Bartof Café

Bartof Station
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067
I forbindelse med koncerter på Bartof Station takker vi Frederiksberg Kommune og Statens Kunstråd

Program

ARRANGEMENTER PÅ BARTOF STATION

26.01.2018 · 15.00 · DKK

Lukket arrangement – alt udsolgt


27.01.2018 · 21.00 · 100 DKK

Stand Up Deluxe

Info følger02.02.2018 · 21.00 · 80 DKK

Grassolin – Vinterjazz 2018
Et legendarisk mix af Gasolins evergreens spillet som ethvert bluegrass band ville ha’ taget hånd om de numre. Med 3 stærke herrevokaler er humøret sat højt, og der er dømt fest.

I front er popsangeren Nikolaj Rysager på vokal og akustisk guitar. Backet solidt op af Ronnie Øhlers på kor og vaskebræt og bluesguitaristen Michael Engman på kontrabas.

 

Den solistiske side tager troubaduren Søren Korshøj sig af med sin violin og solide kor.

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:
Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt, brød & smør.
Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.
Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.03.02.2018 · 21.00 · 80 DKK

Floating Sofa Quartet – Vinterjazz 2018

Floating Sofa Quartet (FSQ) er et musikalsk samarbejde mellem fire unge nordiske spillemænd og -kvinder fra hhv. Sverige, Finland og Danmark.

 

Med en enestående sammensætning af akustiske instrumenter blander kvartetten nyt med gammelt og skaber et unikt musikalsk udtryk, som fremstår både moderne, traditionelt og tidløst. Repertoiret er varieret, lyden er varm og imødekommende, og musikken spilles med intensitet, energi og glæde. Tag plads i sofaen og flyd med!

 

Efter en lang række koncerter i Norden, og med sceneoptrædener på prominente festivaler som bl.a. Kaustinen Folk Music Festival i Finland, Korrö Folkmusikfestival i Sverige og Folklore Global i Østrig har Floating Sofa Quartet på kort tid formået at gøre sig bemærket på den nordeuropæiske folkemusikscene.

 

Ved Danish Music Awards Folk i 2015 blev Floating Sofa Quartet nomineret til Årets Talent, og ved Højbystævnet i september 2016 modtog gruppen Saugmann Bjerregaard-fondens førstepræmie for deres nyfortolkninger af D.T.S. Bjerregaards musik.

 

I november 2016 udkom Floating Sofa Quartets debutalbum: The Moon We Watch Is The Same, som er blevet fint modtaget i både ind- og udland:

 

“Fuld af iørefaldende og virtuost spillede numre. Gruppens medlemmer får alle demonstreret, hvad de kan – også som komponister”.
– Allan E. Petersen – Rootszone.dk

 

★★★★ “Acoustic swing and enjoyment which brings a smile to the face of the listener.” – Kimmo Nevalainen – Karjalainen (Finland)
“Fint spel och snygga arr…”
– Rasmus Klockljung – Lira (Sverige)

 

“A successful first album, to be followed.” – Marc Bauduin – Le Canard Folk (Belgien)

 

Floating Sofa Quartet er:
Malte Zeberg [SE] – kontrabas
Leija Lautamaja [FI] – diatonisk harmonika & trædeorgel Clara Tesch [DK] – violin
Mads Kjøller-Henningsen [DK] – træ-tværfløjte & svensk sækkepibe
Relevante links:
● Video: h ttps://www.youtube.com/watch?v=iein5KHchMU
● Spotify: https://play.spotify.com/album/6cWTzszhPNzLpkxI96rMSI

● Hjemmeside: w ww.floatingsofaquartet.com
● Facebook: https://www.facebook.com/floatingsofaquartet
KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:

 

Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt, brød & smør.

 

Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.

