Bartof Café

Bartof Station
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067
I forbindelse med koncerter på Bartof Station takker vi Frederiksberg Kommune og Statens Kunstråd

Program

ARRANGEMENTER PÅ BARTOF STATION

25.05.2017 · 21.00 · 60 DKK

Grønt Lys – folk/indie
Den musikalske udgave af Bonderøven – Anders Andersen, har fundet en original vinkel på dansk sangskrivning. Med udspring i folk/roots genren flyder musikken let og ubesværet ud i det store hav af pop- og rockmusik, hvor spilleglæden slår benene væk under publikum.
 
Grønt Lys er sprunget i på dybt vand, og med titler som Skibet går ned, Havet er fuld af fisk og Som en sten smidt i vandet er der lagt op til en rejse på oceanerne.
 
KONCERT & MAD:
 
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende tre billettyper, der inkluderer koncert og mad:
 
Chili con Carne: Økologisk oksekød. En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche, grønt, brød & smør. Retten er ikke voldsomt stærk, så du kan vælge ekstra chili ved ankomsten.
 
Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.
 
Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.30 – 20.00. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.
 
Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten.


26.05.2017 · 21.00 · 70 DKK

61 Bottles + Henning Nielsen – rock

Billetter købes i døren.

 

Kom gerne i god tid og bestil en lækker portion chili con carne eller en dejlig tapas. Hvis du ønsker at spise hos os, skal du bestille maden senest en time før koncertstart.

 

Så er det tid til, at 61 Bottles kommer ud og spiller noget rock for folket! Og hvilket sted ville være et bedre afsæt end stedet, hvor 61 Bottles for første gang i den nuværende konstellation bød på et sæt numre til en privat fødselsdag for cirka et års tid siden?

61 Bottles byder på 2 sæt med egne, rockende numre og supplerer måske med et par overraskelser. Det må man troppe op på dagen for at høre mere om.

Før vi går på, vil vores ven, Henning Nielsen byde på et sæt med klassiske rocknumre i et akustisk setup. Hvis du er til klassiske 70’er rockballader fra kunstnere som Neil Young og Lynyrd Skynyrd, så er det lige noget for dig! Vi glæder os til at dele scene med Henning.

 

Aamer Khan: Sang & guitar

 

Jan Heine Jensen: Guitar & sang
Anna Pinto: Bas
Steven Helbo Jørgensen: Trommer27.05.2017 · 21.00 · 100 DKK

Stand Up Deluxe: Valdemar Pustelnik, Anders Fjelsted og Nikolaj Stokholm

Valdemar Pustelnik er fra Fyn og har lavet stand-up i de sidste 7 år. Han har også været leder af Boatload of Comedy, International Comedy Festival og har virket som promoter på shows i hele Danmark. Til trods for at han ligner en brutal viking, er Valdemar faktisk en blød mand, gift med Lene og far til Charlie. I 2015 udkom Valdemar med sit engelske one-man show: Wanna be lonely with me?

 

Anders Fjelsted er ham, alle kan lide. Han er charmerende, positiv og selvironisk. Måske også fordi han ligner en sød nevø eller en granvoksen konfirmand. Bag det drengede ansigt snurrer et kvikt hoved, der kan lægge både sarkasme og ironi på dagens overskrifter og input fra publikum. En af Anders Fjelsteds styrker er, at hanmed mere end 20 år i stand-up har prøvet det hele, og det kan mærkes, når han leverer et hylende morsomt og godt show -hver gang! Anders gjorde sig i 2011 positivt bemærket med sit forrygende sjove solo-show “Barnligt voksen” – om balancegangen mellem det indre barn, der bare vil ud og rollen som den voksne mand, han i kraft af sit liv som gift familiefar trods alt er. Fortsættelsen kom i 2014, hvor Anders fra juni præsenterede sit andet one-man show, “Lige ved og voksen”, om livet som 38-årig, hvor kæresten er blevet til konen, forældrene er blevet bedsteforældre og lejligheden er blevet til hus med have.

 

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, der med sin medvirken i successerien SJIT Happens på TV2 Zulu, har placeret sig blandt landets comedyelite. Nikolaj har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne, og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vores andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flad af grin.Nikolajs energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker.

