Bartof Café

Bartof Station
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067
I forbindelse med koncerter på Bartof Station takker vi Frederiksberg Kommune og Statens Kunstråd

Program

ARRANGEMENTER PÅ BARTOF STATION

15.10.2019 · 19.00 · Gratis

Danmark – Luxembourg – Venskabskamp

Kom og hep med på Christian Eriksen, Kasper Schmeichel, Simon Kjær og alle de øvrige stjerner!16.10.2019 · 19.00 · 70 DKK

“Den Hvide Lektie” – Carsten Eskelund og MCs særlige blanding af comedy og quiz
Kom og vær med, når Carsten Eskelund og MC disker op med deres patenterede kombination af stand-up og dysten på paratviden.
 
Der er Satireminut, måske en Top 5, Folk, hvis navn lyder som starten på et spørgsmål, sange af forskelig art, og så kan du være heldig at få et glimt af en, der engang har været “Årets Frederiksbergkunstner”.
 
Det praktiske: Hvert hold består af 2-5 deltagere, 60 kroner pr snude. Der spilles 3 runder af 12 spørgsmål plus et par bonusspørgsmål og et enkelt puljespørgsmål undervejs. Det hele tager en 3 timers tid, sværhedsgraden er medium, og der er fine præmier og en kageordning. Det bør ikke kunne slå fejl.
 
Vh Carsten og MC


17.10.2019 · 19.00 · 50 DKK

Almen Quiz

Alle kan være med! Dejlig præmier….

 

Saml dit eget hold, I kan være op til 5 personer på et hold. Det koster 50 kr. pr. snude at deltage. Quizzen varer ca. 2 1/2 time i alt.

 

 23.10.2019 · 20.00 · 150 DKK

Chance McCoy (US) – roots, bluegrass med et twist

Rootsy Music & Bartof Station præsenterer jer med stor glæde for:     Chance McCoy (US) fra det legendariske Grammy Award-vindende band, Old Crow Medicine Show.     htttps://www.youtube.com/watch?…     Chance McCoy fra Old Crow Medicine Show er en eminent folkmusiker. Han tager udgangspunkt i old time- og bluegrasstraditionen og krydrer med stilarter fra alle mulige andre genrer. Han har det så absolut bedst med at spille – og det helst hele tiden, så når Old Crow Medicine Show ikke lige turnerer, ja så tager Chance McCoy på tur med andre musikere.     Chance McCoy elsker Europa, og Europa elsker Chance McCoy! Lad os sørge for, at han også forelsker sig i Frederiksberg…   https://www.youtube.com/watch?… “I always love to make people dance with my music, no joy is greater than catching a little spark in someone and watching them let go and move, or bringing a little smile to someones face with a silly tune. I wrote this one last night to make sure I’m bringing the FUN to my residency shows next week!!! Hope it puts a little smile on your face today. Special thanks to Fender for making the sweet TeleBanjo I’m playing here and to Johnny Skins for coming by and playing Banjo Uke.”   https://www.youtube.com/watch?…     http://www.rootsymusic.se/artist.asp?CArtist=4335 http://www.rootsymusic.se/artister/4335/Chance_McCoy_in_London.jpg http://www.sedate-bookings.com/artists/chance-mccoy     KONCERT & MAD: I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge en billettype, der inkluderer koncert og mad:     Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris. Retten er ikke voldsomt stærk.     Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.00 – 19.00. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.     Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.25.10.2019 · 21.00 · 100 DKK

Morrison – Doors Jam

Morrison er et af DK’s meget få fortolkere af The Doors magiske univers. Med forsanger og guitarist Christian Olesen i spidsen og tre erfarne musikere bag sig leverer bandet en lidt hårdere, mere guitarbaseret fortolkning af The Lizard King’s fortryllende musik. 

 

 

Christian Olesens stemme og karisma ligger særdeles tæt på den originale stemme i The Doors, og samspillet og det eksperimentelle er det bærende element i turen gennem The Doors stærke repertoire.

 

 

Selvom The Doors’ musik er vild og vovet, usleben og uforudsigelig, så er det utroligt at se hvor mange generationer, der har favnet musikken og taget den til sig. Mange unge nævner The Doors som et af deres største favoritbands. Musikken lever evigt!

 

 

Morrison er indtil videre et lokalt københavnerfænomen, men bandet håber at blive opdaget af kræfter, der kan sende os ud til et større publikum. De lokale jobs har givet et godt og begejstret stampublikum, men vi synes musikken skal længere ud!

 

 

Line up:

Christian Olesen: Sang/guitar

Georg Davidsen: Guitar/keys

Thomas Clausen: Bas/backing vokal

Lars Svane: Trommer.

 

 

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge følgende billettype, der inkluderer koncert og mad:

 

 

Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris og pyntegrønt.

 

 

Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikeren og hinanden.26.10.2019 · 21.00 · 150 DKK

Samantha Antoinette Smith (UK) & Big Creek Slim m. band

Samantha Antoinette Smith møder Big Creek Slim

 

 

De to fantastiske bluesvokalister mødes på Bartof Station!

 

 

Den engelske sangerinde, Samantha Antoinette Smith har gennem en lang karriere gjort sig bemærket med sin kraftfulde, smukke og markante stemme samt sin evne til at levere et medrivende show, hvor Samantha som en mester formår at komme ud over scenekanten til publikum. Hendes talent understreges af den perlerække af verdensstjerner, som hun har sunget backing for bl.a. Depeche Mode, Jamiroquai, Luther Vandross, Maria Carey, George Michael, Simply Red, Tina Turner, Paul McCartney, Andrew Lloyd Webber m.fl.

 

 

Big Creek Slim kræver ingen nærmer introduktion. Han har netop vundet DMA for tredje gang for årets bedste blues album. Han er det største danske – og skandinaviske blues-navn i øjeblikket, når det gælder traditionel blues. Big Creek har en stemme og feelin’ uden lige og spiller lowdown blues inspireret af bl.a. Muddy Waters, Howlin` Wolf og John Lee Hooker. Når man hører ham synge, bliver man ramt – det går rent ind, er råt og nærværende, og han tryllebinder sit publikum! I løbet af de seneste ti år har han udviklet sin egen stil, der har dybe rødder i den sorte blues.