 

Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.05.02.2018 · 20.00 · 225 DKK

Popa Chubby (US) – Blues/Rock – Vinterjazz 2018

Popa Chubby – et kvart århundrede med rocking blues Bartof Station • Mandag den 5. feb. kl. 20:00

 

Født Ted Horowitz, et kraftværk af en musiker, der kan få alle guitar-elskende blues- og rockfans op af stolene med sit medrivende og frygtløse guitarspil.
Popa har gennem de sidste 25 år sat sit personlige præg på bluesrocken og hører på flere måder til de allerstørste. Han er uden al tvivl en af de mest arbejdsomme bluesmusikere med ikke færre end 27 album-udgivelser siden vinyl-debut’en i 1992.

 

Det meste af musikken skriver han selv, men det står klart, at Jimi Hendrix er POPA CHUBBY’s største inspiration, og det tredobbelte album ”Electric Chubbyland” fra 2006 indeholder udelukkende Chubby’s udgaver af Jimi Hendrix-sange. Alt det, selv om Popa Chubby kun var 10 år, da Jimi Hendrix døde, og at amerikaneren fra The Bronx, New York, først krydsede klinger med musikken som 13-årig – og som trommeslager.

 

Den hårdtpumpede elektriske bluesrockmusik er og vil altid være den overtatoverede Popa Chubbys varemærke. ”Min form for blues er ikke ren,” har Popa Chubby sagt, og han har da også sit helt eget, ofte højspændte, tag på blues-formen. Han bruger gerne elementer fra pop, hiphop, rock og jazz med mere, som oftest med godt resultat.

 

Inspiration til at spille på guitar fik Popa Cubby faktisk ved at lytte til The Rolling Stones, og så gik han i gang med at grave i 60’ernes LP-reoler efter Cream, Hendrix og meget andet, som har fulgt ham lige siden. Tilbage i 1992 fik han Årets Pris som ny kunstner i en national talentsøgning på amerikanske radiostationer, og det blev åbningen til en karriere, hvor Chubby siden 90’erne har spillet tæt på 300 club-jobs om året, og hvor det – som nævnt – samtidigt blev til det ene album efter det andet, fordi Chubby både som live-musiker og sangskriver var energisk og aktiv som kun ganske få andre.

 

Energien er holdt ved lige, her i 2017 udsendte POPA CHUBBY sit seneste og højt roste album ”Two Dogs”, og selv om han holder jul og nytår som de fleste andre, så har han sit første 2018-job allerede i starten af januar og tager en tour i USA
for at varme op til på Bartof Station mandag 5. februar kl. 20:00.

 

Fra kl. 18.30-19.30 serveres en dejlig simreret for kr. 120,- den kan bestilles på 28354932.

BILLETTER kr. 205,- + gebyrer www.billetlugen.dk08.02.2018 · 19.00 · Gratis

Gudløs Torsdag 9.0

Info følger snart.09.02.2018 · 21.00 · 100 DKK

Mathias Heise, Jacob Fischer & Andreas Møllerhøj – Vinterjazz 2018

Mathias Heise : Mundharmonika
Jacob Fischer : Guitar
Andreas Møllerhøj : Kontrabas.

 

Denne aften skal vi høre et de helt unge kæmpetalenter: 21 årige Mathias Heise som endda spiller noget så sjældent som mundharmonika.
Forvent masser af ungdommeligt gåpåmod og lyriske improvisationer der bringer mesteren Toots Thielemans i behagelig erindring.

 

Han mødes med  “jazzguitarens evigt unge, grand old man”, Jacob Fischer, som mange sikkert vil kende fra alle årene med Svend Asmussen eller de flere tusinde koncerter med Finn Ziegler og Hugo Rasmussen.
Bassisten Andreas Møllerhøj fuldender trioen med sit melodiske og bundsolide basspil.
KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:

 

Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt, brød & smør.

 

Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.

