveret til perfektion af danske Weather Report Project. En proppet sal gav to stående klapsalver og fik to ekstra numre som tak fra bandet.

 

 

 

Copenhagen Jazzfestival, Husets Teater, 2017:

”Det øsregnede udenfor, men indenfor i Huset Teater var musikken varm, energisk og utroligt velspillet. Sikken en energi! WRP havde afluret mestrene og kunne samtidig få instrumentalmusikken ud over scenekanten. Jeg nynnede Weather Reports fantastiske melodier hele vejen hjem. Sikken en bedrift at groove så godt som forbillederne”.

Morten Buschmann, GAFFA. 5 stjerner.

 

 

 

Links:

Live koncert på Aarhus International Jazzfestival 15. juli 2016

 

 

Del 1:

https://www.youtube.com/watch?v=dcIWXwOs6tw

 

 

Del 2:

https://www.youtube.com/watch?v=TQXMRmMCIyE

 

 

 

 11.07.2019 · 21.00 · 150 DKK

Weather Report Project – jazz/latin/funk – Copenhagen Jazz Festival 2019

COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL 2019

 

 

Weather Report Project

 


Danmarks bedste vejrudsigt!

 

 

Danske Weather Report Project spiller de amerikanske legender Weather Reports numre. Danskerne kan ikke love bedre vejr – men altid fulde huse. Mange danskere husker Weather Report og strømmer til, selv om bandet dengang i 70’erne og 80’erne udelukkende spillede instrumentalmusik

 

 

“Vi er selvfølgelig helt oppe i skyerne over, at der altid kommer så mange publikummer, men egentlig ikke overraskede. Weather Reports var jo et legendarisk band og især ”Birdland” et verdenshit”, siger bassist Claus Nauer Reher-Langberg, – “publikum skal jo også lige tjekke, om vi faktisk kan spille mestrenes alsidige og melodiske numre”.

 

 

Weather Report Project har eksisteret i seks år medregnet de tre år, det århusianske band gravede sig ned i deres øvelokale og øvede som besatte på Weather Reports udfordrende repertoire, der omfatter genrer som jazz, latin og funk med mere.

 

 

Folk nynner med

Weather Report Project har opbygget et stort, trofast og engageret publikum og bl.a. spillet til udsolgte koncerter på Aarhus Jazz Festival og Copenhagen Jazz Festival.

 

 

“Vores publikum nynner ligefrem med på lange passager i numrene , og dét er noget af en bedrift. Dels at have komponeret så melodiske numre, og dels at publikum kan huske instrumentalnumre”, fortæller Claus Nauer Reher-Langberg, der på det seneste har oplevet at også flere og flere unge møder op til WRP’s koncerter.

 

 

The Weather Report Projects repertoire er først og fremmest fra denne gyldne periode. Som bekendt er Weather Report for længst ophørt med at eksistere, men med The Weather Report Project får du en oplevelse fra en fantastisk tid – og så er det live for fuld udblæsning!

 

 

Om legenderne

 

I slutningen af 60’erne og begyndelsen af 70’erne var trompetist Miles Davis den store nyskaber inden for rytmisk musik. Ud af Davis’ mange forskellige orkestre dannedes et nyt, som især markerede sig: Weather Report. Skabt i 1971 af Joe Zawinul, keyboards & Wayne Shorter, saxofon, som også spillede med Miles Davis.

 

 

De to amerikanere komponerede smukke, melodiske melodier i flere forskellige genrer og over årene spillede nogle af verdens mest markante musikere med i WR, bl.a. bas-geniet Jaco Pastorius. Med albummet ”Heavy Weather” opnåede Weather Report, som det første fusionsband nogensinde, samme popularitetshøjder som rockens superstars. WR havde kæmpehits som ”Birdland”, ”A Remark You Made” og ”Teen Town”, som også ofte blev spillet i TV og radio. WR gik i opløsning i 1986 efter mere end 15 studie- og live-albums. Weather Report var på adskillige verdensturnéer, der flere gange bragte bandet til Danmark.