 

 

På guitar har hun den virtuose guitarist Kasper “Lefty” Vegebjerg, som tillige har været sideman for en lang række bluesstjerner på turne i Europa. Rytmegruppen består af den forholdsvis ubeskrevne, men groovy og swingende bassist, Jakob Kortbæk samt Asmus Jensen, kendt fra Delta Blues Band, på trommer. Som special guest Peter Nande på mundharpe.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=PsPDlhvc6cQ

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=51EPDDmuUNU29.10.2019 · 20.00 · 80 DKK

Jens Nørremølle & Band – Spil Dansk Ugen 2019
Jens Nørremølle spiller egne, danske hits sammen med sit band:
 
 
 
Felix Ewert – trommer
Thorbjørn Appehl – bas
Thorval–Naur Nørremølle – keyboards, guitar og sang
Morten Henriksen – percussion og sang
Carla Naur Nørremølle – sang
Jens Nørremølle – sang og keyboards samt tekster og musik.
 
 
 
Jens Nørremølle er aktuel med net-udgivelsen: ”Sange i lige uger”, hvor han udsender en single (med musikvideo) hver anden uge. Det koncept er blevet til 45 sange i løbet af omkring 2 år.
 
 
 
Det er sange herfra og fra hans 3 cd’er, I vil kunne høre, synge med på og danse til denne aften.


30.10.2019 · 20.00 · 100 DKK

Lasse & Mathilde – Spil Dansk Ugen 2019

Spil Dansk Ugen 2019     

 

Lasse & Mathilde er nu udnævnt til ikoner i dansk musikliv af de yngre generationer, og den folkekære duo er ganske vist bosat i Lundeborg, men kun for at komme videre ud i verden. De er danske ind til benet, ja, men henter masser inspiration fra hele verden. 

 

 

De musikalske venner gennem årene, er mange af ”cremen” fra dansk musikliv og topnavne fra USA. Vennerne har altid nydt godt af Lasse & Mathildes gæstfrihed og smittende humør.

 

 

Det var i 1975 at Mathilde Bondo´s første soloplade ”Pigesind” med tekster af Tove Ditlevsen og musik af Lasse Helner, udkom. Og det blev starten på duoen, på scenen og privat. Som mangeårige medarrangører af Midtfyns Festival fik duoen udvidet det musikalske netværk. Internationale musikalske forbindelser gav et tæt samhørighedsforhold til New Orleans og byens rige musikliv.

 

 

Lyrikken har vejet meget til i Lasse & Mathildes sangskrivning, efter Tove Ditlevsen blev der sat musik til blandt andre: Poul Henningsen og ”den anden PH” : Piet Hein, Martha Christensen, –  og mange flere gode ord!

 

 

En oplevelse med spændvidde og stemning, der varmer

Og hvad får publikum så, når de forventningsfulde går til en koncert med Lasse & Mathilde – ud over violin, guitar og to varme stemmer?  Jo, de får et herligt mix af det ovennævnte – fra blues til poesi, lidt jazz, lidt rock, tekster med kant og til eftertanke, og ind imellem et par kommentarer, der forklarer ”det hele”, løser op med underfundig humor, og som skaber en varm og dejlig stemning over en koncert med spændvidde, musikalske udflugter og gedigen hygge. Kunstnere er altid søgende, hvis de vil videre, og det vil Lasse og Mathilde! Med tekster til eftertanke, til en befriende latter og stænk chili til en lige lovlig kynisk tidsalder. 

 

 

En koncert med det hele og en koncert med gode minder, der appellerer til genhør og gensyn. Så publikum får en oplevelse med musikalitet og humor i højsædet fra duoen!

 

 

Lasse & Mathilde modtog Odense Live Æresprisen den 31./1. 2015 

 

 

Lasse & Mathilde fik 40 (fyrre!!!) stjerner for deres jubilæumsshow på Posten, Odense den 3. september 2015.

 

 

NY CD / VINYL ”Hvem drømmer Hvem?”  udkom den 1. februar 2019 med meget stærkt materiale, hovedsaligt tekster af Hans Kragh-Jacobsen, men også 2 fine tekster af Ane Riel. 

 

 

 

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller også købe en madbillet.

 

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris. Retten er ikke voldsomt stærk.

 

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.00 – 19.00. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 11:00 på dagen for koncerten.

 

 

 

 31.10.2019 · 19.00 · Gratis

Gudløs Torsdag v. Ateistisk Samfund


01.11.2019 · 21.00 · 100 DKK

Rattlers – POWER blues/rock + J.Dag

Så er der FEST i kælderen igen! OG J.Dag!!!

 

 

Rattlers spiller klassikere i bandets egne rockede og bluse versioner. Bands, der kommer under kærlig behandling er fx: Billy Idol, ZZ Top, Elvis, Gasolin, Malurt m.fl.

 

 

Rattlers har mange års erfaring på musikscenen og garanterer med deres energi og udstråling en musikalsk oplevelse, hver gang de giver koncert.

 

 

Rattlers er langt fra et traditionelt coverband, og vi garanterer en 100% svedig aften!

 

 

Vi får i løbet af koncerten besøg af nissepigerne, sneøl og bjældeklang….

 

 

Line up:

Lars Gonaden – vokal/mundharpe

Henrik Rasmussen – guitar

Trygve Borelli Lund – bas

LP Wallfalt – trommer.

 

Koncert og mad:

 

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris + grønt, brød & smør. Retten er ikke voldsom stærk.

 

 

Hvis du ønsker at spise hos os, skal du komme senest en time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

 

 

 


02.11.2019 · 13.00 · 30 DKK

Heavy Thunder – Metal Market

HEAVY THUNDER kan igen byde på en masse stande med salg af fede ting. Messen vil blive fyldt med LP’er, CD’er, t-shirts, merchandise, og andet som er relateret i forhold til metal.  

 

 

Nyd fed musik spillet af udvalgte metal-DJs.  

 

 

Kolde øl vil blive serveret i baren…

 

 

Hold øje med Facebook siden for flere opdateringer og husk at sprede budskabet!

 

 

V/ Michael Denner & Christian Edgecrusher05.11.2019 · 19.00 · 60 DKK

Musik Quiz v/ Michael Denner

Michael Denner præsenterer Musik Quiz på Bartof Station.

 

Saml dit eget mesterhold til denne musikquiz. I kan være op til 5  personer på et hold, og det koster 60 kr. pr. snude. Der er flotte præmier  til de 3 første hold. Spurtpræmier efter hver runde  (3 runder i alt). Quizzen varer 3 1/2 time.

 

Er du alene deltager, caster vi et hold til dig, så mød bare op.

 

VIGTIGT!