 

Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.10.02.2018 · 21.00 · 100 DKK

Deodata Siquir Trio – Vinterjazz 2018
 
 
 
Deodato Siquir
Kendt som en trommeslager/sanger, der har taget mozambikanske rytmer og stilarter, tilpasset dem moderne jazz og rock og tilsat sin bløde poetiske sang. Hans passion for percussion, som startede i 1988, etablerede ham som en af Mozambiques mest lovende musker.
Efter at have startet flere bands i Maputo, emigrerede han til Skandinavien i 2001, hvor han har optrådt med adskillige etablerede kunstnere.
Det varede lidt inden Deodato Sequir lod sine fans se et glimt af sit talent som komponist og arrangør. Og Siquirs rige vokal er kun en af mange kvaliteter, han afslører på sine albums, der viser modenheden hos denne immigrant fra Mozambique.
Han forener med ubestridelig lethed Mozambiques marrabenta, muganda og muthimba rytmer med sofistikeret jazz licks leveret af sine medmusikere – udvekslinger der domineres af Siquirs bløde og varme vokal.
Teksterne bevæger sig ubesværet fra portugisisk til mozambikansk ronga (et af 30 sprog der tales der, primært i syd) og engelsk. De fokuserer på universelle spørgsmål, såsom miljø, fred, kærlighed og velstand.
Denne multi-talentede kunstner udvidede sin musikalske verden yderligere, da han i sine seneste koncerter præsenterede sin nye semi akustiske sound, hvor han komplementer sin fabelagtige og nuancerede sang med akustisk guitar, hvilket cementerer ham som en fuldendt singer songwriter,
der er fuld af overraskelser.
 
“Deodato Siquir’s infectious smile and livewire live performances are likely to spread beyond the circle of admirers he has established in Scandinavia since 2001.”
 
Daniel Brown ( Mondomix )
 
 
* Top 10 on World Music Charts Europe
* Award // Discovery prize ( Ngoma Moçambique )
 
Line Up
 
Deodato Siquir – Lead Vocal, Acoustic Guitar, Drums & Percussion.
 
Christian Douglas Danstrøm – Electric Bass
 
Rune Thorsteinson – Percussion & Keys.
 
Mere info på
www.deodatosiquir.com
KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:
Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt, brød & smør.

 

Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.

 

Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.11.02.2018 · 15.00 · 80 DKK

Esben Just & Ronni Boysen – Vinterjazz 2018

Esben Just og Ronni Boysen er en spritny duo inden for genrerne piano-vokal-guitar blues og boogie. Med en fælles kærlighed for blues og rock´n`roll, som “vor mor” spillede den, er der lagt i kakkelovnen til en eftermiddag med fodstampende, hovedrockende og håndklappende musik fra USA’s sydlige stater. Det bliver en fastelavnssøndag, som kommer til at swinge som aldrig før. Måske endda med en afstikker til “det rigtige” Mardi Gras i New Orleans.

 

 

Ronni Boysen: Årets danske bluesnavn, 2013
Esben Just: På scenen siden 1989.

 

KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:
Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt, brød & smør.
Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.
Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.12.02.2018 · 20.00 · 100 DKK

Piano Night v. Esben Just m. Nikolaj Hess & Sigurd Barret – Vinterjazz 2018

Piano Night handler om den musik, der kommer ud af et flygel, når en pianist sætter sig bag det. Hvad enten han eller hun er til jazz, funk, blues, rock, latin, swing, bebop, gospel, ja så vil det være den musik Piano Night handler om. Den musik som pianisten skaber, og som flyglet formidler. Og fordi det er dedikerede og seriøse pianister, der deltager i Piano Night, vil det selvfølgelig swinge som bare pokker, være rørende og hjertevarmt, lyrisk og følelsesladet. Esben Just som vært og to andre indbudte pianister vil få dig til at vippe med foden i takt, fælde en tåre og føle at verden endelig giver mening, og alt er godt.

 

I anledning af Vinterjazzen er Piano Night tilbage med det lineup, der startede disse legendariske aftener. Sigurd Barret, Nikolaj Hess og Esben Just vil trække på alle deres talenter og inspirationer for at sikre, at publikum bliver så begejstrede som overhovedet muligt. Sigurd vil give den som latinpianoløve, Nikolaj vil lade den lyriske åre få frit løb, og Esben vil minde publikum om, hvad New Orleans musik er for en størrelse.

 

Det bliver stort på Bartof Station. Kom ned og bliv løftet HELT op.