 

 

 Line up: 

 

Claus Nauer Reher-Langberg, bas

Henrik Lynbech, keyboards

Ole Visby, saxofon

Thomas Ousager, percussion

Sune Rahbek, trommer.

 

 

 

Udpluk af anmeldelser

 

 

Aarhus Stiftstidende skrev 2016:

“For Weather Report Fans var det næsten at se bandet live for fuld udblæsning!

For alle andre var det jazz/funk/fusion leveret til perfektion af danske Weather Report Project. En proppet sal gav to stående klapsalver og fik to ekstra numre som tak fra bandet.

 

 

 

Copenhagen Jazzfestival, Husets Teater, 2017:

”Det øsregnede udenfor, men indenfor i Huset Teater var musikken varm, energisk og utroligt velspillet. Sikken en energi! WRP havde afluret mestrene og kunne samtidig få instrumentalmusikken ud over scenekanten. Jeg nynnede Weather Reports fantastiske melodier hele vejen hjem. Sikken en bedrift at groove så godt som forbillederne”.

Morten Buschmann, GAFFA. 5 stjerner.

 

 

 

Links:

Live koncert på Aarhus International Jazzfestival 15. juli 2016

 

 

Del 1:

https://www.youtube.com/watch?v=dcIWXwOs6tw

 

 

Del 2:

https://www.youtube.com/watch?v=TQXMRmMCIyE

 

 

 

 12.07.2019 · 15.00 · 120 DKK

Miriam Mandipira, Troels Jensen & Thomas Müller – vokaljazz/gospel, blues – Copenhagen Jazz Festival 2019

Når Danmarks helt store jazz- & gospelsangerinde, Miriam Mandipira fra Zimbabwe, går på scenen, venter der publikum et brag af en koncert. Hver gang Miriam indtager scenen her på Stationen, går alle storsmilende og lidt mere lykkelige hjem…

 

Sammen med Troels Jensen vil Miriam Mandipira med sin varme og kraftfulde stemme uden tvivl få nakkehårene til at rejse sig på enhver, når hun fortolker sine egne favoritsange inden for jazzen, gospel, blues og soul.

 

Troels Jensen har spillet blues gennem snart 40 år. Han har slået sit navn fast i Danmark og resten af Skandinavien bl.a. gennem sine mange år som frontfigur i Delta Blues Band og senere med Billy Cross i Delta Cross Band. Troels Jensen har ubetinget status som dansk bluesmusiks Grand Old Man. Som sidstemand i bandet har de denne eftermiddag guitaristen, Thomas Puggard Müller med.

 

Vi anbefaler forsalg til denne koncert…13.07.2019 · 21.00 · 150 DKK

Feridah Rose – afrosoul/jazz – Copenhagen Jazz Festival 2019

COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL 2019

 

 

Der er ikke EEN, der går hjem efter en koncert med dette band uden et stort smil om læberne….

 

 

Afrosoul-sangerinden Feridah Rose hæver stemmen og markerer sig med en funky lyd groet fra dybe rødder i Østafrikas røde jord såvel som musikalske input fra gospel og reggae.Med ørehængende melodier og forførende stemmer er Feridahs musik lyden af kærlighed, sprød soul og Afrikas varme sol.

 

 

Med base i København og stærke musiktraditioner fra Uganda har den karismatiske sangerinde fundet form og personligt udtryk til sin musik.Til koncerter er bandet et charmerende og smittende bekendtskab, der har sat sig for at give publikum en opløftende, musikalsk oplevelse.

 

 

Line up:

Feridah Rose: vokal

Jamil Oskarson: bas

Jens Stoklund Jensen: trommer

Mads Nørgaard: guitar

Lasse Storgaard: keys

Ayi Solomon: perc.