Ring & tilmeld dit eget hold i god tid på 33 15 93 19 (M. Denner). Du kan også tilmelde dig på michaeldenner@webspeed.dk

 

 

 

 06.11.2019 · 20.00 · 250 DKK

Everybody’s Talking – Billy Cross, Jimmy Colding, Lars Maasbøl

Vi anbefaler FORSALG til denne koncert, da vi plejer at blive løbet helt over ende.

 

 

Everybody’s Talking består af Billy Cross, Jimmy Colding og Lars Maasbøl. De tre har sammen gjort det til en specialitet at fortolke favoritter fra deres egne pladesamlinger og præsentere dem i et varieret og veltilrettelagt show, der begejstrer og tryllebinder tilhørerne.

 

 

Kombinationen af uovertruffen musikalitet iblandet skarpsindige, sylespidse men kærlige indbyrdes drillerier har gjort trioens koncerter til lidt af et tilløbsstykke.

 

 

Vi glæder os meget over igen at kunne præsentere en efterårskoncert med dem her på Bartof Station!

 

 

KONCERT & MAD:

 

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge at tilkøbe en madbillet.

 

Chili con Carne: En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche og grønt. Retten er ikke voldsomt stærk, så du kan vælge ekstra chili ved ankomsten.

 

Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme SENEST en time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden. Køkkenet åbner 18.30.

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 11:00 på dagen for koncerten.12.11.2019 · 20.00 · 150 DKK

Leeroy Stagger (CA) – americana/alt. country/roots/singersong

Rootsy Music & Bartof Station præsenterer jer med stor glæde for: Leeroy Stagger med sit band!

 

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=VFg3zcF9hSE

 

 

Det er blevet sagt før, at kærlighed er en slagmark, og på Leeroy Staggers seneste album Love Versus kommer han godt bevæbnet. Her finder man hans særegne fusion af roots, rock og pop, hvilket resulterer i 10 numre, der bekræfter hans status som en af ​​Canadas bedste samtidige sanger/sangskrivere.

 

 

Det, der er mest slående, er den visdom, der ligger til grund for hver sang på Love Versus, og for alle, der har fulgt Staggers karriere, er det åbenlyst, at dette er det album, han bare måtte lave. Stagger er opvokset i et “blue colour” hjem og har fulgt sin egen vej – til bedre eller værre – siden han var 18 år med hvert skridt som musikalsk inspiration. Akkurat som hans amerikanske kollega Ryan Adams har Staggers liv stor indflydelse på hans musikalske univers – fra en vild, hensynsløs ungdom til det at finde sin unikke stemme. 

 

 

Lad os sørge for at byde ham varmt velkommen til Frederiksberg!

 

 

”Among the current crop of alt-country/Americana songwriters, Leeroy Stagger stands out above most of his peers based entirely upon the depth of his storytelling abilities. While Stagger’s voice and guitar playing both recall a younger Steve Earle or perhaps Heartbreaker-era Ryan Adams, the songs that he writes are more akin to the earlier works of Springsteen or John Mellencamp.” Hybrid Magazine
 
 

 

 

KONCERT & MAD:

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris og grønt. Retten er ikke voldsomt stærk.

 

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.00 – 19.00. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 11:00 på dagen for koncerten.

 


17.11.2019 · 20.00 · 150 DKK

The Big Band Soul of Stevie Wonder – Big Apple Big Band & Niels H.P.

The Big Band Soul of Stevie Wonder

 

Big Apple Big Band & Niels H.P. samler kræfterne og præsenterer en varmt farvet buket af Stevie Wonders bedste sange fortolket af en af Danmarks allerbedste soul sangere.

 

Stevie Wonders virke som kunstner er et helt univers- en fremragende sanger, musiker, komponist og tekst forfatter med et kæmpe katalog af ikoniske sange og en perlerække af udgivelser.  Karrieren startede som 12 årig med ”Fingertips” – og perioden fra 1972 -1980 – var hans mest produktive med albums som ”Talking Book”, mesterværket ”Songs in the Key of Life” og ”Hotter Than July”.

 

Niels H.P. er en af Danmarks førende soul fortolkere med flere pladeudgivelser bag sig, har med virket i Orkestre som Ridin’ Thumb. Niels  har netop(Juni 19) optrådt i New York på Ashford & Simpson’s Sugar Bar – hvor han væltede huset med en udgave af Carole Kings ”You’ve Got a Friend”.

 

Big Apple Big Band har mange år på køresedlen – de sidste år har bandet optrådt med bl.a. Anders Blichfeldt (Big Band Beatles og Rock Swings), Christina Boelskifte (musik af Monica Zetterlund, Quincy Jones m.fl) samt med den amerikanske supertrompetist Wayne Bergeron fra Los Angeles (Hvis du har set en nyere Disney film, er det ham der spiller 1.trompeten) men også med komponister og dirigenter som Steen Nikolaj Hansen, Nikolaj Bentzon, Ole Koch Hansen, Niels Jørgen Steen og Bjarne Thanning.

 

På denne aften vil Niels H.P. og Big Apple fortolke Stevie Wonders og andres soulmusik i et big band format – der giver genren et solidt baghjul.

 

En aften med en solist og et band der blæser efterårets mørke og kulde om til lys og varme.

 

 

KONCERT & MAD:

 

 

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge en billettype, der inkluderer koncert og mad:

 

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris. Retten er ikke voldsomt stærk.

 

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.00 – 19.00. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.20.11.2019 · 19.00 · 70 DKK

“Den Hvide Lektie” – Carsten Eskelund og MCs særlige blanding af comedy og quiz
Kom og vær med, når Carsten Eskelund og MC disker op med deres patenterede kombination af stand-up og dysten på paratviden.
 
Der er Satireminut, måske en Top 5, Folk, hvis navn lyder som starten på et spørgsmål, sange af forskelig art, og så kan du være heldig at få et glimt af en, der engang har været “Årets Frederiksbergkunstner”.
 
Det praktiske: Hvert hold består af 2-5 deltagere, 60 kroner pr snude. Der spilles 3 runder af 12 spørgsmål plus et par bonusspørgsmål og et enkelt puljespørgsmål undervejs. Det hele tager en 3 timers tid, sværhedsgraden er medium, og der er fine præmier og en kageordning. Det bør ikke kunne slå fejl.
 
Vh Carsten og MC


21.11.2019 · 19.00 · 50 DKK

Almen Quiz

Alle kan være med! Dejlig præmier….

 

Saml dit eget hold, I kan være op til 5 personer på et hold. Det koster 50 kr. pr. snude at deltage. Quizzen varer ca. 2 1/2 time i alt.