 

SHOW & MAD:

I forbindelse med dette show kan du vælge at købe billet til spisning før showet. Du finder linket til billetsalget nederst på denne side.

 

Chili con Carne: Økologisk oksekød. En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche, grønt, brød & smør. Retten er ikke voldsomt stærk, så du kan vælge ekstra chili ved ankomsten.

 

Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.30 – 20.00. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve showet af respekt for de optrædende.

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for showet. Du kan dog næsten altid bestille mad, hvis du kommer i god tid inden showstart, vi kan blot ikke garantere, at der så ikke er udsolgt.31.05.2017 · 20.00 · 120 DKK

Troels Jensen & The Healers feat. Miriam Mandipira, The Blue Horns & The Bells of Joy – blues

VIGTIG INFORMATION VEDR. BILLETSALG:

Online billetsalg slutter en time før koncertstart, men der vil næsten også altid være billetter til salg i døren.

 

En ny tradition er født på Bartof Station! Den sidste onsdag hver månede bliver det noget med at holde på hat & briller og bare grine, flyde og nyde, når Troels Jensen inviterer til musikalsk legestue med sine mange musikalske venner!

 

Line up:

Troels Jensen – vokal/guitar/piano

Miriam Mandipira – vokal

Tobias Leonardo Pedersen – trommer

Anders Gaardmand – blæs

Knut Henriksen – bas

Michael Lee Rasmussen – guitar

Ole Himmelstrup – sax

Nis Toxværd – blæs

Lea Thorlan – kor

Pia Trøjgaard – kor

 

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende tre billettyper, der inkluderer koncert og mad:

 

Chili con Carne: Økologisk oksekød. En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche, grønt, brød & smør. Retten er ikke voldsomt stærk, så du kan vælge ekstra chili ved ankomsten.

 

Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.30 – 19.15. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten. Du kan dog altid bestille mad, hvis du kommer i god tid inden koncertstart, vi kan blot ikke garantere, at der så ikke er udsolgt.02.06.2017 · 21.00 · 40 DKK

Club Night 1.0 v. DJ’s Truck Berry & Reverend Shaker

En aften med soul, rock’n’roll, rhythm and blues, ska og punkrock leveret af de to dj’s – Truck Berry & Reverend Shaker, der ved, hvad der skal til for at få så meget gang i dansegulvet. Find danseskoene frem og kom og vær med til at starte Club Night op på Bartof Station!

 

Truck Berry vil helt sikkert spille numre af: Chuck Berry, Tim Armstrong, JD McPherson, Ramones, Blondie oma. Og måske vi får et nummer på sugerør?

 

Reverend Shaker spiller nok luftorgel til numre af følgende: Brother Ray, Solomon Burke, Calvin Arnold, Freddy King, Etta James oma.

 

 03.06.2017 · 21.00 · 175 DKK

Rick Estrin & The Nightcats (USA) – Blues

RICK ESTRIN & THE NIGHTCATS

 

Vi er glade for at kunne præsentere jer for Rick Estrin & The Nightcats – en veltrimmet underholdningsmaskine og et at USAs største bluesband med de karismatiske frontfigurer: Rick Estrin på vokal og bluesharp og norske Kid Andersen på guitar.

 

Det hele startede en septemberdag i 1976. 26-årige Rick Estrin mødte guitaristen Charlie Baty i San Fransisco. Begge elskede blues og swing, og de var altid at finde på de mange klubber i området. Allerede dengang bestemte de sig for at gøre musikken til deres levevej, en bassist og trommeslager blev fundet, og Little Charlie & The Nightcats var en realitet.

 

Ingen drømte dengang om alt den hæder, ære, priser og international anerkendelse, som ventede bandet. De mixede traditionel Chicagoblues med rock ’n roll, sving og jump blues, og da den første plade, ”All the Way Crazy”, kom i butikkerne i 1987, var de allerede et internationalt navn.

 

Trods succesen forlod Charlie Baty gruppen i 2007, og dermed skiftede bandet navn till Rick Estrin & The Nightcats. Nyt blod blev tillført, da nordmanden Christoffer “Kid” Andersen valgte at flytte fra Norge til California i 2007.