 

 

 

Se også www.feridahrose.dk og www.facebook.com/feridahrosedk

 

 

 14.07.2019 · 15.00 · 200 DKK

A Very BigBand v/ Ole Kock Hansen feat. Bobo Moreno – bigband/vokal – Copenhagen Jazz Festival 2019

COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL 2019

 

 

I dag kan I lytte til et de bedste semiprofessionelle bigbands i hovedstadsområdet på Stationen.

 

Ole Kock Hansen, som i mange år arbejdede med DR Big Bands både som pianist, dirigent og arrangør, har sideløbende ledet sit ”A Very Bigband”, som har optrådt både i klubber og på jazzfestivaler med mange forskellige solister – f.eks. Benjamin og Marie Carmen Koppel på Valby Jazzfestival igennem de sidste par år. Orkestret optræder også jævnligt med sangeren Bobo Moreno og andre solister.

 

Denne søndag kan man møde netop Bobo Moreno samt orkestrets egne solister heriblandt saxofonisten Jens Søndergaard, som har optrådt mange gange på Bartof med mindre grupper.

 

Bobo Moreno er nok landets allerbedste jazzcrooner, og han optræder i utallige sammenhænge. Altid med stor udstråling og godt humør.

 

Sammen med Ole Kock Hansens bigband er Bobo som en fisk i vandet med kendte numre af Frank Sinatra, Ray Charles, Mel Tormé plus originalekompositioner i Ole Kock Hansens fremragende arrangementer.

 

Se også www.averybigband.dk

 

 15.08.2019 · 19.00 · 50 DKK

Almen Quiz

Alle kan være med! Dejlig præmier….

 

Saml dit eget hold, I kan være op til 5 personer på et hold. Det koster 50 kr. pr. snude at deltage. Quizzen varer ca. 2 1/2 time i alt.

 

 23.08.2019 · 21.00 · 120 DKK

The Blues Overdrive

VINDER AF EUROPEAN BLUES AWARDS – ALBUM OF THE YEAR 2017!

 

 


PRISVINDENDE BLUES MED INTERNATIONAL KLASSE

Prisvindende blues med international klasse – sådan betegnes den danske succes The Blues Overdrive. Bandets seneste udspil ‘Overdrive Live!‘ blev for nyligt kåret til ‘Album of the Year’ til European Blues Awards, da prismodtagerne blev annonceret under Manchester Blues Festisval.

 

 

Det er ikke første gang, det danske band vinder denne pris. Deres forrige udspil ‘Clinch!‘  fra 2015 modtog nemlig samme hæder som ‘Album of the Year 2015’ til European Blues Awards.

 

 

Med sejrene indskriver bandets seneste to plader sig som milepæle i dansk blueshistorie. Med en Danish Music Award nominering og en flot placering som nr. 3 på Norges største rockmagasins top 50 over de bedste album i 2015 (foran b.la. Keith Richards, Mark Knopfler og Coldplay) har bandet modtaget airplay verden over, været ‘Ugens album’ på flere bluesradioer og blevet spillet flittigt af Alex Nyborg Madsen på DR’s P4.

 

 

Som om det ikke var nok, har de også modtaget et hav af flotte anmeldelser. Blandt andet Europas førende bluesmagasin Bluesnews kvitterede med 5 stjerner og ordene ‘Der er kort og godt en originalitet og et melodisk drev i dette band som det er let at blive besat af.’ Den amerikanske blues-sværvægter Duke Robillard (som blandt andet har spillet med Bob Dylan og Tom Waits), har også opdaget det danske bands evner og medvirker således også på Clinch!’ pladen.

 

 

Tilbage i 2013 modtog de prisen som ‘Årets Debut Album’ af det anerkendte tyske musikmagasin Wasser Prawda for deres første album og tilbage i 2003 slog The Blues Overdrive sit navn fast herhjemme ved at vinde den prestigefyldte jubilæumskonkurrence på det Skandinaviens bluesmekka, Mojo Blues Bar i København.