 

 22.11.2019 · 21.00 · 185 DKK

the BOWIE tribute

Vi anbefaler forsalg til denne koncert, da vi regner med at blive løbet over ende…

 

 

Nyt, dansk David Bowie-tributeband ser dagens lys:

 

 

“the BOWIE tribute” er landet!

 

 

Danmarks nye David Bowie-tributeband the BOWIE tribute hylder David Bowies musikalske arv med respekt, kærlighed, energi og begejstring.

 

 

Med karismatiske og velsyngende Michael Saxe i front for et dedikeret og velspillende band går det nye, danske tributeband the BOWIE tribute nu på scenen og vælter huset med magiske, kraftfulde og stemningsmættede versioner af Bowies legendariske sange. Ægte begejstring og kærlighed til David Bowies musikalske univers gennemstrømmer bandets sjæl, når bandet holder Bowies minde og musikalske arv i live.

 

 

Ydmyghed og respekt

– Jeg glæder mig helt vildt! Det er en ære at få lov til at spille og udforske alle hjørner af Bowies repertoire, og nu arbejder vi grundigt med stemningen og detaljerne i musikken – selvfølgelig med ydmyghed og respekt for ånden i Bowies musikalske univers, 

fortæller forsanger Michael Saxe og fortsætter:

– Vi vil hylde Bowies enestående musikalske arv. Vi vil levere en helstøbt musikalsk oplevelse for Bowie-fans. Vi glæder os enormt! Til at stå på scenerne, og til at møde publikum! Til at spille Bowies magiske musik!

 

 

Ny Bowie-oplevelse

 

 

the BOWIE tribute ser frem til at dele denne hyldest med fans og entusiaster på tværs af generationer, når bandet ruller på landevejen i 2019 parat til at fyre den af på scenerne rundt omkring i landet. Og hvert show byder på en ny Bowie-oplevelse med numre fra hele Bowies karriere.

 

 

Foruden Michael Saxe i front tæller bandet de 5 musikere Christina Lecocq (vokal), John Kenneth (guitar), Morten Hall (bas), Finn Markwardt (keyboards) og Lars Bertelsen (trommer), der alle i de sidste 6 år har fejret og hyldet Bowies musik som tidligere medlemmer af Best of Bowie.

 

 

https://www.facebook.com/thebowietributedk/

eller website:

http://thebowietribute.com

 

 

the BOWIE tribute

Michael Saxe (lead vokal)

Christina Lecocq (vokal)

John Kenneth (guitar og vokal)

Morten Hall (bas)

Finn Markwardt (keyboards og vokal)

Lars Bertelsen (trommer)

Lyd

Peter Brander, Mediasound27.11.2019 · 20.00 · 150 DKK

Troels Jensen & The Healers feat. Miriam Mandipira

 

 

Så er det atter den sidste onsdag i måneden, hvor vi holder på hat & briller og bare griner, flyder og nyder, når Troels Jensen inviterer til musikalsk legestue med sine mange musikalske venner!

 

Line up:

Troels Jensen – vokal/guitar/piano

Miriam Mandipira – vokal

Tobias Leonardo Pedersen – trommer

Anders Gaardmand – blæs

Knut Henriksen – bas

Michael Lee Rasmussen – guitar

Ole Himmelstrup – sax

Nis Toxværd – blæs

Lea Thorlan – kor

Pia Trøjgaard – kor

 

 

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge en billettype, der inkluderer koncert og mad:

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris. Retten er ikke voldsomt stærk.

 

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.00 – 19.00. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.30.11.2019 · 20.00 · DKK

Mindekoncert for Gert Smedegaard

20.00 – 20.20 Signe Trylle 

20.30 – 21.00 Standly Samuelsen 

21.10  – 21.30 Ana Silvera

21.30 – 21.50 Tamra Rosanes 

Pause

22.15 Ache

22.30 Mammas Blues Band 

23.00 Ladys sing med blues 03.12.2019 · 19.00 · 60 DKK

Musik Quiz v/ Michael Denner

Michael Denner præsenterer Musik Quiz på Bartof Station.

 

Saml dit eget mesterhold til denne musikquiz. I kan være op til 5  personer på et hold, og det koster 60 kr. pr. snude. Der er flotte præmier  til de 3 første hold. Spurtpræmier efter hver runde  (3 runder i alt). Quizzen varer 3 1/2 time.

 

Er du alene deltager, caster vi et hold til dig, så mød bare op.

 

VIGTIGT!

Ring & tilmeld dit eget hold i god tid på 33 15 93 19 (M. Denner). Du kan også tilmelde dig på michaeldenner@webspeed.dk

 

 

 

 07.12.2019 · 21.00 · 100 DKK

Johnny Horsepower – Cash Cover

 

 

Hvornår har du sidst været til koncert med Johnny Cash?

 

Oplev mandens udødelige klassikere leveret så ærligt og autentisk, at hvis du lukkede øjnene så….

 

 

Johnny Horsepower (Cash Cover) er Danmarks og Skandinaviens eneste autentiske Johnny Cash Trio.

 

Med udgangspunkt i den traditionelle instrumentering og udtryk fra 50’erne fortolker bandet samtlige musikalske perler fra Johnny Cash’ enorme bagkatalog. Oplev hits som Ring of Fire, Folsom Prison Blues, I Walk the Line, San Quentin og mange flere.

 

Johnny Horsepower har base i København og turnerer over hele Europa, hvor de er kendt for deres indlevende sceneoptræden og intense stemning. Et absolut must for Johnny Cash og country/root fans. Det tætteste du kommer på en koncert med “The Man in Black” på dansk jord.

 

Vi anbefaler forsalg til denne koncert, da bandet plejer at trække fuldt hus!

 

 

KONCERT & MAD

 

Chili con Carne: Økologisk. En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche & grønt. Retten er ikke voldsomt stærk, så du kan vælge ekstra chili ved ankomsten.

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.30 – 19.30. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.

 

 12.12.2019 · 19.00 · 50 DKK

Almen Quiz

Alle kan være med! Dejlig præmier….

 

Saml dit eget hold, I kan være op til 5 personer på et hold. Det koster 50 kr. pr. snude at deltage. Quizzen varer ca. 2 1/2 time i alt.

 

 14.12.2019 · 21.00 · 150 DKK

CC Rider & Mike Andersen – Elvis Christmas Show

ELVIS CHRISTMAS SHOW 2019

 

VI ANBEFALER FORSALG TIL DENNE KONCERT!

 

 

Det er en stor glæde at kunne annoncere Danmarkspremiere på det helt nye ‘Elvis Christmas Show’.