 

 

KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:
Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt, brød & smør.
Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.
Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.14.02.2018 · 20.00 · 100 DKK

Kristin Korb (USA) & Jacob Fischer – Vinterjazz 2018

VIGTIG INFORMATION VEDR. BILLETSALG:

Online billetsalg slutter en time før koncertstart, men der vil også altid være billetter til salg i døren.

 

Her er en sjælden mulighed for at høre den travle jazzguitarist Jacob Fischer i intimt duo-sammenspil med den amerikanske sangerinde og kontrabassist Kristin Korb.

 

Kristin Korb er for et par år siden flyttet til Danmark fra et travlt musikerliv i Los Angeles, hvor hun bl.a. har indspillet med Ray Browns trio.

 

Musikken bliver bygget op omkring Kristins dejlige stemme og vil byde på evergreens og jazzklassikere i lange baner krydret med enkelte Jacob Fischer kompositioner fra hans seneste cd udgivelse “Django”.
KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:
Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt, brød & smør.
Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.
Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.15.02.2018 · 20.00 · 150 DKK

Billy Cross – Vinterjazz 2018

VIGTIG INFORMATION VEDR. BILLETSALG:

Online billetsalg slutter en time før koncertstart, men der vil næsten også altid være billetter til salg i døren. Vores erfaring med Billy Cross fortæller dog, at billetterne ofte bliver revet væk.

 

Efter sine snart 30 år i musikbranchen har den karismatiske new yorker med den karakteristiske guitarlyd stadig en stor plads i danskernes musikalske hjerte. Det skyldes ikke mindst, at Billy Cross formår at formidle det bedste fra forskellige musikalske verdener – fra blues til rock og fra New York til Nykøbing Falster.

 

Få kan som Billy Cross levere et liveshow, som både indeholder beskidt sydstatsblues, når det er allerbedst, klichéfri rock’n’roll, som Vor Herre skabte den, og ballader så inderlige at selv englene får gåsehud. Alt sammen leveret med en energi og et overskud som er lige så uforfalsket og smittende, som da Bob Dylan blev betaget af Billy Cross i slutningen af 70erne og efterfølgende inviterede Cross med i studiet for at indspille 2 plader og turnere verden rundt.

 

Billy Cross har igennem 3 årtier været en drivkraft i dansk musikhistorie både på koncertscener, bag studiemikrofonen og bag mixerpulten, hvor musikere & bands som Doctor Hook, Dalton, Björn Afzelius, CV Jørgensen, Pretty Maids, Anne-Dorte Michelsen, Henning Stærk, Johnny Madsen, Lars Lillholt og Søs Fenger alle har nydt godt af Billys unikke tilgang til musikken. Men det er på livescenen, at talentet og erfaringen kommer stærkest til udtryk, og når Billy bliver sluppet løs her, så handler det ganske enkelt om at sikre sig pladsen lige foran scenen.

 

Nu er Billy også begyndt at spille solokoncerter med stor succes. Musikken krydres med farverige historier fra 40 år i musikbranchen. Solokoncerterne er begivenheder af sjælden entusiasme og dyb kulturel forståelse for den amerikanske musiktradition fra 1927-2017.

 

Vi anbefaler forsalg til denne koncert og minder om at komme i GOD tid, hvis I ønsker at spise inden koncerten.

 

KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:
Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt, brød & smør.
Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.
Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.16.02.2018 · 21.00 · 150 DKK

Dorado Schmitt All Star Quintet – (FR) – gypsy-jazz/swing – Vinterjazz 2018

VINTER JAZZ 2018

 

Danmark får under Vinterjazz 2018 besøg af en international jazzlegende: Dorado Schmitt og hans søn Amati Schmitt.

 

Det er ikke uden stolthed, at Bartof Station atter kan præsentere Masters of Gypsy – den franske legende Dorado Schmitt og hans søn Amati Schmitt foran landsmændene Francko Mehrstein og Gino Roman samt danske Esben Mylle Strandvig.