 

 

På scenen udviser de et meget højt niveau med de to guitarister Andreas Andersen og Martin Olsen i forgrunden. Deres samspil er nærmest telepatisk og er godt hjulpet på vej af den solide backing fra den texanske bassist Brother Birck og den svenske janitshar Louisian Boltner. Der balanceres hele tiden på et knivsæg – der, hvor både musikere og publikum skal være på tæerne og der, hvor det næste moment bliver uforudsigeligt og spændende! De får fortid til at lyde af fremtid og viser ,hvordan bluesmusik kan spilles i en spændende moderne form med stilsikre elementer fra Chicago-blues til tranceagtige og hypnotiserende delta grooves. 

 

 

Som et af landets mest efterspurgte bluesacts har de i de senere år spillet utallige koncerter. Deriblandt tæller Skanderborg Festivalen, Copenhagen. Jazz Festival, Copenhagen Blues Festival og mange store internationale festivaler og turneer i blandt andet England, Tyskland, Holland, Belgien, Polen og Skandinavien. 

 

 

Med et underholdende show og et alsidigt repertoire er der noget for enhver musikelsker. Kort sagt: En af de koncerter man ikke må gå glip af!

 

 

Gaffa’s respekterede anmelder Esben Strunk skrev:

‘Internationalt format på danske bluesdrenges plade. Håndværket er i den grad i orden her, hvor Martin Olsen og kompagni minsandten får hjælp på to tracks af den amerikanske stjerneguitarist Duke Robillard på en plade hvor bandet hverken  agerer musikalsk frilandsmuseum i den rendyrkede stiløvelses tegn eller hopper i den modsatte grøft og kaster sig ud i fornyelse og modernisering for moderniseringens egen skyld. Resultatet er blåt og solidt – lyt selv.’

 

 

Lineup:

Martin Olsen (vokal/guitar)

Andreas Andersen (single guitar)

Brother Thomas Birck (bas)

Louisian Boltner (trommer).

 

 

Udgivelser:

– Overdrive Live!, Gateway Music 2017

– Clinch!, Gateway Music, 2015 

– The Blues Overdrive, Gateway Music, 2012 

– Blues From Denmark vol. 5 (kompilation 2010)

– EP09 (2009)

– Copenhagen Blues Session vo.l 2 (kompilation 2004) 

 

 

Yderligere info kan indhentes her:

 

www.bluesoverdrive.dk

www.facebook.com/bluesoverdrive  24.08.2019 · 21.00 · 120 DKK

The Midnights – Danceband fra Canada – Motown, Soul, Funk, Pop and Classic R&B

GLÆD jer til dette forrygende, canadiske danceband, der spiller den vildeste, glade musik!

 

 

 

History of The Midnights
The Midnights were founded by drummer/music teacher Eric Emde in 1992. In that year he began to develop the concept of a Rhythm and Blues Band Career Preparation program to be included in, and run along side other music programs in the Victoria High School music curriculum.   The purpose of the program was to offer an alternative performance ensemble to compliment the stage band which is the norm in most music education programs today.
As music director for the school, Eric wanted to create a course that would fit with the British Columbia Education Ministry’s mandate of programs designed for job readiness. In keeping with shifts in the music industry he understood that this repertoire would be more in keeping with current trends in the workplace.
As the Vic High R&B program developed and interest from students mushroomed, he decided to create a professional version of the group (THE MIDNIGHTS). Using the same repertoire, he sought out professional players that were agreeable to the idea of including present and former Vic High students in the Midnights in a mentoring capacity. The mandate of The Midnights is to provide an opportunity to integrate and educate talented young performers into the professional world of music.
Interest in The Midnights has spread exponentially in the Victoria and world communities.  The group has found itself being in high demand at major festivals, dances, corporate, community and world events (Denmark and Iceland to name a few).
“I had never expected The Midnights and Vic High programs to be as popular as they are. The music is fun to listen to, dance to and watch because of the show aspect of both groups.  People just love it,” says Eric when asked about the success of the groups. “It’s an idea who’s time has come and it’s wonderful to watch it’s success as a part of music education.”