 

 

Kom i godt humør med intet mindre end 5 gange prisvinder, Mike Colin Andersen og 20 topprofessionelle musikere, ”The CC Rider Big ELVIS CHRISTMAS SHOW 2019.

 

 

Det er en stor glæde at kunne annoncere Danmarkspremiere på det helt nye ‘Elvis Christmas Show’. Kom i godt humør med intet mindre end 5 gange prisvinder, Mike Colin Andersen og 20 topprofessionelle musikere, ”The CC Rider Big Band” under ledelse af Tivolis kendte Big Band-dirigent, Peder Kragerup.

 

 

Der er lagt op til det helt store Elvis Christmas show med masser af humor, fantastisk sang og skønne musikarrangementer, der er pyntet med et herligt drys af de smukke Elvis julehits!

 

 

Mike Colin Andersen var den første Elvis-imitator på dansk tv sammen med tv- og radioværtlegenden, Kim Schumacher i programmet ”Kims Corner”. Siden da har Mike vundet utallige priser og talentkonkurrencer og har lige været i Caribien og vundet prisen: Caribiens bedste Elvis-imitator 2019, Mike er kendt fra både film, tv og ugeblade. Elvis Presleys ven og korsanger Mr. Sherill Nielsen, som var sammen med Elvis til hans død i 1977, har udtalt offentligt, at Mike er uhyggelig tæt på Elvis som person og stemmemæssigt og er absolut en af de bedste Elvis imitatorer, han nogensinde har arbejdet med. Også Brenda Nielsen, som har været kæreste med Elvis Presley, blev dybt imponeret over Mikes stemme og show.

 

 

Kom i julestemning når ”Elvis Christmas Show” med Europas bedste Elvis imitator Mike Colin Andersen sammen med et af de største Big Bands i Norden, ”The CC Rider Big Band” under ledelse af Peder Kragerup får taget til at løfte sig!

 

 

Get ready to party…

Vi ses!

 

 

Line up

 

 

Trompeter: Benny Rosenfeldt, Jørgen Jangmark, Per Vissing, Erik Rasmussen

 

 

Tromboner: Tyge Museaus, Sara Stengård, Lene Neergård Erichsen, Henrik Larsen

 

 

Saxofoner: Niels Harrit, Per Milbo, Marie Egholm, Dorte Svare, Sverre Christensen

 

 

Rytmegruppe: Peder Kragerup, Christian Kronborg, Elo Luffe Lindhardt, Christian Winding

 

 

Kor: Isabella Kragerup, Agnethe Nordin

 

 

KONCERT & MAD:

 

 

Dagens Gryde:

 

 

En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, creme fraiche & grønt. Retten er ikke voldsomt stærk.

 

Derudover kan vi servere fx tapas, toast, sandwich, nachos og salater. KOM I GOD TID!!!

 

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem senest en time før koncertstart.

 

 

Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne. Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 11:00 på dagen for koncerten.  

 

 18.12.2019 · 19.00 · 70 DKK

“Den Hvide Lektie” – Carsten Eskelund og MCs særlige blanding af comedy og quiz
Kom og vær med, når Carsten Eskelund og MC disker op med deres patenterede kombination af stand-up og dysten på paratviden.
 
Der er Satireminut, måske en Top 5, Folk, hvis navn lyder som starten på et spørgsmål, sange af forskelig art, og så kan du være heldig at få et glimt af en, der engang har været “Årets Frederiksbergkunstner”.
 
Det praktiske: Hvert hold består af 2-5 deltagere, 60 kroner pr snude. Der spilles 3 runder af 12 spørgsmål plus et par bonusspørgsmål og et enkelt puljespørgsmål undervejs. Det hele tager en 3 timers tid, sværhedsgraden er medium, og der er fine præmier og en kageordning. Det bør ikke kunne slå fejl.
 
Vh Carsten og MC


08.02.2020 · 15.00 · 150 DKK

Snorre Kirk Beat – Nordisk Jazz – feat. Jan Harbeck, Magnus Hjort & Anders Fjeldsted – Vinterjazz 2020

VIGTIG INFORMATION VEDR. BILLETKØB!    

 

Vær opmærksom på, at billetsalget for koncerter lukker en time før koncertstart.    

 

Når billetsalget lukker, står der desværre UDSOLGT, men det behøver nødvendigvis IKKE være sandt. Det er blot en “ting”, Billetto skriver, som ofte skaber forvirring.    

 

Det samme gælder madbilletterne! Når der står UDSOLGT ved madbilletterne, betyder det IKKE, at koncertbilletterne også er udsolgt.    

 

Salget for madbilletter lukker kl. 11 på dagen for koncerten.    

 

Vi holder altid en lille håndfuld billetter til salg i døren, men kan selvfølgelig ikke garantere, at der ikke er udsolgt.      

 

VINTERJAZZ 2019

 

SNORRE KIRK BEAT

 

JAN HARBECK (AS) | MAGNUS HJORTH (P) | ANDERS FJELDSTED (B) | SNORRE KIRK (DR)

 

 

 “ Snorre Kirk, the joy of classic jazz ” Le Monde (FR)    

 

“..impossible to resist.”

 

” … as good, or even better,  than the American orchestras playing this timeless music today” JazzMagazine (FR)  

 

“..an ‘Ellington great-grandson…refined, elegant and mightily swinging” JazzThing (DE)    

 

“..indsmigrende melodik og skønne arrangementer” ***** Berlingske Tidende    

 

“ ..vitterligt lidt af et scoop..” **** Politiken    

 

“..en fullträff! Köp den här plattan.” ***** Orkesterjournalen    

 

 

Trommeslageren og komponisten Snorre Kirk har i de seneste mange år været en fast gæst på de internationale jazzklubber og festivaler, hvor han har gjort sig bemærket som sideman med nogle af de mest prominente jazzartister fra Skandinavien, samt med internationale størrelser som Diane Schuur, Stephen Riley og Eric Reed.    

 

Med det kritikerroste debutalbum “Blues Modernism” fra 2012, der løb afsted med både JazzSpecial-Prisen for årets udgivelse samt to nomineringer til Danish Jazz Awards, trådte Snorre Kirk for alvor i karakter som komponist og orkesterleder. Med de to efterfølgende udgivelser, Europa fra 2015 og Drummer & Composer fra 2017 blev der banet vej for et internationalt gennembrud med optrædener på nogle af verdens førende jazzfestivaler herunder den prestigetunge North Sea Jazz Festival, The Art of Swing Festival i Kansas City, samt Pori Jazz Festival i Finland.    