 

I arven efter Django Reinhardt og Stéphane Grappelli står Dorado Schmitt som en af de ganske få virkelige mestre, der brillerer med en fuldstændig fanden-i-voldsk spillestil og et drive uden lige. Dertil kommer den helt unge guitarist Amati, der med en knusende ro og selvsikkerhed viderefører den populære og medrivende sigøjnerjazz på et højt teknisk niveau. Trods sine kun 20 år kan han sin gypsyswing til fingerspidserne og spiller med stor autoritet og styrke.

 

Dorado Schmitt og Amati Schmitt kan få elskere af gypsy-jazz helt op af stolene. Dorado er en usædvanlig begavet guitarist og violinist, der overrasker alle. Sønnen – Amati Schmitt – betragtes allerede nu som en af verdens bedste guitarister. De SKAL opleves!

 

Bestil billetter i en fart. To generationer spiller ud, så det siger spar 2. En oplevelse ud over det sædvanlige er i vente!

 

Line up:

Dorado Schmitt – violin & guitar

Amati Schmitt – guitar

Francko Mehrstein – rytmeguitar

Esben Strandvig – rytmeguitar

Gino Roman – kontrabas

 

 

Vi anbefaler forsalg til denne koncert, da vi plejer at blive løbet helt over ende, når bandet spiller hos os!

 
KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:

 
Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt, brød & smør.

 
Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.

 
Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.17.02.2018 · 21.00 · 100 DKK

Eliel Lazo presents The Caribbian Jazz Experience – Vinterjazz 2018

Eliel Lazo præsenterer The Caribean Fusion Jazz Experience sammen med  fantastiske musikere, der er kendt fra deres samarbejde med bl.a. Medina, Mads Langer, Thomas Helmig, X Factor, Vild Meddase, Stine Bramsen etc.

 

Det bliver en koncert i særklasse med Caribean Jazz, Funk and Fusion!

 

Eliel Lazo – perc. & vokal

Oliver Mcewan – bas
Poul Reimann – flygel
Jesper Thomsen – trommer.
KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:

 

Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt, brød & smør.

 

Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.

 

Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.18.02.2018 · 15.00 · 200 DKK

A Very BigBand v/ Ole Kock Hansen feat. Ann Farholt
VIGTIG INFORMATION VEDR. BILLETSALG:
Online billetsalg slutter en time før koncertstart, men der vil næsten også altid være få billetter til salg i døren.
I dag kan I lytte til et de bedste semiprofessionelle bigbands i hovedstadsområdet på Stationen. Ole Kock Hansen, som i mange år arbejdede med DR Big Bands både som pianist, dirigent og arrangør, har sideløbende ledet sit ”A Very Bigband”, som har optrådt både i klubber og på jazzfestivaler med mange forskellige solister – f.eks. Benjamin og Marie Carmen Koppel på Valby Jazzfestival igennem de sidste par år. Orkestret optræder også jævnligt med sangeren Bobo Moreno og andre solister.
A Very Bigband under ledelse af Ole Kock Hansen har efterhånden skabt en tradition med søndagseftermiddagskoncerter på Bartof Station som regel med en kendt solist som ekstra attraktion.
Der har været succesfulde koncerter med Bobo Moreno, Benjamin Koppel, Jesper Thilo, Cæcilie Norby etc.
Søndag d. 18/2 kl. 15 fortsætter koncertrækken med en af landets mest alsidige sangsolister nemlig Ann Farholt.
Ann har været hele vejen rundt som solist, i egne grupper og ikke mindst i det årelange samarbejde med Jesper Thilo. Der har også været plads til revyer og som syngepige på Bakken etc.
Det bliver en eftermiddag med herlig udadvendt swingmusik med inspiration fra Ella Fitzgerald, Anita O’Day m.fl.
Der vil også blive lejlighed til at høre orkestrets mange fine solister i nye spændende instrumentalnumre.
KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:
Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt, brød & smør. Retten er ikke voldsomt stærk.
Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.
Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 13.30. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden. Du kan også vælge at spise efter koncerten.


21.02.2018 · 20.00 · 100 DKK

Christina von Bülow, Pelle von Bülow & Henrik Aronsson (S)

VIGTIG INFORMATION VEDR. BILLETSALG:

Online billetsalg slutter en time før koncertstart, men der vil også altid være få billetter til salg i døren.