About the Midnights
Motown, Soul and Dance Floor Classics from the ’50s to Now!

 

 

The Midnights Motown, Funk, Pop, Rhythm and Blues Band is one Canada’s hottest, most distinctive, and exceptional show bands. Known for their high stepping energizing performances, the band delivers the music in the style of all the great Motown, R & B and pop artists.
The Midnights are a dynamic 12 piece choreographed band with an energizing rhythm section, sizzling horn section, and fronted by 5 exquisite male and female vocalists. Covering decades of music from the ’50s to the present, the high energy Midnights provide just the right combination of style and substance to bring any party to life.

 

 

The senior members of the band have performed with many major artists in Canada and the United States including Martha Reeves and the Vandellas, Celine Dion, Holly Cole, Juno Award winner Jim Byrnes, Jazz trumpet icon Clark Terry and many more. The Midnights were part of a documentary that showed on Bravo TV featuring the Victoria High School Rhythm and Blues Band called “Motown High”.  Past performances include major festivals in Canada, (Blues Bash Victoria), Victoria Symphony Splash, international shows in Iceland and Denmark with current invitations to Nashville, Memphis, Trinidad and Jamaica.

 

 

This is a wonderful experience you just won’t want to miss, The Midnights are dazzling!28.08.2019 · 20.00 · 150 DKK

Troels Jensen & The Healers feat. Miriam Mandipira

 

 

Så er det atter den sidste onsdag i måneden, hvor vi holder på hat & briller og bare griner, flyder og nyder, når Troels Jensen inviterer til musikalsk legestue med sine mange musikalske venner!

 

Line up:

Troels Jensen – vokal/guitar/piano

Miriam Mandipira – vokal

Tobias Leonardo Pedersen – trommer

Anders Gaardmand – blæs

Knut Henriksen – bas

Michael Lee Rasmussen – guitar

Ole Himmelstrup – sax

Nis Toxværd – blæs

Lea Thorlan – kor

Pia Trøjgaard – kor

 

 

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge en billettype, der inkluderer koncert og mad:

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris. Retten er ikke voldsomt stærk.

 

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.00 – 19.00. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.12.09.2019 · 19.00 · 50 DKK

Almen Quiz

Alle kan være med! Dejlig præmier….

 

Saml dit eget hold, I kan være op til 5 personer på et hold. Det koster 50 kr. pr. snude at deltage. Quizzen varer ca. 2 1/2 time i alt.

 

 25.09.2019 · 20.00 · 150 DKK

Troels Jensen & The Healers feat. Miriam Mandipira

 

 

Så er det atter den sidste onsdag i måneden, hvor vi holder på hat & briller og bare griner, flyder og nyder, når Troels Jensen inviterer til musikalsk legestue med sine mange musikalske venner!

 

Line up:

Troels Jensen – vokal/guitar/piano

Miriam Mandipira – vokal

Tobias Leonardo Pedersen – trommer

Anders Gaardmand – blæs

Knut Henriksen – bas

Michael Lee Rasmussen – guitar

Ole Himmelstrup – sax

Nis Toxværd – blæs

Lea Thorlan – kor

Pia Trøjgaard – kor

 

 

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge en billettype, der inkluderer koncert og mad:

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris. Retten er ikke voldsomt stærk.

 

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.00 – 19.00. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.26.09.2019 · 20.00 · 150 DKK

Billy Cross – folk/blues/rocknroll

Efter sine snart 30 år i musikbranchen har den karismatiske new yorker med den karakteristiske guitarlyd stadig en stor plads i danskernes musikalske hjerte. Det skyldes ikke mindst, at Billy Cross formår at formidle det bedste fra forskellige musikalske verdener – fra blues til rock og fra New York til Nykøbing Falster.