 

Sommeren 2018 udkom Snorre Kirks fjerde album, BEAT, der med sin eklektiske blanding af eksotiske rytmer og farverige kompositioner, udgør Snorre Kirks mest ambitiøse og persolige projekt til dags dato.    

 

Connect:    

 

Facebook: www.facebook.com/snorrekirk

 

Instagram: www.instagram.com/snorrekirk

 

Webpage: www.snorrekirk.dk      

 

KONCERT & MAD    

 

I forbindelse med denne koncert kan du tilkøbe madbillet. Vælg mellem:    

 

Dagens Tallerken: Tallerken med småhapsere, ost og pølse eller hvad køkkenet nu finder på… Serveres med brød og pesto.    

 

Dagens Tærte: Lun vegetartærte med salat.    

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris og grønt.    

 

Vi kan ikke tilbyde veganermad.    

 

Hvis du ønsker at spise hos os, skal du være her mindst en time før koncertstart. Vi serverer ikke mad i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden.  

 

Køkkenet åbner:    

Aftenkoncerter: 18.30    

 

Eftermiddagskoncerter: 13.30 (Du kan også vælge at spise efter koncerten – informer personalet om, hvad du ønsker).  

 

Bordreservering Vi reserverer ikke borde, men kører efter først-til-mølle-princippet.09.02.2020 · 20.00 · 150 DKK

Dorado & Amati Schmitt Qiuntette – (Frankrig) – gypsy-jazz/swing – Vinterjazz 2020

VINTERJAZZ 2020

 

 

​Danmark får under Vinterjazz 2020 igen besøg af en international jazzlegende: Dorado Schmitt og hans nu lige så fantastiske søn, Amati Schmitt. 

 

 

Det er ikke uden stolthed, at Bartof Station atter kan præsentere Masters of Gypsy – den franske legende Dorado Schmitt og hans søn Amati Schmitt foran landsmændene Francko Mehrstein og TBA samt danske Esben Mylle Strandvig.

 

 

 

I arven efter Django Reinhardt og Stéphane Grappelli står Dorado Schmitt som en af de ganske få virkelige mestre, der brillerer med en fuldstændig fanden-i-voldsk spillestil og et drive uden lige. Dertil kommer den helt unge guitarist Amati, der med en knusende ro og selvsikkerhed viderefører den populære og medrivende sigøjnerjazz på et højt teknisk niveau. Trods sine kun 24 år kan han sin gypsyswing til fingerspidserne og spiller med autoritet og styrke.

 

 

 

Bestil billetter i en fart. To generationer spiller ud, så det siger spar 2. En oplevelse ud over det sædvanlige er i vente!

 

 

(Giant Steps)

 

 

Dorado Schmitt og Amati Schmitt kan få elskere af gypsy-jazz helt op af stolene. Dorado er en usædvanlig begavet guitarist og violinist, der overrasker alle. Sønnen – Amati Schmitt – betragtes allerede nu som en af verdens bedste guitarister. De SKAL opleves!

 

 

Line up:

Dorado Schmitt – violin & guitar

Amati Schmitt – guitar

Francko Mehrstein – rytmeguitar

Esben Strandvig – rytmeguitar

 Gino Roman – kontrabas.

 

 

Vi anbefaler forsalg til denne koncert, da vi plejer at blive løbet helt over ende, når bandet spiller hos os!

 

 

KONCERT & MAD:

 

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche & grønt. Retten er ikke voldsomt stærk, så du kan vælge ekstra chili ved ankomsten.

 

Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem senest en time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne. 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 11:00 på dagen for koncerten.

 

 

 


20.02.2020 · 20.00 · 130 DKK

Weather Report Project – jazz/latin/funk – Vinterjazz 2020

VINTERJAZZ 2020

 

Weather Report Project

 

Danmarks bedste vejrudsigt!

 

Danske Weather Report Project spiller de amerikanske legender Weather Reports numre. Danskerne kan ikke love bedre vejr – men altid fulde huse. Mange danskere husker Weather Report og strømmer til, selv om bandet dengang i 70’erne og 80’erne udelukkende spillede instrumentalmusik

 

 

“Vi er selvfølgelig helt oppe i skyerne over, at der altid kommer så mange publikummer, men egentlig ikke overraskede. Weather Reports var jo et legendarisk band og især ”Birdland” et verdenshit”, siger bassist Claus Nauer Reher-Langberg, – “publikum skal jo også lige tjekke, om vi faktisk kan spille mestrenes alsidige og melodiske numre”.

 

Weather Report Project har eksisteret i seks år medregnet de tre år, det århusianske band gravede sig ned i deres øvelokale og øvede som besatte på Weather Reports udfordrende repertoire, der omfatter genrer som jazz, latin og funk med mere.

 

 

Folk nynner med

Weather Report Project har opbygget et stort, trofast og engageret publikum og bl.a. spillet til udsolgte koncerter på Aarhus Jazz Festival og Copenhagen Jazz Festival.

 

“Vores publikum nynner ligefrem med på lange passager i numrene , og dét er noget af en bedrift. Dels at have komponeret så melodiske numre, og dels at publikum kan huske instrumentalnumre”, fortæller Claus Nauer Reher-Langberg, der på det seneste har oplevet at også flere og flere unge møder op til WRP’s koncerter.

 

  The Weather Report Projects repertoire er først og fremmest fra denne gyldne periode. Som bekendt er Weather Report for længst ophørt med at eksistere, men med The Weather Report Project får du en oplevelse fra en fantastisk tid – og så er det live for fuld udblæsning!    

Om legenderne

 

I slutningen af 60’erne og begyndelsen af 70’erne var trompetist Miles Davis den store nyskaber inden for rytmisk musik. Ud af Davis’ mange forskellige orkestre dannedes et nyt, som især markerede sig: Weather Report. Skabt i 1971 af Joe Zawinul, keyboards & Wayne Shorter, saxofon, som også spillede med Miles Davis.

 

De to amerikanere komponerede smukke, melodiske melodier i flere forskellige genrer og over årene spillede nogle af verdens mest markante musikere med i WR, bl.a. bas-geniet Jaco Pastorius. Med albummet ”Heavy Weather” opnåede Weather Report, som det første fusionsband nogensinde, samme popularitetshøjder som rockens superstars. WR havde kæmpehits som ”Birdland”, ”A Remark You Made” og ”Teen Town”, som også ofte blev spillet i TV og radio. WR gik i opløsning i 1986 efter mere end 15 studie- og live-albums. Weather Report var på adskillige verdensturnéer, der flere gange bragte bandet til Danmark.