 

Christina og Pelle er ikke bare to musikere, der deler en stor kærlighed til jazzen. De er også mor og søn. Med den exceptionelle indforståethed det afføder og med en formidabel bassist til at fuldende trioen, er der lagt op til en varm og intim koncert med jazz på højt niveau.

 

 

Med sig på scenen har de i dag den svenske bassist, Henrik Aronsson, der er bosat i Göteborg. Henrik har været særdeles aktiv på den svenske jazzscene siden midten af 90’erne og har spillet sammen med et utal af musikere i et bredt, musikalsk perspektiv.

 

 

Med et solidt og svingende basspil influeret af bl.a. Ray Brown, Paul Chambers og Slam Stewart har Henrik spillet med såvel svenske som internationale musikere. Her kan nævnes: Lew Solloff, Jason Marsalis, Ulf Wakenius, Nisse Sandström, Tomas Frank, Niels Lindberg, Katrine Madsen, Viktoria Tolstoy, Fredrik Kronkvist, Kira Martini, Zier Romme og Björn Ingelstam. Henrik har desuden medvirket i flere forskellige svenske tv-produktioner – senest i den aktuelle successerie, Vår tid är nu, (på dansk tv: Familien Löwander).

 

KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:
Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt, brød & smør.
Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.
Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.

 

https://www.ticketmaster.dk/event/christina-von-bulow-pelle-von-bulow-henrik-aronsson-s-billetter/44041722.02.2018 · 20.00 · 80 DKK

Henrik Aronsson (S), Sven Erik Lundeqvist (S) & Andreas Svendsen – Vinterjazz 2018
Sven Erik Lundeqvist, pianounderet fra Salas skove og nu bosat i Malmö, har været i vælten længe og er nu glohed!
Down Beat skrev om ham:
“… with the impressive jam session leading pianist, Sven Erik Lundqvist, one of the festival’s secret weapons/treasures. Lundqvist is an excellent, exploratory and sometimes mischievous player who had a chance to stretch out on his own.”

Med sig på scenen har han i dag den svenske bassist, Henrik Aronsson, der er bosat i Göteborg. Henrik har været særdeles aktiv på den svenske jazzscene siden midten af 90’erne og har spillet sammen med et utal af musikere i et bredt, musikalsk perspektiv.

 

 

Med et solidt og svingende basspil influeret af bl.a. Ray Brown, Paul Chambers og Slam Stewart har Henrik spillet med såvel svenske som internationale musikere. Her kan nævnes: Lew Solloff, Jason Marsalis, Ulf Wakenius, Nisse Sandström, Tomas Frank, Niels Lindberg, Katrine Madsen, Viktoria Tolstoy, Fredrik Kronkvist, Kira Martini, Zier Romme og Björn Ingelstam. Henrik har desuden medvirket i flere forskellige svenske tv-produktioner – senest i den aktuelle successerie, Vår tid är nu, (på dansk tv: Familien Löwander).

 

 

Det danske islæt står Andreas Svendsen for. Andreas Svendsen er et af Danmarks største jazztalenter. Han har bl.a. boet i New York, hvor han styrede en legendarisk jazzjam og spillede med et af verdens største swingbands.

 

 

Kom og nyd nye arrangementer af jazz-klassikere. Det bliver smukt, energisk og måske en lille smule provokerende….

 

 

KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:
Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt, brød & smør.
Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.
Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.23.02.2018 · 21.00 · 100 DKK

Jacob Fischer, Mårten Lundgren (S) & Henrik Aronsson (S) – Vinterjazz 2018

Svingende svenskere – og en dansker

 