 

 

Få kan som Billy Cross levere et liveshow, som både indeholder beskidt sydstatsblues, når det er allerbedst, klichéfri rock’n’roll, som Vor Herre skabte den, og ballader så inderlige at selv englene får gåsehud. Alt sammen leveret med en energi og et overskud som er lige så uforfalsket og smittende, som da Bob Dylan blev betaget af Billy Cross i slutningen af 70erne og efterfølgende inviterede Cross med i studiet for at indspille 2 plader og turnere verden rundt.

 

 

Billy Cross har igennem 3 årtier været en drivkraft i dansk musikhistorie både på koncertscener, bag studiemikrofonen og bag mixerpulten, hvor musikere & bands som Doctor Hook, Dalton, Björn Afzelius, CV Jørgensen, Pretty Maids, Anne-Dorte Michelsen, Henning Stærk, Johnny Madsen, Lars Lillholt og Søs Fenger alle har nydt godt af Billys unikke tilgang til musikken. Men det er på livescenen, at talentet og erfaringen kommer stærkest til udtryk, og når Billy bliver sluppet løs her, så handler det ganske enkelt om at sikre sig pladsen lige foran scenen.

 

 

Billys solokoncerter er blevet en stor succes. Musikken krydres med farverige historier fra 40 år i musikbranchen. Solokoncerterne er begivenheder af sjælden entusiasme og dyb kulturel forståelse for den amerikanske musiktradition fra 1927-2017.

 

 

Vi anbefaler forsalg til denne koncert og minder om at komme i GOD tid, hvis I ønsker at spise inden koncerten.

 

 

KONCERT & MAD:

 

 

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:

 

 

Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris og pyntegrønt.

 

 

Køkkenet åbner 18.00. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikeren og hinanden.16.10.2019 · 20.00 · DKK

Michigan Rattlers (US)

Info følger17.10.2019 · 19.00 · 50 DKK

Almen Quiz

Alle kan være med! Dejlig præmier….

 

Saml dit eget hold, I kan være op til 5 personer på et hold. Det koster 50 kr. pr. snude at deltage. Quizzen varer ca. 2 1/2 time i alt.

 

 30.10.2019 · 20.00 · 150 DKK

Troels Jensen & The Healers feat. Miriam Mandipira

 

 

Så er det atter den sidste onsdag i måneden, hvor vi holder på hat & briller og bare griner, flyder og nyder, når Troels Jensen inviterer til musikalsk legestue med sine mange musikalske venner!

 

Line up:

Troels Jensen – vokal/guitar/piano

Miriam Mandipira – vokal

Tobias Leonardo Pedersen – trommer

Anders Gaardmand – blæs

Knut Henriksen – bas

Michael Lee Rasmussen – guitar

Ole Himmelstrup – sax

Nis Toxværd – blæs

Lea Thorlan – kor

Pia Trøjgaard – kor

 

 

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge en billettype, der inkluderer koncert og mad:

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris. Retten er ikke voldsomt stærk.

 

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.00 – 19.00. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.21.11.2019 · 19.00 · 50 DKK

Almen Quiz

Alle kan være med! Dejlig præmier….

 

Saml dit eget hold, I kan være op til 5 personer på et hold. Det koster 50 kr. pr. snude at deltage. Quizzen varer ca. 2 1/2 time i alt.

 

 22.11.2019 · 21.00 · 185 DKK

the BOWIE tribute

Vi anbefaler forsalg til denne koncert, da vi regner med at blive løbet over ende…

 

 

Nyt, dansk David Bowie-tributeband ser dagens lys:

 

 

“the BOWIE tribute” er landet!

 

 

Danmarks nye David Bowie-tributeband the BOWIE tribute hylder David Bowies musikalske arv med respekt, kærlighed, energi og begejstring.