 

 Line up: 

 

Claus Nauer Reher-Langberg, bas

Henrik Lynbech, keyboards

Ole Visby, saxofon

Thomas Ousager, percussion

Sune Rahbek, trommer.

 

 

Udpluk af anmeldelser

 

 

Aarhus Stiftstidende skrev 2016:

“For Weather Report Fans var det næsten at se bandet live for fuld udblæsning!

For alle andre var det jazz/funk/fusion leveret til perfektion af danske Weather Report Project. En proppet sal gav to stående klapsalver og fik to ekstra numre som tak fra bandet.

 

 

Copenhagen Jazzfestival, Husets Teater, 2017:

”Det øsregnede udenfor, men indenfor i Huset Teater var musikken varm, energisk og utroligt velspillet. Sikken en energi! WRP havde afluret mestrene og kunne samtidig få instrumentalmusikken ud over scenekanten. Jeg nynnede Weather Reports fantastiske melodier hele vejen hjem. Sikken en bedrift at groove så godt som forbillederne”.

Morten Buschmann, GAFFA. 5 stjerner.

 

 

Links:

Live koncert på Aarhus International Jazzfestival 15. juli 2016

 

Del 1:

https://www.youtube.com/watch?v=dcIWXwOs6tw

 

Del 2:

https://www.youtube.com/watch?v=TQXMRmMCIyE

 

    VIGTIG INFORMATION VEDR. BILLETKØB!     Vær opmærksom på, at billetsalget for koncerter lukker en time før koncertstart.     Når billetsalget lukker, står der desværre UDSOLGT, men det behøver nødvendigvis IKKE være sandt. Det er blot en “ting”, Billetto skriver, som ofte skaber forvirring.     Det samme gælder madbilletterne! Når der står UDSOLGT ved madbilletterne, betyder det IKKE, at koncertbilletterne også er udsolgt.     Salget for madbilletter lukker kl. 11 på dagen for koncerten.     Vi holder altid en lille håndfuld billetter til salg i døren, men kan selvfølgelig ikke garantere, at der ikke er udsolgt.     KONCERT & MAD     I forbindelse med denne koncert kan du tilkøbe madbillet. Vælg mellem:     Dagens Tallerken: Tallerken med småhapsere, ost og pølse eller hvad køkkenet nu finder på… Serveres med brød og pesto.     Dagens Tærte: Lun vegetartærte med salat.     Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris og grønt.     Vi kan ikke tilbyde veganermad.     Hvis du ønsker at spise hos os, skal du være her mindst en time før koncertstart. Vi serverer ikke mad i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden.     Køkkenet åbner:     Aftenkoncerter: 18.30     Eftermiddagskoncerter: 13.30 (Du kan også vælge at spise efter koncerten – informer personalet om, hvad du ønsker).     Bordreservering     Vi reserverer ikke borde, men kører efter først-til-mølle-princippet.  

 

 

 22.02.2020 · 20.00 · 150 DKK

Jan Harbeck Quartet – Tribute to Ben Webster – feat. Henrik Gunde, Eske Nørrelykke & Anders Holm – Vinterjazz 2020
VIGTIG INFORMATION VEDR. BILLETKØB!
 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget for koncerter lukker en time før koncertstart.
 

 

Når billetsalget lukker, står der desværre UDSOLGT, men det behøver nødvendigvis IKKE være sandt. Det er blot en “ting”, Billetto skriver, som ofte skaber forvirring.
 

 

Det samme gælder madbilletterne! Når der står UDSOLGT ved madbilletterne, betyder det IKKE, at koncertbilletterne også er udsolgt.
 
 

Salget for madbilletter lukker kl. 11 på dagen for koncerten.

 

 
 
Vi holder altid en lille håndfuld billetter til salg i døren, men kan selvfølgelig ikke garantere, at der ikke er udsolgt.    
 
 
Jan Harbeck Quartet – Tribute to Ben Webster
   
 
 
Den karismatiske tenorsaxofonist og komponist Jan Harbeck har tidligere udgivet fire album i eget navn for Stunt Records. Han har vundet en ”Danish Music Award”, ligesom han har modtaget både Bent Jædig prisen og den prestigefyldte Ben Webster pris. Jan Harbeck og hans gennem en årrække faste gruppe har længe været en fast ingrediens på de fleste af landets jazzscener, ligesom bandet har spillet med stor succes rundt omkring i Europa. Bandets udgivelser har gennem det sidste årti været blandt de absolut bedst sælgende danske instrumentale jazzplader. Jan Harbeck spiller udover egen kvartet med orkestre som Tivolis Big Band, Niels Jørgen Steens Monday Night Big Band, The Orchestra og i trommeslageren Snorre Kirks band.

 

 
Harbecks stemningsfulde og udadvendte spil befinder sig i den store swing-tradition. Han fremstår aldeles original, ekstremt stilsikker og som en musiker, der graver dybt i sin jazz og som kender betydningen af nærvær. Kun få er i stand til at blæse så megen sjæl i en jazz-ballade som ham. Thomas Michelsen skrev således i Politiken: ”Vi havde engang Ben Webster til at vække sjælen. I dag har vi Jan Harbeck!” Og det er egentlig underligt, at den 43-årige tenorsaxofonist ikke tidligere har udgivet en hyldest til ”Big Ben”, der boede i København i en årrække, og som ligger begravet her og stadig inspirerer. Den kommer her.

 

 
Jan Harbeck dyrker klangen. Når han står foran sit eget eller andres bands, med øjnene lukket og venstre spidse sko helt fremme, lytter han til lyden af sin tenorsaxofon og gruppens helhed. ”Da jeg var ung koncentrerede jeg mig om, hvad jeg skulle spille; nu kommer musikken af sig selv; lyden og tonen er essensen for mig. Den må være fuldtonet, og følelsen skal være der. Ben Webster var min første inspiration, og så kom Paul Gonsalves. Det er den tradition,  jeg elsker. Det handler om at spille fra hjertet. Det er en lyd, ’a sound’, et sprog ” siger Jan Harbeck.

 

 
Jan Harbeck (tenorsax) Henrik Gunde (piano) Eske Nørrelykke (bas) Anders Holm (trommer).

 

 

Det vil være muligt at købe kvartettens nyeste plade i dag.    

 

 

THE SOUND THE RHYTHM

     
 
 
Sammen modtog Henrik Gunde og Jan Harbeck den prestigefyldte Ben Webster Prize 2018, og priskoncertens repertoire blev i høj grad inspirationen til at samle musikken på dette album. Fire numre er kompositioner af Webster, forholdsvis ukendte men fyldt af blues og swing. ”Virkelig fine numre”, siger Harbeck, ”her handler det om at respektere den stærke melodilinie og bygge sin egen historie ovenpå.” Der er yderligere et Strayhorn nummer, Johnny Come Lately, resten er Harbecks egne.