Mårten Lundgren : Trompet
Henrik Aronsson : Kontrabas

Jacob Fischer : Guitar
Mårten Lundgren er en af Nordeuropas fremmeste trompetister med et fantastisk varieret og dynamisk udtryk, der trækker på inspiration fra hele jazzhistorien – fra beskidt jungle growl med plungerdæmperen til elegangte virtuose bebop linier.
Aftenen byder også på en sjælden mulighed for at høre den fremragende kontrabassist, Henrik Aronsson fra Gøteborg. Med et solidt og svingende basspil influeret af bl.a. Ray Brown, Paul Chambers og Slam Stewart har Henrik spillet med såvel svenske som internationale musikere. Her kan nævnes: Lew Solloff, Jason Marsalis, Ulf Wakenius, Nisse Sandström, Tomas Frank, Niels Lindberg, Katrine Madsen, Viktoria Tolstoy, Fredrik Kronkvist, Kira Martini, Zier Romme og Björn Ingelstam. Henrik har desuden medvirket i flere forskellige svenske tv-produktioner – senest i den aktuelle successerie, Vår tid är nu, (på dansk tv: Familien Löwander).

 

Jacob Fischer behøver vel næppe den store præsentation al den stund, at han er kendt som en af Danmarks dygtigste guitarister!  Han har i mange år været en af landets flittigste jazzmusikere, og mange vil sikkert kende ham fra alle årene med Svend Asmussen eller de flere tusinde koncerter med Finn Ziegler og Hugo Rasmussen.

 

KONCERT & MAD:
I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:
Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt, brød & smør.
Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.
Køkkenet åbner 18.30. Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 1 time før koncertstart. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne.24.02.2018 · 20.00 · DKK

Lukket arrangement – alt udsolgt


25.02.2018 · 15.00 · 200 DKK

A Very BigBand v/ Ole Kock Hansen feat. Bobo Moreno – bigband/vokal – Vinterjazz 2018

VIGTIG INFORMATION VEDR. BILLETSALG:

Online billetsalg slutter en time før koncertstart, men der vil også altid være billetter til salg i døren.

 

I dag kan I lytte til et de bedste semiprofessionelle bigbands i hovedstadsområdet på Stationen.

 

Ole Kock Hansen, som i mange år arbejdede med DR Big Bands både som pianist, dirigent og arrangør, har sideløbende ledet sit ”A Very Bigband”, som har optrådt både i klubber og på jazzfestivaler med mange forskellige solister – f.eks. Benjamin og Marie Carmen Koppel på Valby Jazzfestival igennem de sidste par år. Orkestret optræder også jævnligt med sangeren Bobo Moreno og andre solister.

 

Denne søndag kan man møde netop Bobo Moreno samt orkestrets egne solister heriblandt saxofonisten Jens Søndergaard, som har optrådt mange gange på Bartof med mindre grupper.

 

Bobo Moreno er nok landets allerbedste jazzcrooner, og han optræder i utallige sammenhænge. Altid med stor udstråling og godt humør.

 

Sammen med Ole Kock Hansens bigband er Bobo som en fisk i vandet med kendte numre af Frank Sinatra, Ray Charles, Mel Tormé plus originalekompositioner i Ole Kock Hansens fremragende arrangementer.

 

Se også www.averybigband.dk

 

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende to billettyper, der inkluderer koncert og mad:

 

Dagens gryde: En dejlig krydret simreret, der serveres med ris, grønt, brød & smør. Retten er ikke voldsomt stærk.

 

Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.

 

Hvis du bestiller mad, skal du komme senest 13.30. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden. Du kan også vælge at spise efter koncerten.

 02.03.2018 · 21.00 · 100 DKK

Melissa Inya & Her Soul Knights

Info følger03.03.2018 · 21.00 · 80 DKK

Son Danesas – salsa

Kridt danseskoene! Mere info følger.06.03.2018 · 19.00 · 60 DKK

Musik Quiz v/ Michael Denner

Michael Denner præsenterer Musikquiz på Bartof Station.

 

Saml dit eget mesterhold til denne musikquiz. I kan være op til 5  personer på et hold, og det koster 60 kr. pr. snude. Der er flotte præmier  til de 3 første hold. Spurtpræmier efter hver runde  (3 runder i alt). Quizzen varer 3 1/2 time.

 

Er du alene deltager, caster vi et hold til dig, så mød bare op.

 

VIGTIGT!