 

I dag er Kid Andersen en etableret og efterspurt guitaristproducer og har været en Nightcat i nu 10 år.. Sammen med bassist og keyboardspiller, Lorenzo Farrel og trommeslageren, Alex Petersen sørger de for, at det svinger bag Ricks vokal og mundharpe.

 

Rick Estrin blev vinder af den prestigefulde Blues Music Award for årets bedste blues mundharpespiller under en ceremoni i Memphis i fjor. The Nightcats er endnu en gang nomineret til «Band of the Year». I tillæg er Rick nomineret til «Entertainer of the Year» og Kid til «Guitar player of the Year».

 

Nu kommer Rick Estrin & the Nightcats endelig på et sjældent Danmarksbesøg. Bandet har gennem 4 årtier rendyrket kunstarten; hvordan man sætter salen i kog. Nogle vil måske hævde, at det er på grund af norske Kid Andersens fantastiske guitarspil og opfindsomme sceneoptræden, men sagen er, at bandlederen og entertaineren Rick Estrin har en scenepersonlighed af et sjældent format. Og der er vel ingen som har så store lunger som Rick Estrin. Hans mundharpepræstationer er på højde med Mount Everest, så det er bare at skrue op for forventningerne når bandet kommer til landet.

 

Med sig har Rick & Co deres seneste album ”You Asked For It – Live” som udkom på Alligator Records for nylig. Albummet har fået fantastiske anmeldelser, og det kommer helt sikkert til at koge på Stationen!

 

Rick Estrin – harp/vocal

Kid Andersen – guitar

Lorenzo Farrel – bas/keyboard

Alex Petersen – trommer

 

https://www.facebook.com/events/1357165290993278/09.06.2017 · 21.00 · 50 DKK

Silver Dagger – country

Bandmedlemmer
Ralph Krøyer (bas), Emil Meinild (dobro/guitar), Hans Ole Madsen (banjo/mandolin), Mette Tolling (violin), Katrine Dybdal (sang)

 

Om
Silver Dagger har taget den amerikanske sangskat, oldtime, til sig. Med stor kærlighed til musikken åbner Silver Dagger dørene til fiddletunes og skønsang.28.06.2017 · 20.00 · 120 DKK

Troels Jensen & The Healers feat. Miriam Mandipira, The Blue Horns & The Bells of Joy – blues

VIGTIG INFORMATION VEDR. BILLETSALG:

Online billetsalg slutter en time før koncertstart, men der vil næsten også altid være billetter til salg i døren.

 

En ny tradition er født på Bartof Station! Den sidste onsdag hver måned bliver det noget med at holde på hat & briller og bare grine, flyde og nyde, når Troels Jensen inviterer til musikalsk legestue med sine mange musikalske venner!

 

Line up:

Troels Jensen – vokal/guitar/piano

Miriam Mandipira – vokal

Tobias Leonardo Pedersen – trommer

Anders Gaardmand – blæs

Knut Henriksen – bas

Michael Lee Rasmussen – guitar

Ole Himmelstrup – sax

Nis Toxværd – blæs

Lea Thorlan – kor

Pia Trøjgaard – kor

 

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende tre billettyper, der inkluderer koncert og mad:

 

Chili con Carne: Økologisk oksekød. En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche, grønt, brød & smør. Retten er ikke voldsomt stærk, så du kan vælge ekstra chili ved ankomsten.

 

Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme mellem 18.30 – 19.15. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.

 

Vær opmærksom på, at billetsalget til maden slutter kl. 12:00 på dagen for koncerten. Du kan dog altid bestille mad, hvis du kommer i god tid inden koncertstart, vi kan blot ikke garantere, at der så ikke er udsolgt.Info

 

Live overfor frederiksbergcentret finder du Bartof Station, et spillested der byder på hyggelige omgivelser og god øl, en perfekt kombination når det handler om at nyde en af de mange koncerter der afholdes på stedet.

 

 

 

 

Nyhedsbrev

 

Skriv dig på vores maillingliste her og modtag vores nyhedsbrev med info om arrangementer på Bartof Station 

Tak for din tilmelding
Email allerede tilmeldt
Indtast gyldig email
Hov noget gik galt

 

 

  

Kontakt

 

Bartof Sation
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067