 

De to dage i det store studie uden brug af lydskærme eller hovedtelefoner blev også scenen for den uventede overraskelse, som ofte giver en session et ekstra spark. I dette tilfælde to trommeslagere. Anders Holm indspillede den første dag, og Morten Ærø ankom for at stille sine trommer op til næste dag. Morten spillede så med på to numre, og nye farver bredte sig. ”Det var så fedt at have de to trommeslagere sammen, de kender hinanden, men havde ikke spillet sammen før, og den respekt og begejstring de viste for hinanden, var så inspirerende. Tjek lige deres herlige battle på ’Shorty Gull’, og det var første take…og den sidste lyd er Morten, som dropper sine stikker… finished!” siger Harbeck.

 

Eske Nørrelykkes rolige, stædige basfigurer er vigtige for Harbeck. “Han står på beatet og giver os god plads, ingen lange toner, som kommer i vejen for resten af bandets klang. Ingen i verden spiller som Eske!”     ”Vi holder af det generøse i musikken, og jeg håber at det sanselige og stemningsfulde rum transcenderes fra pladen til lytteren”, siger Jan Harbeck.

 

 

KONCERT & MAD

 

I forbindelse med denne koncert kan du tilkøbe madbillet. Vælg mellem:    

 

Dagens Tallerken: Tallerken med småhapsere, ost og pølse eller hvad køkkenet nu finder på… Serveres med brød og pesto.    

 

Dagens Tærte: Lun vegetartærte med salat.    

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris og grønt.    

 

Vi kan ikke tilbyde veganermad.     Hvis du ønsker at spise hos os, skal du være her mindst en time før koncertstart.

 

Vi serverer ikke mad i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden.    

 

Køkkenet åbner:    

Aftenkoncerter: 18.30    

Eftermiddagskoncerter: 13.30 (Du kan også vælge at spise efter koncerten – informer personalet om, hvad du ønsker).  

 

Bordreservering     Vi reserverer ikke borde, men kører efter først-til-mølle-princippet.      

page1image3222800


29.02.2020 · 21.00 · 220 DKK

Zididada – fest og glæde og reggae og sol til alle!

Intimkoncert – Zididada spiller mørket væk!  

 

 

ZIDIDADA 2019  “Du ved sikkert godt, hvem de er, og hvad de står for”- (men alligevel… 

 

 

ZIDIDADA er bandet, der introducerede Evig Sol til det danske publikum. I to årtier har de turneret land og rige rundt med hits som bla. Please ya Lisa, Walking on Water og Princesse.   

 

 

Uanset, om du har oplevet ZIDIDADA under bøgen i Skanderborg eller på en ukendt mark i Nord Sjælland, vil du kunne nikke genkendende til bandets altid positive og smittende budskab. 

 

 

De debuterede i 1999, og med Jimmy og Danny som stiftere fik de hurtigt samlet det hold, der stadig i dag står på scenen weekend efter weekend. I 2012 søgte Danny andre veje, og nu er de 6 mand.   

 

 

ZIDIDADA har løbende udgivet albums, og er i skrivende stund på vej med det 8. album. Med producer Carsten Mintman Mortensen ved roret, er bandet nu for første gang på vej med et dansk album!

 

 

Forsanger Jimmy Bacoll (før Colding) udtaler: “Lysten til at skrive danske sange har altid været tilstede, men vi har aldrig rigtig følt os rustet til at lave et udelukkende dansk album. Men med Mintman og lidt hjælp udefra på lyrikken mener vi klart, vi har et par stærke bud på glade, ubekymrede og lige ud af posen ZIDIDADA sange”.     

 

 

Drengene har efter singlen “Prinsesse”, der udkom i 2004, drømt om at kunne følge op på succesen, og nu er drømmen blevet til virkelighed. Foreløbig er de ude med singlerne “Lå Lå Lå” og “Sommersang”.    

 

 

Stilmæssigt er der ingen love og regler i ZIDIDADA, men reggae har altid stået bandets hjerte nær. Og samtidig har festen altid været det centrale omdrejningspunkt, og den fortsætter langt ud i fremtiden.   

 

 

Evig Sol!  

 

 

Guitar: Lars Maasbøl 

Trommer: Bjørn Jönsson 

Percusion: Lars Storck

Keyboard: Jakob Krausmann 

Bas: Anders Heidelbach

Voc: Jimmy Bacoll.

 

 

VIGTIG INFORMATION VEDR. BILLETKØB!    

 

 

Vær opmærksom på, at billetsalget for koncerter lukker en time før koncertstart.     

 

 

Når billetsalget lukker, står der desværre UDSOLGT, men det behøver nødvendigvis IKKE være sandt. Det er blot en “ting”, Billetto skriver, som ofte skaber forvirring.     

 

 

Det samme gælder madbilletterne! Når der står UDSOLGT ved madbilletterne, betyder det IKKE, at koncertbilletterne også er udsolgt.     

 

 

Salget for madbilletter lukker kl. 11 på dagen for koncerten.     

 

 

Vi holder altid en lille håndfuld billetter til salg i døren, men kan selvfølgelig ikke garantere, at der ikke er udsolgt.     

 

 

KONCERT & MAD    

I forbindelse med denne koncert kan du tilkøbe madbillet.     

 

 

Dagens Gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris og grønt.     

 

 

Vi kan ikke tilbyde vegetar-/veganermad.     

 

 

Hvis du ønsker at spise hos os, skal du være her SENEST en time før koncertstart. Vi serverer ikke mad i salen under koncerten af hensyn til musikerne og hinanden.     

 

 

Køkkenet åbner: 18.30         

 

 

Bordreservering: Vi reserverer ikke borde, men kører efter først-til-mølle-princippet.  Info

 

Live overfor frederiksbergcentret finder du Bartof Station, et spillested der byder på hyggelige omgivelser og god øl, en perfekt kombination når det handler om at nyde en af de mange koncerter der afholdes på stedet.

 

 

 

 

Nyhedsbrev

 

Skriv dig på vores maillingliste her og modtag vores nyhedsbrev med info om arrangementer på Bartof Station 

Tak for din tilmelding
Email allerede tilmeldt
Indtast gyldig email
Hov noget gik galt

 

 

  

Kontakt

 

Bartof Sation
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067