Ring & tilmeld dit eget hold i god tid på 33 15 93 19 (M. Denner). Du kan også tilmelde dig på michaeldenner@webspeed.dk

 

 

 

 09.03.2018 · 21.00 · 60 DKK

Sherzandum + Support (TBA)

Sherzandum leverer energisk, sveddryppende dansefest i form af 7 mand, der spiller klezmer med afstikkere til balkan og swingjazz-kultur. Pumpende swingrytmer, kirurgisk præcise breaks og snerrende blæserriffs i et verdensmusikunivers af klezmer og balkan er således en del af pakken, når Sherzandum fyrer op!

 

Bandets performance og spilleglæde har de sidste år bragt dem rundt omkring i Danmark, som ind til videre også har givet dem en pris som Årets Nye Talent ’14 – DMA Folk og showcase på sidste sommers Tønderfestival. Derudover har de deres spritnye album ”YATZY!” på gaden lige nu, som kan høres på en streaming-tjeneste nær dig. Web: www.sherzandum.dk

 

FB: www.facebook.com/sherzandum

 

Soundcloud: www.soundcloud.com/sherzandum

 

Spotify: www.sptfy.com/2FZz

 

Sherzandum er:

Hans Ravn – Trompet

Carl Mosbech – Saxofon

Christian Herrstedt – Trombone

Morten Alkjær – Harmonika

Jacob Hastrup – Klaver

Jakob Kragesand – Kontrabas

Maximilian Vording – Percussion.

 

Support: TBA

 

Koncert & Mad

I forbindelse med denne koncert kan du købe en dejlig ret mad. Der vil være en dejlig krydret simreret på menuen, og den serveres med ris, brød og lidt grønt – eller hvad der nu lige passer til dagens “gryde”.

 

Hvis du bestiller mad, SKAL du komme absoulut senest 19.30. Vi tillader IKKE spisning i koncertsalen af respekt for musikerne og hinanden.23.03.2018 · 21.00 · 100 DKK

Miriam Mandipira & Troels Jensen

Når disse to stærke musikalske personligheder optræder som duo, får deres fortolkninger og lyd en sjælden intens og intim karakter. Deres nye album “CARELESS LOVE” rummer en perlerække af blues- og jazznumre, som viser det sublime match mellem Miriam Mandipiras store stemmepragt og Troels Jensens rå bluesstemme og instrumentalitet på piano og guitar.

MIRIAM MANDIPIRA er født i Zimbabwe, men er de seneste år blevet udråbt til at være Danmarks nye store blues-, jazz- & gospelsangerinde. Den alsidige kunstner, der er inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald, Etta James, Bessie Smith og Aretha Franklin, har optrådt ved adskillige kirkekoncerter, på spillesteder og festivaler i Skandinavien og Afrika – alle steder med forrygende reaktioner og anmeldelser. Miriam er kendt for sine udadvendte stil og kæmpe store stemme!

TROELS JENSEN er dansk bluesmusiks tilbagelænede nestor og godfather. Troels har i årtier beriget publikum og musikerkolleger med sit nærvær og skarpe fornemmelse for ”the blues”. DANSK BLUES’ GRAND OLD MAN: I seks årtier har Troels Jensen lagt et blues-soundtrack til dansk rockhistorie. DELTA BLUES BAND blev dannet i 1968 med ham i front og skabte sig snart ry som er af de betydeligste danske bluesbands, der backede store navne som Sonny Terry & Brownie McGhee, John Lee Hooker, Mike Bloomfield og Memphis Slim.Info

 

Live overfor frederiksbergcentret finder du Bartof Station, et spillested der byder på hyggelige omgivelser og god øl, en perfekt kombination når det handler om at nyde en af de mange koncerter der afholdes på stedet.

 

 

 

 

Nyhedsbrev

 

Skriv dig på vores maillingliste her og modtag vores nyhedsbrev med info om arrangementer på Bartof Station 

Tak for din tilmelding
Email allerede tilmeldt
Indtast gyldig email
Hov noget gik galt

 

 

  

Kontakt

 

Bartof Sation
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Tlf: 38869067