 

 

Med karismatiske og velsyngende Michael Saxe i front for et dedikeret og velspillende band går det nye, danske tributeband the BOWIE tribute nu på scenen og vælter huset med magiske, kraftfulde og stemningsmættede versioner af Bowies legendariske sange. Ægte begejstring og kærlighed til David Bowies musikalske univers gennemstrømmer bandets sjæl, når bandet holder Bowies minde og musikalske arv i live.

 

 

Ydmyghed og respekt

– Jeg glæder mig helt vildt! Det er en ære at få lov til at spille og udforske alle hjørner af Bowies repertoire, og nu arbejder vi grundigt med stemningen og detaljerne i musikken – selvfølgelig med ydmyghed og respekt for ånden i Bowies musikalske univers, 

fortæller forsanger Michael Saxe og fortsætter:

– Vi vil hylde Bowies enestående musikalske arv. Vi vil levere en helstøbt musikalsk oplevelse for Bowie-fans. Vi glæder os enormt! Til at stå på scenerne, og til at møde publikum! Til at spille Bowies magiske musik!

 

 

Ny Bowie-oplevelse

 

 

the BOWIE tribute ser frem til at dele denne hyldest med fans og entusiaster på tværs af generationer, når bandet ruller på landevejen i 2019 parat til at fyre den af på scenerne rundt omkring i landet. Og hvert show byder på en ny Bowie-oplevelse med numre fra hele Bowies karriere.

 

 

Foruden Michael Saxe i front tæller bandet de 5 musikere Christina Lecocq (vokal), John Kenneth (guitar), Morten Hall (bas), Finn Markwardt (keyboards) og Lars Bertelsen (trommer), der alle i de sidste 6 år har fejret og hyldet Bowies musik som tidligere medlemmer af Best of Bowie.

 

 

https://www.facebook.com/thebowietributedk/

eller website:

http://thebowietribute.com

 

 

the BOWIE tribute

Michael Saxe (lead vokal)

Christina Lecocq (vokal)

John Kenneth (guitar og vokal)

Morten Hall (bas)

Finn Markwardt (keyboards og vokal)

Lars Bertelsen (trommer)

Lyd

Peter Brander, Mediasound27.11.2019 · 20.00 · 150 DKK

Troels Jensen & The Healers feat. Miriam Mandipira

 

 

Så er det atter den sidste onsdag i måneden, hvor vi holder på hat & briller og bare griner, flyder og nyder, når Troels Jensen inviterer til musikalsk legestue med sine mange musikalske venner!

 

Line up:

Troels Jensen – vokal/guitar/piano

Miriam Mandipira – vokal

Tobias Leonardo Pedersen – trommer

Anders Gaardmand – blæs

Knut Henriksen – bas

Michael Lee Rasmussen – guitar

Ole Himmelstrup – sax

Nis Toxværd – blæs

Lea Thorlan – kor

Pia Trøjgaard – kor

 

 

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge en billettype, der inkluderer koncert og mad:

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris. Retten er ikke voldsomt stærk.

 

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.00 – 19.00. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.12.12.2019 · 19.00 · 50 DKK

Almen Quiz

Alle kan være med! Dejlig præmier….

 

Saml dit eget hold, I kan være op til 5 personer på et hold. Det koster 50 kr. pr. snude at deltage. Quizzen varer ca. 2 1/2 time i alt.

 

 Info

 

Live overfor frederiksbergcentret finder du Bartof Station, et spillested der byder på hyggelige omgivelser og god øl, en perfekt kombination når det handler om at nyde en af de mange koncerter der afholdes på stedet.

 

 

 

 

Nyhedsbrev

 

Skriv dig på vores maillingliste her og modtag vores nyhedsbrev med info om arrangementer på Bartof Station 

Tak for din tilmelding
Email allerede tilmeldt
Indtast gyldig email
Hov noget gik galt

 

 

  

Kontakt

 

Bartof Sation
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067